puszatek pisze:wierzę w Ciebie, Bożenkodasz radę
nie zostaniesz sama
![]()
![]()
Wszyscy pomożemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:wierzę w Ciebie, Bożenkodasz radę
nie zostaniesz sama
![]()
![]()
EVA2406 pisze:Bożenko, oby udało się z transportem i żeby kicia szybko zaaklimatyzowała się w swoim domku, który jej ze szczerego serca ofiarowałaś.
toz-police pisze:Jestem i Ja. Mam taki metlik w glowie, ze szok ! Za duzo sie dzieje jak na jeden dzien. Pies i kot leza w szpitaliku, od 6 godzin mamy malenstwo umierajace, Mietek chory, Cola zle zoperowana, 15 maluchow z zalzawionymi oczkami, niewiem czy Ja dozyje do rana ?
Ale na temat.
Powiem Wam szczerze, ze z jednej strony sie tak ciesze, ze mi sie krzyczec chce, a z drugiej sie cholernie boje. Ja kompletnie nie dam rady szukac transportu. Wiem, ze Kuki wygrala los na loteri znajdujac dom u Bozeny, juz widze jak Kuki chodzi i wyjada wszystkim z misek. Tak, tak kochane, Ona potrafi jesc wszystko co nadaje sie do jedzenia, trzeba ja bardzo pilnowac.
Jesli chodzi o zalatwianie transportu to przysiegam nie dam rady, ja wychodze z domu rano i wracam wieczorem, dogladam moj zwierzyniec, pozniej jeszcze latam po Policach karmic bezdomniaki. Bardzo, bardzo prosze, zeby ktos sie tym zajal.
BOZENAZWISNIEWA pisze:toz-police pisze:Jestem i Ja. Mam taki metlik w glowie, ze szok ! Za duzo sie dzieje jak na jeden dzien. Pies i kot leza w szpitaliku, od 6 godzin mamy malenstwo umierajace, Mietek chory, Cola zle zoperowana, 15 maluchow z zalzawionymi oczkami, niewiem czy Ja dozyje do rana ?
Ale na temat.
Powiem Wam szczerze, ze z jednej strony sie tak ciesze, ze mi sie krzyczec chce, a z drugiej sie cholernie boje. Ja kompletnie nie dam rady szukac transportu. Wiem, ze Kuki wygrala los na loteri znajdujac dom u Bozeny, juz widze jak Kuki chodzi i wyjada wszystkim z misek. Tak, tak kochane, Ona potrafi jesc wszystko co nadaje sie do jedzenia, trzeba ja bardzo pilnowac.
Jesli chodzi o zalatwianie transportu to przysiegam nie dam rady, ja wychodze z domu rano i wracam wieczorem, dogladam moj zwierzyniec, pozniej jeszcze latam po Policach karmic bezdomniaki. Bardzo, bardzo prosze, zeby ktos sie tym zajal.
Skoro jest oficjalne TAK to się tym zajmiemyDziękuję
Proszę się nie martwić.Dużo osób pomoże w transporcie Kuki
MalgWroclaw pisze:Bożenko, co dalej z transportem, masz pomysł?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot] i 375 gości