Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 07, 2014 13:16 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Mój ukochany Michaszek ma kryzys ? :(
Michaszku,słodkie maleństwo nie daj się ,proszę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jejku,niech wreszcie zaświeci słońce dla Obłoczków :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie mar 09, 2014 10:56 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Asieńko, kciuki trzymam nieustająco :ok: :ok: :ok:

Kiedy dokładnie przyjeżdżasz do Wwy? Ja przyjeżdżam 13.03 z rana i później od razu jadę do Ośna Lubuskiego (to chyba jakoś niedaleko Ciebie?), a prawdopodobnie po południu/wieczorem 14.03 będę wracać (znów przez Warszawę). No chyba, że pobyt w Ośnie przedłużę o jeden dzień, w co wątpię. Jeśli te terminy jakoś się z Twoimi pokrywają w którąś stronę, to mogę Cię zabrać :)
Chyba, że masz już transport :)
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Nie mar 09, 2014 14:21 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Bardzo prosze los o ten najlepszy dom dla Obloczkow. :)
A Wam zycze zdrowka, Kochani!
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto mar 11, 2014 13:39 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Juleczko Kochana, jednak muszę zostać w domu :(
Może Ty zahaczysz o Poznań? Byłoby wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!

Nie mogę się ruszyć, bo zrobił mi się szpitalik - Saruś ma nawrót krwiomoczu (tydzień po zakończeniu kuracji), płytki fatalnie niskie. Czekamy na wyniki posiewu z nadzieję, że to tylko stan zapalny.
Michaś apetyt ma bardzo umiarkowany, jak zawsze gdy długo przyjmuje antybiotyk - dokarmiam.
Wczoraj nasza kochana Pani Doktor pobrała krewkę Planecie, zabrała upolowaną przeze mnie koopę i zobaczymy co z tego wyjdzie tym razem.
Jednym słowem trza zostać w domu... Mimo że Pecia :1luvu: :1luvu: :1luvu: kochana, gotowa była cały ten szpital obskakiwać i czuwać nad towarzystwem. Kasiu - DZIĘKUJĘ :!:
Bardzo się cieszyłam na ten wyjazd, bardzo. Pasjonujące mnie zagadnienia na konferencji, wystawa w Orońsku, no i oczywiście szalone wieczory u kochanych Meksykanki i Renifera - wszystko przeleciało mi koło nosa :evil:
Jednak najważniejsze by koty wyzdrowiały :ok: :ok: :ok: Jak zwykle :wink:
Do Warszawy pewnie wyruszę już z Obłoczkami, w drugiej połowie miesiąca, ale nie chcę zapeszać :wink: :D Wówczas już na pewno dopadnę Meksykankę i Agneskę :mrgreen:

Ściskam Was wiosennie, kochane cioteczki :1luvu:
Wiosna będzie radosna, tego jestem pewna :D

Dodatek specjalny: Michaś gotowy do jedzenia (ostatnio rzadki widok :wink: ). Oczywiście, jak przystało - przy stole :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 11, 2014 18:25 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

:ryk: :ryk: :ryk: chciałam coś napisać na posta,ale po ostatniej części postu wymiękłam :ryk:
Jaki peryskop :ryk:

Zdrówka Asiu dla Was wszystkich :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro mar 12, 2014 22:52 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Dodatek specjalny! Bomba!! :ryk:
Chciałam napisać coś pokrzepiającego w temacie szpitala w domu, ale po zobaczeniu ostatniej foty :lol: wcześniejszy tok myślenia poszedł w niepamięć.
Całusy i buziaczki. :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw mar 13, 2014 21:22 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Michaś I love You!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw mar 13, 2014 21:42 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

selene00 pisze: ale po zobaczeniu ostatniej foty :lol: wcześniejszy tok myślenia poszedł w niepamięć.

:ryk: Michaszek a'la antykoment :ryk: bo wszyscy wymiękają bez komenta :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt mar 14, 2014 10:46 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

jerzykowka pisze:Dodatek specjalny: Michaś gotowy do jedzenia (ostatnio rzadki widok :wink: ). Oczywiście, jak przystało - przy stole :mrgreen:
Obrazek

Faktycznie, Michaś wymiata na maxa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt mar 14, 2014 15:17 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

:ryk: po raz ęty to zdjęcie oglądam i po raz ęty się jarzę na głos :ryk:
WYbacz Asiu,ze bez pytania czy mogę,sama się porządziłam i podpierwiastkowałam to zdjęcie :ryk: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon mar 17, 2014 15:57 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Asiku, obiecałam zdjęcia Rycha... to biegiem przypomnę od chronoloicznych wyliniałych pudli - metrów kota - po futrzaste

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon mar 17, 2014 15:58 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon mar 17, 2014 15:59 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon mar 17, 2014 16:00 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

metr kota

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon mar 17, 2014 16:07 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Teraz (zdjęcia to miniaturki, nie wiem czy się uda)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]