Kocia rodzinka na balkonie. Pani ['] Pan ['] została kotka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 09, 2013 9:33 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Anna61 pisze:To wreszcie się rozwiąże sprawa płci i oby choć u jednego były jajka! :wink: :ok: :ok:

oj, u żadnego nic jajkopodobnego nie widzę, ale niech się specjalista wypowie :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto lip 09, 2013 9:42 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

pisiokot pisze:
Anna61 pisze:To wreszcie się rozwiąże sprawa płci i oby choć u jednego były jajka! :wink: :ok: :ok:

oj, u żadnego nic jajkopodobnego nie widzę, ale niech się specjalista wypowie :wink:

To niepraktycznie w tej sytuacji :? , ale też fajnie :oops: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lip 09, 2013 11:24 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Dobrze, że jedziemy dzisiaj do p. doktor, bo Biały Nosek (zwany przez nas Lulką) coś dzisiaj nie w sosie :(.
Malutka nie zjadła śniadania, potem dwa razy zwymiotowała małą ilością białej śliny, i troszkę osowiała jest. Nie wiem, co jej mogło zaszkodzić, dostają naprawdę dobre jedzonko. Może podczas tych hulanek po mieszkaniu coś podgryzła :roll: . Ale u nas czysto, w kuchni na bieżąco wszystko sprzątane, nie wiem, co by to mogło być.
Mam saszetki intestinala, może spróbuje jej dać za trochę - teraz razem z Frankiem (Franką) śpią na parapecie wtulone w siebie. Robaczki słodkie.
Obrazek

pisiokot

Post » Wto lip 09, 2013 11:35 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

pisiokot pisze:Dobrze, że jedziemy dzisiaj do p. doktor, bo Biały Nosek (zwany przez nas Lulką) coś dzisiaj nie w sosie :(.
Malutka nie zjadła śniadania, potem dwa razy zwymiotowała małą ilością białej śliny, i troszkę osowiała jest. Nie wiem, co jej mogło zaszkodzić, dostają naprawdę dobre jedzonko. Może podczas tych hulanek po mieszkaniu coś podgryzła :roll: . Ale u nas czysto, w kuchni na bieżąco wszystko sprzątane, nie wiem, co by to mogło być.
Mam saszetki intestinala, może spróbuje jej dać za trochę - teraz razem z Frankiem (Franką) śpią na parapecie wtulone w siebie. Robaczki słodkie.

a może to robale?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Wto lip 09, 2013 11:45 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Ech, kociaczki są takie wrażliwe... Mam nadzieję, że to jakiś banał jest, a Lulka Biały Nosek prędko wróci do formy!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście kciuki zaciśnięte trzymam baaardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto lip 09, 2013 11:52 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Ciągle do nich podchodzę, głaszczę po pleckach, a dziecinki przez sen mruczą. Pysie najmilsze :1luvu:
Byleby się Luleczce poprawiło, pierś na obiad już czeka. Chociaż może ten intestinal byłby lepszy ... :roll: Zobaczę, co będzie chciała jeść.

co do robali, to by może wcześniej dały znać ? zobaczymy, co wet. powie.
Obrazek

pisiokot

Post » Wto lip 09, 2013 12:20 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Lulunia to niech nie choruje lepiej, :ok: :ok: :ok: :1luvu: bo zmartwień to już jest aż nadto. :(

Przypomnę, że numer konta mi potrzebny od kathleenka i pisiokot! do przelewu na koteczki od cioteczek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Anna61 pisze:Chciałam bardzo podziękować za wpłaty na koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
kasia1568 - 35zł. :1luvu:
mb - 50zł. :1luvu:
pirulasińska - 150zł. :1luvu:

Tą kwotę podzielę po równo na dwa domki, dziękuję serdecznie. :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto lip 09, 2013 12:52 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Aniu, później podam nr konta, dziewczynom oczywiście serdecznie dziękuję za wpłaty i pomoc finansową :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzieciaki na intestinala nawet nie spojrzały, za to sparzoną pierś z kurczaka spałaszowały, Lulcia też. Ufff :D
Mam ładne fotki, stawię wieczorem :D
Obrazek

pisiokot

Post » Wto lip 09, 2013 13:22 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Goyka

Post » Wto lip 09, 2013 13:48 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

czekamy na fotki :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Wto lip 09, 2013 21:07 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

pisiokot pisze:Dobrze, że jedziemy dzisiaj do p. doktor

Jak po wizycie w lecznicy?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto lip 09, 2013 22:09 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Wlasnie dawajcie newsy :piwa:
Obrazek

Goyka

Post » Śro lip 10, 2013 7:08 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Nie byliśmy wczoraj w lecznicy, TŻ-a zatrzymali w pracy, wrócił przed osiemnastą dopiero (a pani dr przyjmuje do szóstej). Jedziemy dziś.
Może to i lepiej, bo mała wczoraj rano była nieswoja (od wczorajszego popołudnia na szczęście wszystko ok. :ok: ) i odwleczenie podania kolejnej porcji odrobaczenia wyjdzie jej na dobre. Dowiem się też, kiedy będzie można umówić się na szczepienie.
Jak tylko będą wieści, dam znać. Teraz pershingi biegają, rozrabiają :D, wszystkie myszy już w strzępach 8O.
Z dorosłymi kotami dogadują się super, zaczepiają do zabawy, jest wesoło :mrgreen: .
Obrazek

pisiokot

Post » Śro lip 10, 2013 7:28 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Z wczorajszej drzemki :D

Obrazek

Luleczka

Obrazek

Obrazek

Cudna, nie ? :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Post » Śro lip 10, 2013 7:34 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Przecudna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]