Raga
Moderator: Estraven
anka0106 pisze:Ps: Nieśmiało napomnknę, że moją uwagę przyciągnął Osiołek
anka0106 pisze:No i w tym cały szkopuł bo moja Neska też ma charrrakterek.
anka0106 pisze:
Lucuś był bardzo nieśmiały, chował się a kiedy już się przekonał pokochał a my jego to choroba go zabrała. Wyrzucam sobie, że nie zauważyłam wcześniej, nie zbadałam itd. ale to go już nie przywróci![]()

Mała1 pisze:ona powiesiła ogłoszenia? to jak najbardziej może byc kot wychodzący, faktycznie niestety w tamtych okolicach sporo kotów wychodzi

TanundA pisze:Mała1 pisze:ona powiesiła ogłoszenia? to jak najbardziej może byc kot wychodzący, faktycznie niestety w tamtych okolicach sporo kotów wychodzi
mała masz na myśli tą co jej uciekł burasek z Tysiąclecia co zdjęcie tutaj wstawiałam? Dzwoniła może do ciebie? masz pw

TanundA pisze:TanundA pisze:Mała1 pisze:ona powiesiła ogłoszenia? to jak najbardziej może byc kot wychodzący, faktycznie niestety w tamtych okolicach sporo kotów wychodzi
mała masz na myśli tą co jej uciekł burasek z Tysiąclecia co zdjęcie tutaj wstawiałam? Dzwoniła może do ciebie? masz pw
ok, edit już wiemy obie o co biega![]()
ten czarny co został znaleziony miał obróżkę z plastiku spiętą spinaczem. Nie wiem czy to jest ''normalne'' ?
ale dałam znać jednej i drugiej, napisałam na pw.

, jesli Zdzisia los pozwoli to ma szanse na fajne miejsce na życie, albo dożycie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości