Czyżby ten " wujek " to ja ?Femka pisze:no bardzo nam miło, że ciocie i wujek ciągle nas odwiedzają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czyżby ten " wujek " to ja ?Femka pisze:no bardzo nam miło, że ciocie i wujek ciągle nas odwiedzają
bubor pisze:Czyżby ten " wujek " to ja ?Femka pisze:no bardzo nam miło, że ciocie i wujek ciągle nas odwiedzają![]()
![]()
bubor pisze:To fajnie być kocim wujkiem !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
w około same kocie ciocie to będe sie czuł jak rodzynek .........
![]()
![]()
j_a_d pisze:bubor pisze:To fajnie być kocim wujkiem !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Powodzenie masz gwarantowane![]()
bubor pisze:j_a_d pisze:bubor pisze:To fajnie być kocim wujkiem !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Powodzenie masz gwarantowane![]()
![]()
![]()
, jak narazie jedyna pannica która wpadła mi w oko nie zechciała ze mną zamieszkać , taka jedna Alicja ................................
![]()
![]()
[/quote][quote:bubor]![]()
![]()
, jak narazie jedyna pannica która wpadła mi w oko nie zechciała ze mną zamieszkać , taka jedna Alicja ................................
![]()
![]()
Bungo pisze:[quote:bubor]![]()
![]()
![]()
![]()
No cóż , taki już jestemBungo pisze:A koło Otylki i jeszcze jednej małej kici - to kto się kręci, hę?![]()
No i jeszcze jest jeszcze pewna kocia dama o wdzięcznym imieniu Stkrotka, która po prostu czeka na Ciebie![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=58 ... &start=270
bubor pisze:No cóż , taki już jestemBungo pisze:A koło Otylki i jeszcze jednej małej kici - to kto się kręci, hę?![]()
No i jeszcze jest jeszcze pewna kocia dama o wdzięcznym imieniu Stkrotka, która po prostu czeka na Ciebie![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=58 ... &start=270![]()
, a Stokrotka jest bardzo ładna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 418 gości