Powodzenia w nowym domu malutka ..........
Moderator: Estraven
viewtopic.php?f=1&t=133388MIKUŚ pisze:No i kolejna super wiadomość.
TOMASZ w sobotę jedzie do Nowego Domu
Świetna wiadomość

Arabella26 pisze:Wątek LOLI (Zochy)
viewtopic.php?f=1&t=133388
Na dzień dzisiejszy nici ze zdjęć bo kabelek pożyczony ale jutro już na pewno coś wstawie.
Nie dałam rady zajrzeć na tereny "wandy"
Arabella26 pisze:Wątek LOLI (Zochy)
viewtopic.php?f=1&t=133388
Na dzień dzisiejszy nici ze zdjęć bo kabelek pożyczony ale jutro już na pewno coś wstawie.
Nie dałam rady zajrzeć na tereny "wandy"
hidi pisze:Tom z kociarni?? mam nadzieje, ze jakis wyjatkowy domek, bo to super chlopaczysko
hidi pisze:MIKUŚ pisze:No i kolejna super wiadomość.
TOMASZ w sobotę jedzie do Nowego Domu
Świetna wiadomość
Tom z kociarni?? mam nadzieje, ze jakis wyjatkowy domek, bo to super chlopaczysko
MIKUŚ pisze:Jedziemy po kota bez łap. Boże...boje się tego widoku.
A matka jego jest już ciężarna ponoćTym razem jej to nie przejdzie. W środę jedzie na STERYLKĘ
Arabella26 pisze:MIKUŚ pisze:Jedziemy po kota bez łap. Boże...boje się tego widoku.
A matka jego jest już ciężarna ponoćTym razem jej to nie przejdzie. W środę jedzie na STERYLKĘ
Też się strasznie boje... Tylko jak się uda je zabrać i matkę wysterylizuje to będzie mniej bezdomnych kociaków a w tym przypadku kalekichNie jestem sobie w stanie wyobrazić jak ten kociak daje sobie radę... Są dzielne kićki bez jednej ale bez dwóch
mar_tika pisze:herzpl pisze:a moze mi ktos przectawic kotka z boksu nr 1a we wtorek udalo mi sie obejzec dzika z boksu nr 4 wyszla przy mnie na zer
b 1 To kotka przybłęda z ul.Małachowskiego,w b 2 siedzi malutka koteczka którą przywiozłam od mamy.Kolejny kot im się przybłąkał![]()
Dla dwóch panien szukamy imion.Ktoś chętny zostać chrzestnym lub chrzestną?
Jedynka to dorosła trikolorka dwójka to 4 mies burasiątko.
Dziczkę z b 4 własnie przywiozłam ze sterylki.Mała była ciężarna![]()
Marta wzięłam twoje fanty z kociarni i dostarczyłam mydelka dla Bony i Baski które dziewczyny wygrały na moim bazarku.Kaskę proszę wrzucić do skarbonki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 62 gości