KOTY z KORABIEWIC Do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 19, 2011 10:51 Re: KORABIEWICE - Czy uda się przerwać koszmar?

to od razu zapisz mnie na stówkę

EDIT: ponieważ ja mam w domu net o parametrach odbiegających od ideału, podam Ci na PW numer tel. do siebie, jakbym w momencie wpłat nie odzywała się na miau.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon gru 19, 2011 10:53 Re: KORABIEWICE - Czy uda się przerwać koszmar?

Femka pisze:to od razu zapisz mnie na stówkę

wow :D ok ! dobry początek :)

PS. Jezeli ktos nie chce publiczne, można też na priv np. napisać ile czy od kogo i ile ( z zaznaczeniem by danych osobowych nie ujawniać-jezeli tego nie chcemy)
Ostatnio edytowano Pon gru 19, 2011 10:56 przez sosna, łącznie edytowano 1 raz

sosna

Od: Pon gru 12, 2011 12:21

Post » Pon gru 19, 2011 10:54 Re: KORABIEWICE - Czy uda się przerwać koszmar?

Za dużo nie mogę, ale 2 dyszki dorzucę dla psiaków :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 19, 2011 10:55 Re: KORABIEWICE - Czy uda się przerwać koszmar?

sosna pisze:PS. Czy są chętni do adopcji kotów?

Jak już powiedziałam: mogę wziąć jednego kota, z trudem - dwa. Najchętniej niemłodego burego albo czarnego, bo takim trudniej dom znaleźć. Ale że mieszkam daleko od Korabiewic i osobiście pojechać tam nie mogę, to raczej jest to bezprzedmiotowa deklaracja. :roll:

Na budy oczywiście chętnie się zrzucę. Jako że chwilowo jestem spłukana po kupowaniu prezentów, przed końcem miesiąca mogę zadeklarować tylko ok. 100 zł.

myamya

Od: Czw cze 23, 2011 12:16

Post » Pon gru 19, 2011 10:58 Re: KORABIEWICE - Czy uda się przerwać koszmar?

To może jeszcze poproszę o potwierdzenie na priv-żebym później nie latała po wszystkich postach i nie szukała, kto i ile, ok? dziekuję

sosna

Post » Pon gru 19, 2011 10:59 Re: KORABIEWICE - Czy uda się przerwać koszmar?

na mnie z adopcjami liczyć nie można, DT bywam też wyłącznie dla kotów, które sama znajduję. Ale w zamian mogę zadeklarować współpracę w zakresie wyprawki.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon gru 19, 2011 11:04 Re: KORABIEWICE - Czy uda się przerwać koszmar?

Myślę, że lepszy byłby termin 28. 12. 2011 rok, jest większa szansa na deklaracje po świątecznej gorączce. Deklaruję 100, ale pod warunkiem, że wpłata będzie na konto sprzedawcy, w przeciwnym wypadku moja deklaracja nie jest ważna.

Mam w domu 15 kg karmy dla psa. Tej:
http://maksimoryc.pl/healthy-paws-adult ... -p210.html
Mogłabym przekazać przez kuriera, ale mam taki mętlik w głowie i tak naruszone zaufanie do wszystkiego i wszystkich przez te rozmaite wątki na temat..., że nie wiem, czy jest to możliwe i ma sens.
Feebee

Post » Pon gru 19, 2011 11:05 Re: KORABIEWICE - Czy uda się przerwać koszmar?

myamya pisze:
sosna pisze:PS. Czy są chętni do adopcji kotów?

Jak już powiedziałam: mogę wziąć jednego kota, z trudem - dwa. Najchętniej niemłodego burego albo czarnego, bo takim trudniej dom znaleźć. Ale że mieszkam daleko od Korabiewic i osobiście pojechać tam nie mogę, to raczej jest to bezprzedmiotowa deklaracja. :roll:

Na budy oczywiście chętnie się zrzucę. Jako że chwilowo jestem spłukana po kupowaniu prezentów, przed końcem miesiąca mogę zadeklarować tylko ok. 100 zł.

Każda wpłata jest dobra, nawet 10zł-tylko jak mówiłam proszę o potwierdzenie na priv, jak juz będziesz wiedziała ile jestes w stanie wspomóc-hmm do tego 28go/30go.Na w wolnej chwili napisze maile do sprzedajacych czy jest taka możliwość wpłaty-np. każdy dopisze w tytule miau(czy coś) , zeby była łatwiejsza identyfikacja

sosna

Post » Pon gru 19, 2011 11:06 Re: KORABIEWICE - Czy uda się przerwać koszmar?

Feebee pisze:Myślę, że lepszy byłby termin 28. 12. 2011 rok, jest większa szansa na deklaracje po świątecznej gorączce. Deklaruję 100, ale pod warunkiem, że wpłata będzie na konto sprzedawcy, w przeciwnym wypadku moja deklaracja nie jest ważna.

Mogłabym przekazać przez kuriera, ale mam taki mętlik w głowie i tak naruszone zaufanie do wszystkiego i wszystkich przez te rozmaite wątki na temat..., że nie wiem, czy jest to możliwe i ma sens.

tylko i wyłącznie na konto sprzedawcy(sprawdze który się zgodzi wczesniej)-żeby nie było niejasności :)

sosna

Post » Pon gru 19, 2011 11:13 Re: KORABIEWICE - Czy uda się przerwać koszmar?

Czyli zrobisz listę wpłat? :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 19, 2011 11:14 Re: KORABIEWICE - Czy uda się przerwać koszmar?

Feebee pisze:Myślę, że lepszy byłby termin 28. 12. 2011 rok, jest większa szansa na deklaracje po świątecznej gorączce. Deklaruję 100, ale pod warunkiem, że wpłata będzie na konto sprzedawcy, w przeciwnym wypadku moja deklaracja nie jest ważna.

Można i ma sens, zapytałam się chętnie przyjmą, kierownik powiedział, że jezeli są wątpliwości zawsze można z potwierdzeniem odbioru przesłać(a adresat:np.jego imię i nazwisko, na adres korabiewic). Później poinformuje jak karma dojdzie.
Ja na razie muszę kończyć, odezwę się wieczorem

sosna

Post » Pon gru 19, 2011 11:14 Re: KORABIEWICE - Czy uda się przerwać koszmar?

Erin pisze:Czyli zrobisz listę wpłat? :ok:

Oczywiście :)

sosna

Post » Pon gru 19, 2011 11:19 Re: KORABIEWICE - Czy uda się przerwać koszmar?

Cześć, czytam od dawna, jestem od dziś jako wielbicielka kotów od roku i aktualnie posiadająca 7 kocich i 7 psich ogonów.

Dobra wiadomość jest taka, że koty będą wydawane. Kierownik nie będzie robił przeszkód. Jakiś czas temu poprosiłam zastępcę Mazowieckiego Weta o pomoc i udało się choć tyle, że powiatowy pojechał do Korabiewic i nakazał przenieść koty do budynku. Jest im podobno o niebo lepiej.

Nie wiem ile kociaków tam jest, ale cieszmy się z tej dobrej woli kierownika, bo choć nie musi się nam podobać i robi błędy to jednak koty będzie wydawał.

kahoona

Od: Pon gru 19, 2011 10:13

Post » Pon gru 19, 2011 11:31 Re: KORABIEWICE - Czy uda się przerwać koszmar?

Ponownie proszę, aby wypowiedzi były zgodne z regulaminem forumMiau.pl. - więcej merytoryki, a mniej wycieczek osobistych.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pon gru 19, 2011 11:40 Re: KORABIEWICE - Czy uda się przerwać koszmar?

Ja tylko ponownie zaznaczę, że dobrze by było robić ogłoszenia zwierzętom - choćby po jedno dziennie. Nie każdy jest skłonny wybrać się w ciemno x kilometrów, a niektórzy szukają jakiegoś konkretnego kota (sama dałam braciszka mojej Ofelii pani, która szukała akurat rudego kota - bo jej rudy kot odszedł, dziecko przyzwyczajone do rudego kota, pies przyzwyczajony do rudego kota). Wogóle ogłoszenia rodzeństwu Ofelii porobiłam nawet bez fotek - a chętni się znaleźli. Żeby nie było - sama niewiele mogę pomóc w sprawie ogłoszeń, bo niestety odległość duuuża...
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[poprzednia][następna]