Mam do oddania śliczne kociaki, które potrzebują domu, ponieważ w innym wypadku trafią do schroniska. Nie jestem w stanie zatrzymać ich wszystkich. Kotki są zadbane, energiczne i bardzo pocieszne!
Ja: Witam serdecznie, czy ma Pani zamiar wysterylizować mamę kociąt? Czy ona jest bezpańska? Mam możliwość pomocy w sterylizacji, sama opiekuję się kotami i zapobiegam ich niekontrolowanemu rozrodowi. Jeśli chodzi o schronisko, to w tej chwili małe kotki bardzo szybko znajdują nowe domy, ponieważ jest ich tam niewiele. Wolontariusze ze schroniska na pewno pomogliby znaleźć im domy nawet gdyby maluchy musiały tam trafić.
Ona: Witam,
Chyba dlatego dałam ogłoszenie, aby ich nie umieszczać w tym schronisku, prawda? Robię wszystko by znaleźć im właścicieli. Ogłoszenie jest 3 dzień, a ja już mam zaklepane dwa kociaki. Utrudnieniem jest to, że ja studiuję we wrocławiu, a kotki są z mojej rodzinnej miejscowości. Ale oczywiście gwarantuje dowoz kotka do wrocławia, jednak niektórzy chcą wcześniej kotka zobaczyć, a ja tego nie jestem w stanie umożliwić.
Moja kotka nie jest, nie była i nie będzie wysterylizowana. Miała swoje 3 kociaki i wyszła sytuacja, że zaopiekowała się jeszcze 5 kotkami innej kocicy, która zginęła pod kołami samochodu.
A zawsze znajdowałam właściciela dla mniejszej ilości kociaków, nawet bez konieczności dodawania ogłoszenia. Zresztą, jakby były to tylko 3 kotki to nawet bym je zostawiła w domu.
Kotki jeszcze nawet same nie jedzą, więc ich nie oddam w tej chwili do schroniska. Staram się szukać właścicieli, by mieć pewność, że kotki trafią do dobrego domu.
pozdrawiam.
Niech ktoś może jeszcze napisze, bo krew się we mnie gotuje