Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Villentretenmerth pisze:Będzie miał tego pod dostatkiem grubas jeden.
Villentretenmerth pisze:Komu kota skrzeczącego? Plującego? Syczącego? (tylko trochę) Komu kota pięknego, wielkiego, mruczącego? (trochę tłustego) Komu? Komu? Kto się wyzwań nie boi? Niech w kolejce stoi! Kto? Kot jest tylko jeden! Kto wyprzedzi innych? No kto? Ale to nie może być byle kto! Bo kot z Wielkopolski pochodzi!
On jest przepiękny. Wygląda jak ciasto z makiem. Serce mi się rwie, ale nie mogę, nie mogę... I nie znam nikogo kto chciałby. Już Alberta nie dało się nigdzie zadomowić - ale to akurat mnie nie martwi, bo został "tymczasowo" u mnie - czyli na jakieś 15-20 lat.
A'propos niektóre tak mają. Mój Odik też wydaje nietypowe dźwięki. "Grucha" jak gołąbek albo skrzeczy jak coś co wyłazi z bagien. I nie mam na myśli "Jożina z bażin". Zdumiewający jest po prostu. Wielka pięciokilowa żaba futerkowa. Z ogonem. Ewolucja oszalała.
Monika_Krk pisze:Dziękuję, będę się starać zrobić opis bezpłciowy w kierunku bardziej "on" .
9kg do kochania
Avian pisze: Zaraz mi się złapany w lipcu sibek Niuniek przypomina .
Avian pisze:Niuń ma 9 kg, mega ofutrzony, owinął sobie ludzi wokół najmniejszego pazura
Jest niesamowitym kotem!
Za tydzień będziem go prać
O, tu jest
http://galeria.gagatki.com/index.php?/category/100
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 221 gości