Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Stomachari pisze:Jakkolwiek rozumiem wściekłość, trudno mi się dziwić pani Wandzie, że szukała domów dla tych osesków... Matka tri prześliczna, jej dzieci też cudne.
Wiem, że to koszty i pomysł jest nie całkiem bezpieczny dla zdrowia kociąt, ale może udałoby się je upchnąć na tymczasie aż podrosną do powiedzmy 4 miesięcy i ciachnąć?... Wtedy mogą sobie pójść do tych zaklepanych domów, ale się nie rozmnożą przynajmniej...
kocka pisze:a jak Czekoladowy? obiecalas napisac
ewa_mrau pisze:Stomachari pisze:Jakkolwiek rozumiem wściekłość, trudno mi się dziwić pani Wandzie, że szukała domów dla tych osesków... Matka tri prześliczna, jej dzieci też cudne.
Wiem, że to koszty i pomysł jest nie całkiem bezpieczny dla zdrowia kociąt, ale może udałoby się je upchnąć na tymczasie aż podrosną do powiedzmy 4 miesięcy i ciachnąć?... Wtedy mogą sobie pójść do tych zaklepanych domów, ale się nie rozmnożą przynajmniej...
zapomnij
może uda nam się coś wynegocjować w sprawie tych młodszych
---
ewa_mrau pisze:[...]Stomachari pisze:Czy nie można nasłać policji na tego kogoś z Łodzi? Bo to wygląda tak, jakby ta sama osoba robiła krzywdę różnym kociakom... Jakieś przeszukanie domów, nagrania z monitoringu miejskiego? Nikt nic nie wie? Przecież kocięta rodzą się, bo kotka jest wychodząca. Miot za miotem. Nikt się tam z sąsiadów nie zorientował?
wszystkie służby zostały już powiadomione
---
violet pisze:[...]
Czy ktoś z Was rozmawiał z panią nauczycielką, czy jej stanowisko znamy tylko z relacji pani Wandy?
Bo może światła osoba rokuje?[...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości