Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gutek pisze:Trzymamy kciuki, żeby zjawili sie w komplecie![]()
![]()
![]()
Kurczę pieczone (lub na surowo) zastanawiam sie jak dyplomatycznie wyjaśnić gimbusom, że whiskas i kiteket to nie jest szczyt moich marzeń o kociej karmie? Zapasy szafkowe rosna, naprawdę nie miałam nadziei na taki odzew, ale ta jakośc
crisan pisze:a co z Nastroszonym?
Fredziolina pisze:Gutek pisze:Trzymamy kciuki, żeby zjawili sie w komplecie![]()
![]()
![]()
Kurczę pieczone (lub na surowo) zastanawiam sie jak dyplomatycznie wyjaśnić gimbusom, że whiskas i kiteket to nie jest szczyt moich marzeń o kociej karmie? Zapasy szafkowe rosna, naprawdę nie miałam nadziei na taki odzew, ale ta jakośc
Marta działkowicze dostaja acanę, wiec jesli pochrupią Wh czy KK to bedzie tylko epizodzik zmiany smaku
gingerka pisze:Fredziolina pisze:Gutek pisze:Trzymamy kciuki, żeby zjawili sie w komplecie![]()
![]()
![]()
Marta działkowicze dostaja acanę, wiec jesli pochrupią Wh czy KK to bedzie tylko epizodzik zmiany smaku
Ale acana to chyba niezła karma, przynajmniej jeśli chodzi o zawartość mięsa, pod tym względem Wh i KK się chyba nie mogą równać
Amika6 pisze:Fredziolino piękne te Wasze działkowe "pulpeciki"
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], sherab i 106 gości