piotr568 pisze:Zamiast uścisku ręki prezesa może odcisk ręki prezesa (w gipsie, glinie, plastelinie itp)
A dla 1000 fana będzie mały palec?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:Zamiast uścisku ręki prezesa może odcisk ręki prezesa (w gipsie, glinie, plastelinie itp)
Aleba pisze:piotr568 pisze:Zamiast uścisku ręki prezesa może odcisk ręki prezesa (w gipsie, glinie, plastelinie itp)
salvadoredali67 pisze:Aleba pisze:piotr568 pisze:Zamiast uścisku ręki prezesa może odcisk ręki prezesa (w gipsie, glinie, plastelinie itp)
prawdziwy? oprawiony w złoto?
suuuuuper....!
salvadoredali67 pisze:Mam pytanie: czy jest jakas info, wątek dla tego szcekajacego mopa którego Prezes wybrała w K.?
Kim jest mop?piotr568 pisze:salvadoredali67 pisze:Mam pytanie: czy jest jakas info, wątek dla tego szcekajacego mopa którego Prezes wybrała w K.?
Mam jakieś dziwne wrażenie że mop nie będzie potrzebował własnego wątku
Aleba pisze:Nie ma, będzie dopiero jak Aśka nauczy go miauczeć.
anulka111 pisze:Kim jest mop?piotr568 pisze:salvadoredali67 pisze:Mam pytanie: czy jest jakas info, wątek dla tego szcekajacego mopa którego Prezes wybrała w K.?
piotr568 pisze:salvadoredali67 pisze:Mam pytanie: czy jest jakas info, wątek dla tego szcekajacego mopa którego Prezes wybrała w K.?
salvadoredali67 pisze:piotr568 pisze:salvadoredali67 pisze:Mam pytanie: czy jest jakas info, wątek dla tego szcekajacego mopa którego Prezes wybrała w K.?
no nie żartuj. jak ktoś nie ma na fb, naszej klasie albo na miau to taki ktoś nie istnieje......
musi mieć.
piotr568 pisze:salvadoredali67 pisze:piotr568 pisze:salvadoredali67 pisze:Mam pytanie: czy jest jakas info, wątek dla tego szcekajacego mopa którego Prezes wybrała w K.?
no nie żartuj. jak ktoś nie ma na fb, naszej klasie albo na miau to taki ktoś nie istnieje......
musi mieć.
W takim razie korespondujesz z duchem
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 412 gości