Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 09, 2013 8:51 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

wiora pisze:Obrazek

Wiora, co jest na zdjęciu ? Jest śliczne :ok:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Sob lut 09, 2013 9:07 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

key_west pisze:
iza71koty pisze:Buba II musi być codziennie karmiona bo stwierdziła że starość jest fajowa i po co ma się sama nadwyrężać.
Bubę II musisz karmić ? 8O To się znalazła królowa... :roll:

Jak stado w te opady śniegu ?

Jak Twoje zdrowie ? O samopoczucie nie pytam, bo już wiem :(

Tak muszę ją karmić i nie wiem czy nie będę musiała też karmić Rudzia.Chociaż u niego to gorsza sprawa, bo on po prostu wypluwa jedzenie.Albo zje sam tyle co ptaszek albo....nie da rady nic na siłę.

Buba jest bardzo stara.Nigdy mi nie chorowała.Jakiś miesiąc temu sie zaczeło przestała jeść i poszło jej na drogi oddechowe.Dostała antybiotyk, codziennie płukałam jej nos i karmiłam.Aż pewnego wieczoru sama rzuciła sie na kolacje.Było dobrze i teraz od nowa to samo.Wiem ze moze jeść sama bo wczoraj ja przyłapałam jak wypijała rosołek z kurczaka i podjadała miesko.

Jest coraz wiecej problemów z kotami.Stado zarówno w domu jak i na dworzu sie starzeje.Zaczynają sie problemy żywieniowe.Musze stawać na głowie, dogadzać.

Ostatnio nie lada problem mam z Honoratką.Tego co jadła wcześniej juz nie chce.Musze cudować kupować paszteciki, przysmaki, zmieniać sucha karme.Zeby tylko jadła.W jeden dzień je cos ze smakiem a na drugi juz nie chce tego ruszyc.A przecież nie zostawie jej głodnej.Od dwóch dni wydzielam jej porcje suchego Rc żeby tylko nie odchodziła głodna.

Wydaje obecnie na jedzenie dla kotów masę środków.Mam długi.Niemałe.Ale nie mam wyjscia.Muszą jeść.Gorzej ze teraz stało sie to w wieiu wypadkach problematyczne.Cześć kotów które uratowałam i zabrałam z Tęczy jest juz mocno wiekowa .Część straciła juz uzębienie.Paszteciki, drobne miesko z puszek Gourmeta,paszteciki Sheba, Rc dla wybrednych.No jest naprawde masa roboty, zachodu i wydatków.

U nas śnieg stopniał.Bywaja przelotne opady ale jest sucho.To znaczy mokro chyba ze przymrozi ale śnieg nie leży.Noc była bardzo mrożna.

Ze zdrowiem tak sobie.Nie jestem w dobrej formie.Przemęczona, niedojedzona, niewyspana.Niedobrze mi po antybiotyku który muszę brać.Zbyt mało czasu zeby zadbać o siebie tak jak by sie chciało i jak sie powinno.Doba jest za krótka.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob lut 09, 2013 9:40 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

key_west pisze:
wiora pisze:Obrazek

Wiora, co jest na zdjęciu ? Jest śliczne :ok:

To wejście do Dundrum Bay (zatoka), w Irlandii Pólnocnej.

Ciesze się, że się podoba :D

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob lut 09, 2013 11:00 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Próbowałam dzięki radom Panikoty i Wiory rozgryżć photobucket.I tak.Niestety nie wiem dlaczego ale nie mam możliwosci zdjęcia kodów do 3 zdjęć.Musze w każde wchodzić pojedyńczo.Wtedy co prawda po prawej stronie są kody dokładnie 6 sztuk jeden po drugim ale ostatni kod który jest mi akurat potrzebny do skopiowania miniaturki, u mnie nie działa i wcale sie nie podświetla do kopiowania.Z boku zdjęć nie mam też żadnych okienek dzięki którym mogłam wcześniej zaznaczyć potrzepną mi ilość załadowanych zdjęć do ściągniecia jednego kodu.

W tej chwili jestem na etapie takim że potrafię tylko zładować zdjęcia z albumu .Nic więcej.

iza71koty

Post » Sob lut 09, 2013 11:00 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Izo, dziękujemy za relację :ok:
kwestia karmy - coś pomyślę

29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Post » Sob lut 09, 2013 11:04 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

key_west pisze:Izo, dziękujemy za relację :ok:
kwestia karmy - coś pomyślę

Dziękuję Kochana. :D :1luvu:

iza71koty

Post » Sob lut 09, 2013 12:15 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Tej opcji do zaznaczenia kilku zdjęć, już chyba nie ma.Łapy sobie uciąć nie dam, że tak na pewno jest, ja jej niestety nie widzę. :roll:

wiora

Post » Sob lut 09, 2013 12:39 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

wiora pisze:Tej opcji do zaznaczenia kilku zdjęć, już chyba nie ma.Łapy sobie uciąć nie dam, że tak na pewno jest, ja jej niestety nie widzę. :roll:

Obrazek

sprawdzam na Jogurcie.

Kurka po 1 sztuce tylko wchodzi.Moze Ktoś jeszcze potrafi ten problem rozwiązać.

Wioruś :D dzięki za naprawienie konta. :1luvu:

iza71koty

Post » Sob lut 09, 2013 13:25 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

:lol:

Iza możesz dodać do postu więcej zdjęć.Kopiujesz link, wklejasz na forum, kopiujesz nastepny, wklejasz pod tym wcześniejszym itd...

wiora

Post » Sob lut 09, 2013 14:13 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

wiora pisze::lol:

Iza możesz dodać do postu więcej zdjęć.Kopiujesz link, wklejasz na forum, kopiujesz nastepny, wklejasz pod tym wcześniejszym itd...

Wiem. :wink: Chciałabym jednak po 3 za jednym zamachem.Jak wcześniej.Ale to chyba raczej wątpliwa sprawa.

iza71koty

Post » Sob lut 09, 2013 14:37 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Raczej tak.

wiora

Post » Sob lut 09, 2013 15:19 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Pni Izo kiedyś przysłała mi pani świetne zabawki dla kotów.Niestety wraz z wydawaniem tymczasów powydawałam też zabawki.Nie ma pani jeszcze takich zabawek do sprzedania?

wilhelm170

Od: Pt cze 08, 2012 19:32

Post » Sob lut 09, 2013 15:35 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

wilhelm170 pisze:Pni Izo kiedyś przysłała mi pani świetne zabawki dla kotów.Niestety wraz z wydawaniem tymczasów powydawałam też zabawki.Nie ma pani jeszcze takich zabawek do sprzedania?

Mam Kochana całą masę piłeczek i turlaczków.Jakieś myszki też się znajdą ale raczej już z tych malutkich z misia.I zabawka RC na gumce.To wszystko.

iza71koty

Post » Sob lut 09, 2013 15:54 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

iza71koty pisze:Obrazek

sprawdzam na Jogurcie.

A mój :mrgreen: Jogurt śliczny :love:

i jakie ładne ma imię :D

19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Post » Sob lut 09, 2013 16:34 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

A po ile jedna zabawka?

wilhelm170

Od: Pt cze 08, 2012 19:32

[poprzednia][następna]