Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:Mulesiu, dla Gosi zmiana domu i terenu będzie dużym stresem. Bałabym się, że postanowi was szukać...........
AniHili pisze:Tak to ja mogę zamawiać kocie żarcie - dziś zamówione, dziś zapłacone i dziś dostarczone
becia_73 pisze:AniHili pisze:Tak to ja mogę zamawiać kocie żarcie - dziś zamówione, dziś zapłacone i dziś dostarczone
gdzie tak mają?
AniHili pisze:becia_73 pisze:AniHili pisze:Tak to ja mogę zamawiać kocie żarcie - dziś zamówione, dziś zapłacone i dziś dostarczone
gdzie tak mają?
E-pazur, u nas w Białym
becia_73 pisze:AniHili pisze:becia_73 pisze:AniHili pisze:Tak to ja mogę zamawiać kocie żarcie - dziś zamówione, dziś zapłacone i dziś dostarczone
gdzie tak mają?
E-pazur, u nas w Białym
AA no to lipa
Mulesia pisze:babajaga pisze:Mulesiu, dla Gosi zmiana domu i terenu będzie dużym stresem. Bałabym się, że postanowi was szukać...........
Właśnie tego się boję najbardziej.![]()
villemo5 pisze:Mulesiu!!
Nie, tak krzyknę: Mulesiu![]()
![]()
![]()
Byłaś u mnie i widziałas koty??
Twoja kicia ma teraz wszystko co najlesze!!! I nie dam sobie wmówić, ze jest inaczej. Jest szczęśliwą kotką, która ma własny troskliwy dom!! Wiele kotów może jej pozazdrościć. Ja sie bardzo w imieniu Gosi ciesze z takiego obrotu sprawy...
Widziałaś moją Zorkę?? To jest kot, który jest szczęśliwy z powodu zamknięcia w kotlowni!!! A skoro kot jest szczęsliwy, to nie zamierzam tego zmieniać... Najwyżej możemy się zamienić![]()
Ty wexmiesz leniwą, "stacjonarną" Zorkę, a ja "mobilną" Gosię.
Bo mnie tez się serce kraje, zę ta "moja" kicia siedzi calutki bozy dzien w zamknięciu... Ale co ja zrobię, jak ona nigdzie nie chce iść? A wypuszczona na spacer rozpacza i prosi do domu?? Tak ma i ja to szanuję. Gosia ma na odwrót. Ale chyba żadna z nich nie narzeka. To co? Zamieniamy się??![]()
Mulesia pisze:Przeczytałam i widzę, że chyba mam za mało problemów i zaczynam je sobie wymyślać.
Dzięki za pokazanie sprawy z właściwej perspektywy.
Mulesia pisze:Gosia dawniej i dziś.
Mam nadzieję, że widać różnicę.
psiama pisze:Mal_, na sikanie poza kuwetę proponuję z własnego doświadczenia zanabyć wyższą lub krytą kuwetę. No chyba, że już takie masz ...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą i 274 gości