Zorlis pisze:SesjaAle w niedzielę na PKS mogę się wybrać.
Zorlis, dzięki!
Ale LunaKlara na pw zadeklarowała, że weźmie niedzielny dyżur jak ostatnio.
A może chciałabyś w inny dzień?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zorlis pisze:SesjaAle w niedzielę na PKS mogę się wybrać.
MartaK pisze:Ja jutro pójdę na PKS, ale wielka prośba o dyżur na PKP - czy ktoś dałby nakarmić koty łączkowe i trzy gracje z graciarni???
[...]
moorland pisze:napiszę kilka słów o Hektorku, bo totalnie podbił moje serce![]()
Już na dworcu był miziakiem, pierwszy podbiegał do człowieka żeby się o nogi poocierać, dopominając się głaskania.
W piwniczce cały czas mruczy, u weta podczas badania mruczy, przy pobieraniu krwi mruczy, na kroplówce przez półtorej godziny mruczy. Wetka mówi, że takiego kota jeszcze nie widziała dzikiego. Jest niesamowicie proludzki, wszystkie zabiegi pielęgnacyjne znosi z anielską cierpliwością, jest 100% kuwetkowy, był od pierwszej chwili, dlatego myślimy, że ktoś go wyrzucił. Jest bardzo czyściutki pomimo biegunkowej wody która z niego leci. Pierwszego dnia zrobił nam kupkę i u weta i w samochodzie, ale natychmiast przeniósł się w drugi kąt transporterka, żeby przypadkiem się nie ubrudzić i cierpliwie czekał, aż zmienimy mu podkład i wytrzemy porteczki, wczoraj już się powstrzymał i zrobił od razu jak wróciłyśmy do piwniczki, żeby przypadkiem nam w transporterku nie nabrudzić znowu![]()
Hektorek ma jeszcze jedną wyjątkową cechę, jego zęby- nikt z nas takich nie widział, mają, żeby nie przekłamać, około 1,5 centymetra, przez to bardzo groźnie wygląda, takie zębiska u niespełna 2 kilowej kuleczkijutro postaram się mu zrobić zdjęcia z pobytu u nas
a tu Hektor jeszcze na dworcu, wszak jest naszą twarzą profilową na FB![]()
marinella pisze:Radek i Gaba
bardzo ciężko mu/im zrobić fajne zdjęcie
za ruchliwi są
https://picasaweb.google.com/1132440646 ... hLDs7cf8Vg
kasia_5000 pisze:marinella pisze:Radek i Gaba
bardzo ciężko mu/im zrobić fajne zdjęcie
za ruchliwi są
https://picasaweb.google.com/1132440646 ... hLDs7cf8Vg
marinella, czy mogę wykorzystać zdjęcia Radka do ogłoszeń?
Hannah12 pisze:Hektorek, takie smutne oczka ma.
Dziewczyny a wygrana w krakvecie już zrealizowana?
itaka pisze:GRAFIK 23.01-29.01.2012
PKP
pn. - kasia_5000
wt. - MartaK
śr. - MartaK
czw. - itaka
pt. - LunaKlara
sob. - merka_85
ndz. - LunaKlara
Składowa
pn. - Kasia P.
wt. - TŻ KMagdy
śr. - MartaK
czw. - TŻ KMagdy
pt. -
sob. - itaka
ndz. - LunaKlara
PKS
pn. - miki27
wt. - MartaK
śr. - MartaK
czw. -
pt. - miki27
sob. - itaka
ndz. - LunaKlara
Co do piątku to jeszcze nie wiem czy będę miała czas. Ale ktoś proponował, że może wziąć piątek na PKP
A i w przyszłym tygodniu zaklepuje PKP na wtorek, bo akurat będę na dworcu![]()
A i jeszcze powiedzcie mi ile dajecie mokrej na PKS bo teraz tam jest mniej futer
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, kasiek1510 i 114 gości