poczytalam pierwsza strone i widze, ze masz juz duzo sukcesów na swoim koncie, Olguś - tylu kotom juz pomoglas, jestes super
(wspolczuje Wigilii w robocie)

Moderator: Estraven
poczytalam pierwsza strone i widze, ze masz juz duzo sukcesów na swoim koncie, Olguś - tylu kotom juz pomoglas, jestes super

ewar pisze:Moja siostra( nie ma dostępu do netu) prosiła o wymizianie Taci, jej zdaniem najpiękniejszego kota na forum i nie tylko.Prosiła również przekazać pozdrowienia dla Ciebie, OKI, co tez niniejszym czynię.Dołączam się do również do pozdrowień i mizianek.
_ogonek_ pisze:I am
tillibulek pisze:czescpoczytalam pierwsza strone i widze, ze masz juz duzo sukcesów na swoim koncie, Olguś - tylu kotom juz pomoglas, jestes super
![]()
![]()
![]()
![]()
(wspolczuje Wigilii w robocie)oby wczesnie puscili do domu
Szalony Kot pisze:OKI pisze:Szalony Kocie, poprosimy o linka do zapasu tych wędek, co to dzisiaj dostaliśmy jedną![]()
NiuniaManiunia potrzebuje chyba TIRa na własny użytek, a reszta też by się baaardzo chętnie dorwała
Edit: chyba znalazłam, czy to ta? http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... kota/59629 ???
W życiu bym chyba nie kupiła w ciemno
Jakby co, info dla innych (bo OKI już pisałam smsa) - to właśnie ta wędka, podejrzanie tania i dobra - moja nadaktywna trójca nie zepsuła jeszcze ani jednej, chociaż i Daffy, i Elmer mają tendencję do "chwyć i zabierz". Sama bym w życiu nie kupiła, bo wygląda na slabiznę, ale dostałam w gratisie i się okazała nad wyraz dobra
![]()
Do tego stopnia, że koteczki odkrywały kolejne miejsca, gdzie je ukrywałam - i sobie wygrzebywały
Zainstalował się na budce
, ale sama atmosfera zawsze mnie jakoś demotywuje i przeraża mnie wizja 3 dni w tej dziwnej sztuczności...

OKI pisze:Śledzia kotom nie wolno - śledzia wolno mnie![]()
To w zasadzie jedyna ryba jaką jadam![]()
A kotom wolno tuńczyka, łososia i pstrąga![]()
Chyba dostaną krowę w takim razie![]()
A takie Święta to będę miała od dziś, świąteczny terror to w pracy. Do Mamuśki tylko na Wigilię i wsio. Ale u nas Wigilia tak właśnie wygląda, podobałoby Ci sięMój brat to określił: "Sałatka w lodówce, nóżki na stole"
![]()
Po zjedzeniu w sumie normalnej kolacji zasiadamy na kanapie z herbatką i kopytami na stole (sprzątniętym już, oczywiście) i podżeramy a to ciacho, a to śledzia lub sałatkę dla przesłodzonych. Po śledzia trzeba się przespacerować do lodówki![]()
Edit: Szalony Kocie!!! Baśka właśnie sprawdza, czy jej się cały łeb zmieści do rolki z mysząNie mieści się, ale Baśka twardo próbuje, a Kora się na nią patrzy z politowaniem
OKI pisze:Nawet w sumie nie wiem, jak by zareagowały na rybę, bo praktycznie w domu nie bywa![]()
Jak jeszcze robiłam barfa, to czasami jakiś kawałek tam lądował, ale szału przy tym nie było. Tyle że teraz garnitur kotów się zmienił. A to koty - każdy ma inaczej
_ogonek_ pisze:OKI pisze:Nawet w sumie nie wiem, jak by zareagowały na rybę, bo praktycznie w domu nie bywa![]()
Jak jeszcze robiłam barfa, to czasami jakiś kawałek tam lądował, ale szału przy tym nie było. Tyle że teraz garnitur kotów się zmienił. A to koty - każdy ma inaczej
Wolą najwyraźniej grubego zwierza![]()
Głosowaliście już na KV?
kalair pisze:Uratuj go!

alix76 pisze:Dorzucić coś na deser?
Henia&Benia pisze:Pięknie: "i jedyne, co mu u mnie przeszkadza, to ja"![]()
alix76 pisze:Dorzucić coś na deser?
Użytkownicy przeglądający ten dział: bpolinski33 i 62 gości