Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
evik75 pisze:No właśnie - jeden. A tu trzy i już widzę jak się rozchodzą w trzy świata strony, a ja za nimi gonię. Chociaż włącza mi się taki guziczek z napisem "a może spróbowac, będzie ciekawie", ale zaraz potem inny z napisem"ALARM"
Dagmara kiedy i o której)mogłabym podjechać do ciebie i zobaczyć tego ślepaczka na dokarmianiu.Chcę zobaczyć czy on na CITO potrzebuje pomocy ,czy moze poczekać.Jak wiesz na kociarni KK i przepełnienie:/
wiiwii pisze:Słuchajcie, nie wiecie jak poszła ta akcja na bazarku z FM?
Bo myślę, że w tym miesiącu mogę oddać kotom całą marżę, czyli 30% od produktu, jeśli tylko to wypali...
Wiem, że ktoś tam robił akcję, że ze sprzedaży oddawał połowę, czyli 15%, ale to jest maluśko. Myślicie, że to dobry pomysł?
KITA - RZESZÓW pisze:wiiwii pisze:Słuchajcie, nie wiecie jak poszła ta akcja na bazarku z FM?
Bo myślę, że w tym miesiącu mogę oddać kotom całą marżę, czyli 30% od produktu, jeśli tylko to wypali...
Wiem, że ktoś tam robił akcję, że ze sprzedaży oddawał połowę, czyli 15%, ale to jest maluśko. Myślicie, że to dobry pomysł?
jasne, każdy pomysł jest dobry![]()
tak pochwalę się w sekrecie,
jeśli dobrze śledziłam oddawane głosy,
to Dori została MISS!!!![]()
![]()
ale czekam jeszcze na oficjalne wyniki
wiiwii pisze:Słuchajcie, nie wiecie jak poszła ta akcja na bazarku z FM?
KITA - RZESZÓW pisze:wiiwii pisze:Słuchajcie, nie wiecie jak poszła ta akcja na bazarku z FM?
jasne, każdy pomysł jest dobry![]()
![]()
LadyStardust pisze:KITA - RZESZÓW pisze:..........
![]()
SuperTo ja tak nie oficjalnie jeszcze gratuluję
MIKUŚ pisze:Mar_tika no wyjedź już na te wakacje![]()
Potrzebuje chaty na tydzień góra 2![]()
Kita jak idzie ogłaszanie Kiruni? Czy robisz jej jakieś ogłoszenia poza facebookiem? Potrafisz? Jak coś to wal śmiało, pomogę.
Paris też czeka na dom!
Te 2 kotki muszą znaleźć dom do końca sierpnia. Mają na to jeszcze 30 dni. Taki mają czas, ponieważ później będzie niemożliwa moja opieka nad Nimi, a nie chce by trafiły na kociarnię a prosto do nowego domu!
mar_tika pisze:Dziewczyny mam prośbę podawajcie w ogłoszeniach naszą stronę http://www.kociaprzystan.pl.Dział adopcji w przeciwieństwie do innych działów jest aktualny
KITA - RZESZÓW pisze:mar_tika pisze:Dziewczyny mam prośbę podawajcie w ogłoszeniach naszą stronę http://www.kociaprzystan.pl.Dział adopcji w przeciwieństwie do innych działów jest aktualny
ok![]()
na e-mail KP powinny przyjść linki aktywacji ogłoszeń Kiruni![]()
jeszcze nie ogarniałam portali,
i podawałam KP zamiast mój sorki (dokładam Wam roboty)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 75 gości