Moje kotki tymczasowe. Fotki Makumby s. 64

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 17, 2007 22:46

Tak patrząc ogólnie na sytuację, to "charakterna" Nuśka naprawdę daje popis. Tak grzecznie siedzi w tle i patrzy... Śliczna tak samo, ale poprawa charakteru daje się zauważyć. Całuski dla mojej Faworyty i buziaczki dla Makumby!!!
Marcelibu

Post » Pon cze 18, 2007 9:44

Karolka pisze:Jak już wspominałam piłeczka stworzona dla niego... z dzwoneczkiem :lol: Najgorzej jak mi nią po nocach wydzwania :twisted:

:lol: Karolka, przyzwyczaisz sie,przynajmniej masz pewność,że dziecko nocami po pubach sie nie włóczy :mrgreen:

wkrotce będziesz sie martwić, jak nie będzie dzwoniło :lol: :cry:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon cze 18, 2007 14:04

Pięknie się chłopak bawi :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon cze 18, 2007 19:23

Karolko za Trini nawet ja się stęskniłam, cudna była z niej dziweczynka, ale za to ma kochajacy domek a mały Macumbuś mógł do Ciebie trafić - śliczny z niego chłopiec, trzymam kciuki za jego oczątka :ok: :ok: :ok:
Pozdrowienia dla Ciebie, Nusi i Macumby!
Obrazek Tosia Obrazek Kaziu

Nikajka

Od: Pt lis 03, 2006 17:22

Post » Pon cze 18, 2007 20:50

Ojjjjj za Trini i ja tęsknię bardzo :cry:

Dziekuję Nikajko za pozdrowienia. Przekaże ogonom :wink:

Oczka Makumby trochę lepiej. Tzn. nie ma jakichś rewelacyjnych zmian, ale są małe postępy.Trzecia powieka wyraźnie się rusza w tą i spowrotem, gdy kotek mruga oczkami. Jedno oczko już niby powoli dochodzi do normalności. Na zdjęciu nawet widać jak się zaświeciło od lampy aparatu :D

Obrazek Obrazek

Konus jest tak niemożliwie ruchliwy że cudem udaje mi się zrobić mu zdjęcie. :roll: Kto zgadnie co to takiego jest? 8)

Obrazek
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Wto cze 19, 2007 8:34

Tylna część kota :?: 8)
Marcelibu

Post » Wto cze 19, 2007 20:00

Śliczne, futrzaste, proszące sie o wymizianie cztery litery? 8) :D
Obrazek Tosia Obrazek Kaziu

Nikajka

Od: Pt lis 03, 2006 17:22

Post » Śro cze 20, 2007 10:29

Ooo zgadłyście dziewczyny :D

W nagrodę dla was foteczki Makumby z dedykacją "Dla cioteczek od Makumby" :wink:

Wiecie jak maluch szybko rośnie? 8O Wczoraj zauważyłam, że nosek już większy, główka już nie taka szczurza.

Obrazek

To pewnie przez tą pełną michę 8)

Obrazek

A po jedzonku taaaaak się przeciągaaaaamy :lol:

Obrazek

Małe słoneczko już się dowiedziało czym pachnie łóżko, więc oczywiście spać musi ze mną. Ledwie go dotknę i juz mruczy 8O No i coś mu doskwiera, chyba brak mamy, bo liże opuszkę mojego palca, podgryza delikatnie i próbuje zassać :)
Obrazek

Karolka

Post » Śro cze 20, 2007 10:42

Karolko maluch jest przesłodkiiiiiiii :1luvu:
tylko patrzeć jak to delikatne lizanie, zamieni się w ciumkanie :lol: :lol:
ciesze sie, ze widać poprawę oczek, choć niewielką jak mówisz, ale to zawsze lepsze niż żadna :D:D
głaski dla Makumby i Nuśki a dla ciebie buziaczek :spin2:
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Śro cze 20, 2007 10:47

Bardzo się cięszę ze wszelkich (dobrych) postępów Makumby. Napisz Karolciu, jak Nuśka zniosła, to że Makumba spał z Tobą????????? 8O.
Nieustające mizianki dla Twojej Kociarni!!!
Marcelibu

Post » Śro cze 20, 2007 10:47

Uroczy jest :D

Kicorek

Post » Śro cze 20, 2007 21:26

Taaaaaaaa myślałby kto że taki uroczy :roll: Jak on mi zaczepia po omacku Nuśkę 8O Napada na nią, przyczaja się i hop! :strach: A ogon to mu chodzi na obie strony, uszka patrzą do tyłu i się na nią rzuca obejmując ją w szyjce :roll: Albo gania za nią w tą i spowrotem, nawet się nastawia z łapką do pacania. Może on tylko tak udaje, że nie widzi :?
A Nuśka biedna musi się ratować. Ucieka w popłochu... ale smarkacz dalej ją męczy :twisted: Nawet go nie odstraszają jej klapsy. Puka go po łebie co chwile... a ile przy tym hałasu jakby ją kto ze skóry obdzierał! Buczy, syczy, krzyczy "łaaaaał" i zwiewa 8) Taką mam odważną pannicę. Z dzieckiem sobie poradzić nie potrafi :oops:

A dzisiaj rano cos ją naszło, głupawka jakaś. Nastroszyła ogon w wiewióra i lata z pokoju do pokoju jak szalona... 8O i ogląda się znacząco, czy Makumba przypadkiem za nią nie biegnie :mrgreen: Zrobiła nawet przyczajkę za miską z wodą, żeby nagle wyskoczyć obok Makumby. Niestety... maluszek nie widzi i pobiegł za nią kawałek, a potem nie wiedział w którą stronę skręcić, czy do pokoju, czy do kuchni. Nuśka zaprzestała głupawek ze zrozumieniem w oczach... zrozumiała, że to nie Trini i maluch bawi się z nią na tyle na ile jest w stanie. Gonitw nie będzie :(

Obrazek Obrazek Obrazek

Po zabawie, wspólny odpoczynek :D Obrazek
Obrazek

Karolka

Post » Śro cze 20, 2007 22:31

No proszę, jaka komitywa :D

Karolka, a daleko masz do Poki? Może byś te jej kolorowańce pofociła?

Kicorek

Post » Śro cze 20, 2007 22:52

Nie mam pojęcia gdzie Poka mieszka. Aparat nie mój, wypożyczony i w każdym momencie może być do zwrotu. Narazie go mam, ale grat, zrobie 6 fot i już baterie padają dopiero co naładowane. I wszystkie foty nieostre :roll: Ale jakby co to niech się Poka zgłosi
Obrazek

Karolka

[poprzednia][następna]