Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 30, 2012 22:59 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

No właśnie - jeden. A tu trzy i już widzę jak się rozchodzą w trzy świata strony, a ja za nimi gonię. Chociaż włącza mi się taki guziczek z napisem "a może spróbowac, będzie ciekawie" :mrgreen:, ale zaraz potem inny z napisem"ALARM" :!:
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Pon lip 30, 2012 23:43 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

evik75 pisze:No właśnie - jeden. A tu trzy i już widzę jak się rozchodzą w trzy świata strony, a ja za nimi gonię. Chociaż włącza mi się taki guziczek z napisem "a może spróbowac, będzie ciekawie" :mrgreen:, ale zaraz potem inny z napisem"ALARM" :!:

:ryk: :ryk:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto lip 31, 2012 7:55 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Dagmara kiedy i o której)mogłabym podjechać do ciebie i zobaczyć tego ślepaczka na dokarmianiu.Chcę zobaczyć czy on na CITO potrzebuje pomocy ,czy moze poczekać.Jak wiesz na kociarni KK i przepełnienie:/

Wiem... :( Widziałam je dziś rano przed blokiem jak biegały te kocie dzieci, matka czarna na pewno, bo znów tam była. Tylko tym razem dzieci okazało się, że jest chyba 6 8O bo ja tylko wcześniej widziałam 3 :( Jeśli jest tylko jeden czarnuszek to ten chory też tam był. Ja o godzinie 17.00 wchodzę do domu, więc od tego momentu każda godzina mi pasuje. Może właśnie wieczorem? bo koty będą biegać, piwnica zamknięta jest u nich w bloku.
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Wto lip 31, 2012 8:18 FM perfumy i kosmetyki

Słuchajcie, nie wiecie jak poszła ta akcja na bazarku z FM?
Bo myślę, że w tym miesiącu mogę oddać kotom całą marżę, czyli 30% od produktu, jeśli tylko to wypali...
Wiem, że ktoś tam robił akcję, że ze sprzedaży oddawał połowę, czyli 15%, ale to jest maluśko. Myślicie, że to dobry pomysł?
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Wto lip 31, 2012 8:22 Re: FM perfumy i kosmetyki

wiiwii pisze:Słuchajcie, nie wiecie jak poszła ta akcja na bazarku z FM?
Bo myślę, że w tym miesiącu mogę oddać kotom całą marżę, czyli 30% od produktu, jeśli tylko to wypali...
Wiem, że ktoś tam robił akcję, że ze sprzedaży oddawał połowę, czyli 15%, ale to jest maluśko. Myślicie, że to dobry pomysł?

jasne, każdy pomysł jest dobry :D

tak pochwalę się w sekrecie,
jeśli dobrze śledziłam oddawane głosy,
to Dori została MISS!!! :1luvu: :kotek:
ale czekam jeszcze na oficjalne wyniki :wink:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Wto lip 31, 2012 8:25 Re: FM perfumy i kosmetyki

KITA - RZESZÓW pisze:

oo kurczę ale super :ok: na razie nie gratuluje coby nie zapeszyć :wink:

Wiiwii Baśka swego czasu organizowała taki bazarek ,ale powie szczerze nie wiem jak sie potoczył,bo nie śledziłam jego "losów"

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lip 31, 2012 8:30 Re: FM perfumy i kosmetyki

No Ja go robiłam, ale zakupy zrobiła tylko Dagmara :mrgreen: Za co wielkie dzięki :wink:
Oczywiście bazarek wciąż aktualny :lol:
MIKUŚ

Post » Wto lip 31, 2012 8:38 Re: FM perfumy i kosmetyki

KITA - RZESZÓW pisze:

Super :!: To ja tak nie oficjalnie jeszcze gratuluję :wink:

LadyStardust

Post » Wto lip 31, 2012 8:45 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Mar_tika no wyjedź już na te wakacje 8)
Potrzebuje chaty na tydzień góra 2 :twisted:

Kita jak idzie ogłaszanie Kiruni? Czy robisz jej jakieś ogłoszenia poza facebookiem? Potrafisz? Jak coś to wal śmiało, pomogę.
Paris też czeka na dom!

Te 2 kotki muszą znaleźć dom do końca sierpnia. Mają na to jeszcze 30 dni. Taki mają czas, ponieważ później będzie niemożliwa moja opieka nad Nimi, a nie chce by trafiły na kociarnię a prosto do nowego domu!
MIKUŚ

Post » Wto lip 31, 2012 8:47 Re: FM perfumy i kosmetyki

LadyStardust pisze:
KITA - RZESZÓW pisze:..........

Super :!: To ja tak nie oficjalnie jeszcze gratuluję :wink:

JA TEŻ JA TEŻ!!!

:king: M I S S DOROTHY :king:
MIKUŚ

Post » Wto lip 31, 2012 12:49 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Mar_tika no wyjedź już na te wakacje 8)
Potrzebuje chaty na tydzień góra 2 :twisted:

Kita jak idzie ogłaszanie Kiruni? Czy robisz jej jakieś ogłoszenia poza facebookiem? Potrafisz? Jak coś to wal śmiało, pomogę.
Paris też czeka na dom!

Te 2 kotki muszą znaleźć dom do końca sierpnia. Mają na to jeszcze 30 dni. Taki mają czas, ponieważ później będzie niemożliwa moja opieka nad Nimi, a nie chce by trafiły na kociarnię a prosto do nowego domu!

Robię :D oczywiście że tak.
Znajdę dla niej najlepszy domek na świecie.
Obrazek Obrazek

KITA - RZESZÓW

Post » Wto lip 31, 2012 14:26 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Dziewczyny mam prośbę podawajcie w ogłoszeniach naszą stronę www.kociaprzystan.pl.Dział adopcji w przeciwieństwie do innych działów jest aktualny :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lip 31, 2012 14:28 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:Dziewczyny mam prośbę podawajcie w ogłoszeniach naszą stronę http://www.kociaprzystan.pl.Dział adopcji w przeciwieństwie do innych działów jest aktualny :wink:

ok :D
na e-mail KP powinny przyjść linki aktywacji ogłoszeń Kiruni :D
jeszcze nie ogarniałam portali,
i podawałam KP zamiast mój sorki (dokładam Wam roboty :oops: )
Obrazek Obrazek

KITA - RZESZÓW

Post » Wto lip 31, 2012 18:42 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

KITA - RZESZÓW pisze:
mar_tika pisze:Dziewczyny mam prośbę podawajcie w ogłoszeniach naszą stronę http://www.kociaprzystan.pl.Dział adopcji w przeciwieństwie do innych działów jest aktualny :wink:

ok :D
na e-mail KP powinny przyjść linki aktywacji ogłoszeń Kiruni :D
jeszcze nie ogarniałam portali,
i podawałam KP zamiast mój sorki (dokładam Wam roboty :oops: )

Zawsze podaje stronkę, im więcej ludków zobaczy, tym lepiej :)
Kita nie przejmuj się, ja też przystaniowy podaje, choć czasem się nie da :evil:

LadyStardust

Post » Wto lip 31, 2012 20:13 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

tak sobie mysle o glutku ilez to kocie jescze pozyje dwa trzy lata co wy na to gdybym sprobowala byc mu DT pisze sprobowala bo moj rudy zle zareagowal na koty w domu ale byly to dwa maluchy kiedys mialam przez dobe kocura i bylo ok. prosze fachowcow o opinie....

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

[poprzednia][następna]