Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego ludzia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 24, 2014 19:11 Re: Biedronecki są w kropecki :) Goście, goście... s.24

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt paź 24, 2014 21:08 Re: Biedronecki są w kropecki :) Goście, goście... s.24

Hej. Już któryś raz zaglądam do was. Od ponad 3 miesięcy szukam mojej kotki i jak przeglądam forum (bo może ktoś, gdzieś, coś napisze o mojej uciekinierce) to ciągle trafiam na ten wątek. :) Przeglądam po kilka razy zdjęcia i doczytuje o znajdach. Może ktoś z was widział moją szaro-białą roczną kocicę (już dawno po sterylizacji), która według moich informacji ciągle przebywa w bliżej nieokreślonym miejscu, bo nawet do potrąconych kotów jeździłam. Wyrwała się z szelek i ze smyczy z pierwszego w życiu spaceru, więc ani obróżki, ani szelek, ani czipa nie ma :( Uciekła w tydzień po przeprowadzce, akurat na granicy Targówek/ Białołęka/ Marki (a jakby kawałek dalej patrzeć to Zielonka). Miałam dużo telefonów tyle, że kot nie ten, albo nie było kota. Chyba każdy w okolicy kojarzy, że szukam kotki, bo nawet jak idę na poszukiwania to ludzie mnie na ulicy zatrzymują, żeby zapytać "czy w końcu znalazłam?" Jednak na całkiem sporym terenie znalazłam tylko jedną karmicielkę. Może kojarzycie kogoś kto by "niedaleko" dokarmiał? Będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc, bo idą mrozy a mnie już powoli opuszcza nadzieja...

Tutaj wątek na Miau, s.2 ze zdjęciami do albumu i mapką poszukiwań (po pierwszym biegu zrobiła 700 metrów, a słyszałam, że była poszczuta psem więc teren duży): http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=163480

Pomocy... :201494 :201494
Szukam Lucy. Przeszukuję 31 strony na Facebooku. Sprawdzam 34 strony www. od Białołęckiej do Marek. od Berensona do Trasy Toruńskiej. Rano. Wieczór. W nocy. Hej, zgubiłeś, gdzieś tutaj kota? Mogłam go widzieć. Lusitka i inne koty, dzwoń: 535 606 358

nikeris

Od: Śro lip 16, 2014 9:53

Post » Pt paź 24, 2014 22:59 Re: Biedronecki są w kropecki :) Goście, goście... s.24

A może jej macicę przeszczepili? Ostatnio mówili o tym - gdzieś w Skandynawii chyba?
Może pani po prostu myli kotki?
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob paź 25, 2014 1:56 Re: Biedronecki są w kropecki :) Goście, goście... s.24

koteczekanusi pisze:A może jej macicę przeszczepili? Ostatnio mówili o tym - gdzieś w Skandynawii chyba?
Może pani po prostu myli kotki?

Csiii... Powiesz jej to?
Bo ja nie :twisted:

nikeris pisze:Hej. Już któryś raz zaglądam do was. Od ponad 3 miesięcy szukam mojej kotki i jak przeglądam forum (bo może ktoś, gdzieś, coś napisze o mojej uciekinierce) to ciągle trafiam na ten wątek. :) Przeglądam po kilka razy zdjęcia i doczytuje o znajdach. Może ktoś z was widział moją szaro-białą roczną kocicę (już dawno po sterylizacji), która według moich informacji ciągle przebywa w bliżej nieokreślonym miejscu, bo nawet do potrąconych kotów jeździłam. Wyrwała się z szelek i ze smyczy z pierwszego w życiu spaceru, więc ani obróżki, ani szelek, ani czipa nie ma :( Uciekła w tydzień po przeprowadzce, akurat na granicy Targówek/ Białołęka/ Marki (a jakby kawałek dalej patrzeć to Zielonka). Miałam dużo telefonów tyle, że kot nie ten, albo nie było kota. Chyba każdy w okolicy kojarzy, że szukam kotki, bo nawet jak idę na poszukiwania to ludzie mnie na ulicy zatrzymują, żeby zapytać "czy w końcu znalazłam?" Jednak na całkiem sporym terenie znalazłam tylko jedną karmicielkę. Może kojarzycie kogoś kto by "niedaleko" dokarmiał? Będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc, bo idą mrozy a mnie już powoli opuszcza nadzieja...

Tutaj wątek na Miau, s.2 ze zdjęciami do albumu i mapką poszukiwań (po pierwszym biegu zrobiła 700 metrów, a słyszałam, że była poszczuta psem więc teren duży): http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=163480

Pomocy... :201494 :201494

Nie śledzę Twojego wątku, ale ogłoszenia widzę wszędzie od dawna.
Nawet dziś zwróciłam uwagę, że w mojej lecznicy wiszą.
Zwracam uwagę na koty pojawiające się w okolicy, ale nic choć trochę podobnego nie widziałam ostatnio.
Tzn. z nowych kotów.
To jest centrum - za daleko od Twoich rejonów :(
Mała szansa, że kot by tu trafił, choć oczywiście nie jest to niemożliwe.
W razie czego wiem, gdzie szukać, jakby podobny kot się pojawił w okolicy.
Oby się znalazła. Trzymam kciuki za to :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob paź 25, 2014 18:11 Re: Biedronecki są w kropecki :) Goście, goście... s.24

Buuuuuuuuuu, mam doła i depresję. Buuuuuuuuuu.
Dziewczynki poszły dziś do nowego domu. No niby fajnie i się cieszę i nie chcę, żeby wróciły, tylko żeby ułożyło im się w nowym domu, ale tradycyjnie mam doła i chce mi się płakać. A nawet nie mogę, bo TŻ będzie ględził - on nie cierpi tymczasów, bo trzeba je oddawać.
I nie, nie chcę nowych. Buuuuuuuu.
I nikt mnie nie pocieszy...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob paź 25, 2014 20:48 Re: Biedronecki są w kropecki :) Goście, goście... s.24

koteczekanusi to ja przytulam

/przy okazji wątku już nie zgubię/
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Sob paź 25, 2014 20:58 Re: Biedronecki są w kropecki :) Goście, goście... s.24

Koteczekanusi, kciuki za dziewczyny :ok: :ok: :ok:

Gluty skończyły dziś 3 tygodnie i osiągnęły wagi: Jasna 300g, Ciemna 306g :ok:
No i zaczynają się już turlać i przewalać przez siebie dla zabawy, a nie tylko w drodze do cyca ;)
Ciemna nawet dziś na drapaczek wlazła - wprawdzie kroczek nad ziemię, ale 4 łapkami już wisiała :D
Oczka wszystkie w komplecie śliczne, uff ;)

Laki znowu na antybiotyku.
Glut mu wrócił maksymalny, w dodatku silnie podchodzi krwią :?
Koszmar :(
Wczoraj dostał p-krwotoczny, to dziś trochę lepiej, ale i tak paskudnie :(
W tym tygodniu badania kontrolne - już się boję wyników :|

OKI

Post » Sob paź 25, 2014 21:19 Re: Biedronecki są w kropecki :) Goście, goście... s.24

No ten to ma fantazję medyczną :?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob paź 25, 2014 21:25 Re: Biedronecki są w kropecki :) Goście, goście... s.24

Tia :?
Poprzednio podkrwawiał z dziąseł :roll:
Myślę, że to z takich krwawień to tu, to tam była ta jego anemia na początku, a nie od nerek :?

OKI

Post » Sob paź 25, 2014 21:53 Re: Biedronecki są w kropecki :) Goście, goście... s.24

Jak se szafuje krwią, to ma ....

alix76

Post » Nie paź 26, 2014 16:57 Re: Biedronecki są w kropecki :) Goście, goście... s.24

Są wyniki posiewu Karej :roll:
Se wyhodowała gronkowca :?
Na szczęście felis nie aureus i wrażliwy na wiele antybiotyków.
Dostanie convenię, ona już się nadostawała różności codziennie :?
Codzienne ganianie po chałupie w celu podania zastrzyku raczej nie wpłynęłoby pozytywnie na jej adopcyjność :roll:

U Lakiego jakby lekka poprawa w glucie, oby trwała :roll:

Alfika zabiję przy okazji :evil:

OKI

Post » Nie paź 26, 2014 17:44 Re: Biedronecki są w kropecki :) Goście, goście... s.24

Zabij od razu, co będziesz czekać na okazję :twisted:
Laki :ok: :ok: :ok: Kara :ok:

alix76

Post » Nie paź 26, 2014 19:17 Re: Biedronecki są w kropecki :) Goście, goście... s.24

alix76 pisze:Zabij od razu, co będziesz czekać na okazję :twisted:

Jestem za :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie paź 26, 2014 19:19 Re: Biedronecki są w kropecki :) Goście, goście... s.24

A dlaczego tu się chce słodkiego Alfika mordować, co? :twisted:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie paź 26, 2014 21:19 Re: Biedronecki są w kropecki :) Goście, goście... s.24

A dlatego, że leje gdzie popadnie :evil:
Szybciej niż nadążam sprzątać i odsmradzać :x
Jak go chcesz ratować, to szybciorem :evil:

OKI

[poprzednia][następna]