Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nowa_Sztno pisze::(![]()
![]()
Bezik jest FIV +![]()
Ma ogromny świerzb w uszach i jest zapchlony. Po kastracji ma obrzęk, że w pierwszej chwili, to nie byłam pewna, czy aby w ogóle był kastrowany. Stan jamy ustnej... też fatalny![]()
Poniżej test i krótki opis, poprosiłam dla rozliczenia - do zapłaty jest 80zł za test + 34 za advocata (na razie wzięłam na zeszyt)
https://www.dropbox.com/s/wuznz5rw4el2v4i/test.jpg
https://www.dropbox.com/s/5zygd1zw5cavn6r/opis.jpg
Odwiozłam Bezika do schroniska, dałam im też ten opis (panie mnie zapytały, czy one też mogą się tym FIVem zarazić)
Bezik nie mógł zarazić się w schronisku, jest w tym wozie na psim wybiegu. W oddzielnej klatce. Poza Bezikiem są tam 3 maluchy: 2 dziewczynki i 1 chłopak (zarezerwowany). Wczorajszy maluch nadal jest w kuchni.
W tym wozie tam mają ciepło i są oddzieleni, mają takie boksy z siatki po dwóch stronach wozu. Każdy ma swoje miski i swoje kuwety ze żwirem (!). Jest całkiem nieźle.
Jednooki Rudasek pojechał do Olsztyna. Sporo ich tam pojechało i raczej do weekendu nie wrócą, więc odnośnie Princeski, to na pewno teraz nie pojedzie - Aneta natomiast odpisała, że może być i Malwinka, więc musimy podjąć decyzję i przebadać dziewczynę.
Zaraz będę próbować dzwonić w sprawie Zulusa. Powiedziałam już kierowniczce, że będziemy jeszcze brać na te testy koty i może kilka zabierzemy do weekendu - teraz już raczej o jednego Bezika mniej
A co do psa od Bezika, to nie bardzo pamiętają który to był, w razie czego mogą sprawdzić w papierach.
No nie wiem co tu jeszcze napisać
alab108 pisze:Aniu zrób wydarzenie dla Bezika, takie poruszajace
alab108 pisze: Julia uzgodniłam z naszą skarbniczką i prześlę Tobie pieniążki za BezikaNr konta powinnam mieć
Nowa_Sztno pisze: Jak go odwoziłam, to tak mi było przykro, że skręcając na pasach nie dałam kierunkowskazu, a tymczasem przez pasy akurat przechodziło 5 (!) policjantów... Gdyby nie
MalgWroclaw pisze:Nowa_Sztno pisze: Jak go odwoziłam, to tak mi było przykro, że skręcając na pasach nie dałam kierunkowskazu, a tymczasem przez pasy akurat przechodziło 5 (!) policjantów... Gdyby nie
Ile Cię to kosztowało?
Nowa_Sztno pisze:Mam nadzieję, że testy Malwinki i Zuluska wyjdą ujemne... Choć o Zuluska się boję, czy przypadkiem w jakiejś walce oka nie stracił i czy się przy tym nie zaraził
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 64 gości