Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 04, 2011 8:00 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dzień dobry Dorotko. :D

Miłego dnia.
„Jeżeli wolność cokolwiek znaczy, to jest to prawo mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć"

Stworze­nia zgro­madzo­ne na dworze pat­rzyły to na świ­nię, to na człowieka, znów na świ­nię i znów na człowieka, ale nie można już było roz­poznać, która twarz do ko­go należy. G.Orwell

beata68

Od: Pon lip 03, 2006 20:33

Post » Wto paź 04, 2011 8:19 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorcia ja mam też takiego tymczasa Józka, który też ciągle i ciągle wręcz pluje smarkami 8O I antybiotyków się nabrał i miał robiony wymaz i potem dany antybiotyk zgodny z antybiogramem i jedno wielkie g.... :evil: Do pewnego momentu się poprawia i dalej juz nie chce, znaczy się dużo mniej smarka ale żeby wogóle to nigdy się tak nie udało. Teraz będziemy chyba prześwietlać zatoki jak w piątek przyjadę do Świdnicy, bo już nasza wetka nie wie co mu dać skoro te antybiotyki co powinny to nie pomagają. Mamy jeszcze w zanadrzu gentamecyne w zastrzykach, ale jednak najpierw pójdzie na zdjęcie.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto paź 04, 2011 8:24 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

To tak jak Willisek :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto paź 04, 2011 9:46 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

LimLim pisze:Mała Czarna już sie tak pewnie u nas poczuła,ze postanowiła mi zmienic wyglad dużego pokoju. Notorycznie zrywa jedna firankę. :twisted: Nawet jak ją zawiążę w węzełek coby wyżej nad ziemia była to wiesza się od spodu i dynda tak długo aż firanka spadnie :lol:

No cio? Kotecka chciałaś, to masz :mrgreen: :P ... Ze wszystkimi "przyległościami" kocimi... Myślałaś, że na kanapie będzie leżała?
Ja mam od Dorci kotecka, który ma ADHD. Od wielu miesięcy nie śpi się u mnie od godz. 4 rano, bo Lizak się budzi i zaczyna ganiać Hugcia. Zarówno Hugo (ma 6 lat i waży prawie 7 kg), jak ja i matka nie mamy ochoty na takie zabawy nad ranem. Robi się wszelkie ruchy, żeby położyć Lizaka jeszcze spać, albo cokolwiek, żeby była cisza. Na Lizaka nic nie działa; nie można go zamknąć w innym pomieszczeniu, bo oprócz tego, że drapie w drzwi, to sama wiem, jak on nie lubi być sam (wiem, że wtedy cierpi). No i co mam zrobić? Potem wybudza się Hugo i wyłazi, żeby zobaczyć jaka sytuacja i zaczyna się jazda na całego (głównie polegająca na "przestawianiu" kotów miejscami. Ale ta opcja słabo działa). Dorcia chyba zwrotów nie przyjmuje 8) ?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto paź 04, 2011 13:15 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Limku ,firanka to swoisty plac zabaw ,ćwiczeń .wręcz poligon :mrgreen:

Marcelibu ,żadnych mi tu zwrotów ,żadnych ale to żadnych :twisted: dawałam małe śliczne delikatne ,a teraz :strach: :spin2:

AgaPap ja bardzo bym nie chciała żeby Lusi tak zostało :cry: chciała bym aby była zdrowa i ..znalazła domek ,a kto weżmie takiego smarka ? :roll: mnie nie stać na kolejnego kota i to w dodatku specjalnej troski.
Dlatego musi być zdrowa ,nie ma wyjścia :!:

Lidka ,ważne że jesteś :D ...oj nawet się nie przywitałam :oops:

Witam was kochane cioteczki :1luvu:

ja po akcji ,sąsiedzi wsadzili mnie w auto i wywieźli do składu węgla (kazali aparat brać) nic ,myślę zgłupieli czy co ? węgiel chcą mi kupić 8O
a oni zobaczyli dwa kociaki i myśleli że ja je wezmę :?
sami mają jednego.

Zaproponowałam pomoc w znalezieniu domków ale kotkę wysterylizujemy ,no może .ale kociaków oddawać nie chcą :twisted:
kotki mają suche z górnej półki ,żółteczko ,mięseczko ,saszetki ,śmietankę..wszystko 8O aż w nadmiarze .
Dziś była obgotowana wątróbka jutro rybka 8O
pojutrze wołowinka
jestem w szoku 8O

a mamunia lśni jak wypastowana ,jest cudna marmurką o imieniu Zosia :wink: mają kuwetkę i w ogóle jestem zaskoczona.
Mam załatwić miejsce na sterylkę .
jestem pod wrażeniem,fotki zrobiłam ,ale wstawię jutro.

Jek ,słyszysz ten szum ????????????????? to mój zadek rośnie od michałków które dostałam od ciebie :kotek: dziękuję :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto paź 04, 2011 13:23 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

w sobotę jedziemy po psy .

szukam ds LUB DT dla PUDLA 2L. CIEMNY APRIKOT WAGA 3KG. CUDNY .

SUNI CZIŁKI DŁUGOWŁOSEJ ŚLICZNEJ ,RUDEJ
PIESEK CZIŁEK ROCZNY DŁUGOWŁOSY MERLE
WEST SUNIA

TYLE WIEM.
a co po drodze się wydarzy zobaczymy.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto paź 04, 2011 15:03 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

położyłam się ,marzył mi się krótki intensywny sen..ale nie ze mną te numery :evil: nie dałam rady ,a obudziłam się dziś o 3 rano..jak ja mam egzystować :roll: :cry:
tuż przed 6 zaczął morzyć mnie sen ,zadzwonił budzik ,powiedział brzydko wstawaj stara babo ,czas do pracy..Budzikom śmierć :twisted:

Moja koleżanka Beatka potrafi zaspać do pracy na 18 8O wczoraj na przykład długo czekałam na pociąg (była jakas awaria )więc wysłałam jej sms że spóźnie się ,za chwile ona do mnie dzwoni i dziwnym głosem wrzeszczy czemu tak późno ją informuję ...okazało się ze mój sms dopiero ją obudził :| była 17.55 na 18 do pracy .

a ja ani w nocy ani we dnie ,czemu :cry:

jest mi zimno ,trzęsę się i w ogóle mam wszystko gdzieś :evil: chcę do łóżka ,ciepłego ,miłego łóżka i chcę spać :crying:
moja mama też tak miała :roll:

u kociaków bez zmian.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto paź 04, 2011 15:09 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Trzymaj się Dorcia :kotek:
Mi też zimno i się trzęsę. W dodatku wieczór znów mnie czeka intensywny, nici z padnięcia do łóżka zaraz po robocie :? :roll:
Ale nic to... byle do wiosny :mrgreen: :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto paź 04, 2011 15:25 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Cieszę że Ci smakują cukiereczki. Może tym razem trafiłam z bucikami i torebką?

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Wto paź 04, 2011 15:47 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Buciki ciut małe :oops: dlatego nic nie pisałam :oops: torebki fajne ,jedna może być jako torba przemytniczka :mrgreen: :1luvu: druga raczej mało pojemna ,ale za to wygodna :D

OKI pisze:Trzymaj się Dorcia :kotek:
Mi też zimno i się trzęsę. W dodatku wieczór znów mnie czeka intensywny, nici z padnięcia do łóżka zaraz po robocie :? :roll:
Ale nic to... byle do wiosny :mrgreen: :wink:

ja padnę ,ale po północy ,chyba że wcześniej ,gdzieś w autobusie :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto paź 04, 2011 15:53 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

No ja pewnie też gdzieś po północy dopiero :roll: Bo za kółkiem to się raczej nie da :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto paź 04, 2011 16:10 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Dorciu, popróbuj w butkach pochodzić po domu w grubej skarpecie. Mojej mamie ten sam model się rozciągnął prawie o numer. Jak nie - bazarek lub do adopcji. Lepiej bazarek i zysk na footra! :wink:

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Wto paź 04, 2011 16:15 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Wto paź 04, 2011 21:28 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

dziękuję :1luvu:
i dobrej nocki . :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto paź 04, 2011 22:00 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

chcesz sie spotkac z murzynem ? to wpadaj jutro.
IKE
Świat jest taki, jaki myślisz, że jest.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

[poprzednia][następna]