DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla kotów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 09, 2012 10:04 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Marzenia11 pisze:
joanna3113 pisze:Potrzebuję namiary na osobę która w Warszawie niedrogo zabezpiecza balkony.

ja znam super faceta, ale on jest drogi natomiast robi świetnie - sam ma koty wiec wie co one potrafią i jakie musi być zabezpieczenie.

A w Olsztynie?
Ja mam taki prymityw na balkonie :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt mar 09, 2012 17:19 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Szalony Kot powinna wiedzieć ale też Alareipan ma najtańszy a skuteczny patent-siecią rybacką bo taka sieć wychodzi najtaniej i bardzo fajnie wygląda i nie do zerwania jest podobno.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt mar 09, 2012 20:11 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Zoja po sterylce. Bardzo ładnie dochodzi do siebie, zjadła i powoli chodzi po mieszkaniu, przy okazji miała wyczyszczone uszka i obcięte pazurki.
Następna w kolejce Wera, ale ją dopiero w poniedziałek będę pierwszy raz szczepić.
joanna3113

Post » Pt mar 09, 2012 20:20 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 - zaraz do Ciebie zadzwonię. Mam dzisiaj sporo stresów z kotami, w tym z Jajcarzem. Po telefonie z lecznicy zadzwonię do Ciebie - na razie gula w gardle i gadac nie mogę.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt mar 09, 2012 22:23 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Marzenia ja jestem panikara :mrgreen: fakt jestem.
Dzisiaj dowiedziałam się że badania krwi kotów wykonywane w Szczytnie, niekoniecznie są prawidłowe, bo robione w ludzkim laboratorium i np. płytek krwi kocich wszystkich nie wyłapują i są zaniżone, psie wyniki są bardziej prawdopodobne niż kocie.
joanna3113

Post » Sob mar 10, 2012 17:17 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Dzwonił pan w sprawie adopcji Melli, miała byc rekompensata dla małego dziecka, 8O ponieważ niedawno odszedł im chomik.
joanna3113

Post » Nie mar 11, 2012 11:18 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Potrzebuję wizyty PA w Kilecach, ktoś doświadczony
joanna3113

Post » Nie mar 11, 2012 11:22 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 pisze:Potrzebuję wizyty PA w Kilecach, ktoś doświadczony

Kielce, jak rozumiem :D ?
Trzeba założyć wątek o takim tytule lub poproś Szalonego Kota - ona jest dobra w wyszukiwaniu osób z danych miejscowości.

A Mis chory... :cry:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie mar 11, 2012 12:05 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Marzenia11 pisze:
joanna3113 pisze:Potrzebuję wizyty PA w Kilecach, ktoś doświadczony

Kielce, jak rozumiem :D ?
Trzeba założyć wątek o takim tytule lub poproś Szalonego Kota - ona jest dobra w wyszukiwaniu osób z danych miejscowości.

A Mis chory... :cry:

Tak wizyta w Kielcach, napisałam PW do osoby mieszkającej w Kielcach zobaczymy czy się zgodzi albo poleci osobę.

Biedny Miś a co się dzieje :|
joanna3113

Post » Nie mar 11, 2012 15:40 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Znalazłam osobę na wizytę :D
joanna3113

Post » Nie mar 11, 2012 19:59 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Jeżeli domek w Kielcach nie będzie odpowiedni to mamy chętnych w Ostrołęce, domek wychodzący na smyczy, państwo maja głuchego białego kotka którego znaleźli i fajną pania w Inowrocłwiu.
Dla Melli do sprawdzenia domek na Bielanach, osoba na wizytę PA jest :mrgreen: dziękuję Marzenia.
Jeżeli dla Sonii będzie domek w Kielcach to namiary na dwa domki przekażę.
Adam bardzo, bardzo dziękuję za ogłoszenia, jesteś wielki.
joanna3113

Post » Pon mar 12, 2012 0:09 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

nasza Grupa Pomocy Kotom MRAU na fb http://www.facebook.com/GrupaPomocyKotomMrau?ref=ts

bardzo prosimy polubić :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon mar 12, 2012 18:22 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Dzisiaj Wera była pierwszy raz zaszczepiona. Koniecznie chciałam ją zważyć bo ona taka chudzinka, nie mogłam uwierzyć 2700 8O, byłam pewna że 1200 max.
joanna3113

Post » Pon mar 12, 2012 19:43 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Telefon w sprawie adopcji Melli dzwoni pan: w ogłoszeniu napisała pani że ona musi mieć kontakt z innymi kotami, my mieszkamy w domku jednorodzinnym i u nas w domu kotów nie ma ale jest duże podwórko na którym sa koty i ona mogłaby sobie z nimi hasać do woli.
joanna3113

Post » Pon mar 12, 2012 20:05 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 pisze:Telefon w sprawie adopcji Melli dzwoni pan: w ogłoszeniu napisała pani że ona musi mieć kontakt z innymi kotami, my mieszkamy w domku jednorodzinnym i u nas w domu kotów nie ma ale jest duże podwórko na którym sa koty i ona mogłaby sobie z nimi hasać do woli.

No bo jak robię ogłoszenie to wychodzę z założenia że przeciętny człowiek nie musi znać terminów typu "sterylka", "dokocenie", "dom niewychodzący", bo one są dosyć fachowe według mnie. Więc piszę bardziej opisowo. Najwyraźniej zbyt opisowo jak widać :mrgreen:
Cieszę się że szybko kilka domów się zgłosiło :piwa: :piwa: :piwa:

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]