Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patrysza pisze:Mam informacje o Maciusiu bezpośrednio od pani Wandy.
Maciuś ma się znacznie lepiej, ma jeszcze lekką zadyszkę, w zawiązku z astmą. Je, pije, w miarę doszedł do siebie, jednak jest jeszcze jeden problem - Maciuś ma w brzuszku kulę, prawdopodobnie po wiatrówce. Czeka na operację.
Pani Wanda prosiła już jakąś dziewczynę o przekazanie informacji o bieżącym stanie zdrowia Maciusia, więc oficjalne informacje ukażą się na stronie.
Pani Wanda jest bardzo pozytywnie zaskoczona pomocą, jest wzruszona takim wielkim odzewem. Bardzo dziękuje wszystkim za dobre słowa, za wsparcie psychiczne i za pomoc materialną w imieniu siebie, Maciusia i innych podopiecznych. Wszystkie informacje o tym, ile pieniążków zostało zebranych będą oficjalnie podane (chyba na stronie przytuliska). Pieniążki te bardzo pomogą i Maciusiowi i zostaną na pewno dla innych podopiecznych na karmę i na opiekę weterynaryjną. Pani Wanda jest bardzo zapracowana, gdy z nią rozmawiałam akurat była zajęta potrąconym pieskiem i bardzo prosi o wyrozumiałość (kogoś prosiła o przekazanie informacji i była święcie przekonana, że te informacje poszły).
nelka83 pisze:Ja tylko przypomnę, że dziś o godz. 11:40 kończymy aukcję na Allegro
http://allegro.pl/super-lornetka-na-lec ... ?source=oo
Może ktoś chciałby jeszcze zalicytować i tym samym wspomóc dzielnego Maciusia
rysiowaasia pisze:nelka83 pisze:Ja tylko przypomnę, że dziś o godz. 11:40 kończymy aukcję na Allegro
http://allegro.pl/super-lornetka-na-lec ... ?source=oo
Może ktoś chciałby jeszcze zalicytować i tym samym wspomóc dzielnego Maciusia
Nelko! Jutro! ( ale mi podniosłaś adrenalinę na moment)
Jestem wciąż na lornetkowym posterunku...I walczę, walczę...![]()
Nie mogę się doczekać, kiedy będę obserwować ptaki za pomocą Twojego szlachetnego gestu!
martaslupsk pisze:Pieniążki za lornetkę wpłynęły teraz czeka na nr konta nelki żeby wysłac jej na wysyłkę a resztę wpłacam na konto przytuliska.
martaslupsk pisze:Pieniążki za lornetkę wpłynęły teraz czeka na nr konta nelki żeby wysłac jej na wysyłkę a resztę wpłacam na konto przytuliska.
rysiowaasia pisze:martaslupsk pisze:Pieniążki za lornetkę wpłynęły teraz czeka na nr konta nelki żeby wysłac jej na wysyłkę a resztę wpłacam na konto przytuliska.
Walczyłam, walczyłam... i wygrałamBardzo się cieszę !
Trochę szkoda tylko tej prowizji dla Alledrogo...![]()
Nelko83, "dogodziłaś" i Maciusiowi i miMasz wielkie serce!
nelka83 pisze:Co u Maciusia, jak się chłopak czuje? Macie jakieś info?
rysiowaasia, lornetka już do Ciebie pędzi![]()
martaslupsk pisze:I stówka poszło na konto Fundacji za lornetke:) Kosztów allegro nie znam ale to już biorę na siebie;) bardzo dziekujemy za super aukcje;) I dziękujemy tacie nelki za pokrycie kosztów wysyłki:) dzieki temu więcej grosika poszło na zwierzaki z przytuliska;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3, puszatek, Rogersoimi, Tundra i 53 gości