JaEwka pisze:właśnie weszłam na FB i teraz jest inaczej poustawiane, ale chyba wszystko dodaje się itp jak poprzednio ?
No właśnie zmieniłam ustawienia na nowy wygląd i obczajam co i jak. Mam nadzieję, że lepiej będzie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:właśnie weszłam na FB i teraz jest inaczej poustawiane, ale chyba wszystko dodaje się itp jak poprzednio ?
paulinka116 pisze:A w ogóle dziewczyny, łazi u mnie kocurek po podwórku, na oko niewykastrowany, ale nie wiem czy czyjś, bo widuje go z buraskiem czasem który wiem że ma dom. Myślicie, że go łapać i kastrować, czy nie :>?
jimmy_lodolamacz pisze:Podczytuję sobie wątek. Podziwiam zapał. Skubnąłem także banerek
Gibutkowa pisze:jimmy_lodolamacz pisze:Podczytuję sobie wątek. Podziwiam zapał. Skubnąłem także banerek
I chwała Ci za to
A kto ma zdjęcia? Wiadomo które poszły do domów? Co z tą Panią od Pucusia?
Ktoś idzie w ten weekend do schronu? Sprawdźcie te koty co są ogłaszane (albo jeszcze nie) z mojego 2 postu, żebym nie traciła czasu na ogłaszanie tych które już mają dom. To jest ostatni dzwonek na szukanie domów starszym kotom bo już się teraz zaczną pojawiać maluchy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 541 gości