Ale może na tak szczęśliwym wątku i moim 3 sierotom sie poszczęści .
Proszę o zaglądanie, kciuki, dobre myśli...o co kolwiek bo dzieci zginą.
viewtopic.php?f=1&t=132731
Bardzo, bardzo sie ciesze,że kocia rodzinka bezpieczna.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:wieści z dt rudej panienki tz. damy![]()
chudzieńka bardzo ,wynędzniała ,przemiła i rozmruczana .
W domu czuje się jak u siebie ,hop na łózko moje ci one i już.
Na maluchy warczy.może zapach Frontlajnu jej nie odpowiada?
Plany niestety co do sterylizacji uległy zmianie ,w lecznicy w której kicia miała byc sterylizowana jest jakis syf ,prawdopodobnie PP ,wstrzymane są przyjęcia kotek ,mamy dzwonić po 10.09 .
Ewa U której teraz jest kotka nie zgadza się na sterytlizacje kotki w tak niepewnym miejscu ,boi się że kotka która wraca do niej coś może przywlec ,a ma w domu pare pieszczochów w tym jednego nie szczepionego z przełykiem olbrzymim ,ogromnie problemowy kociak .
Dla tego pieniążki zostały podzielone na pół ,100 zł pójdzie do sheriny 100zł na sterylkę ,resztę się dołoży.
sherinie dałam ze 2 kg suchego RC Kittena.
Sterylizacja musi poczekać ,bo Ewa za punkt honoru wzięła doprowadzenie koteńki do stanu 4 kilogramowego![]()
kropkaXL pisze:Bazyliszkowo kochana!-koniecznie zróbcie malcom FB!
dorcia44 pisze:dla mnie rude to rude ,nic nadzwyczajnego,kot musi mieć to coś..jak mój Tytek czy Kropkaczyli czarne i czarno białe .
ale takich jeszcze nie miałam ,cudne ,z charakteru do zjedzenia.a marmurek to był strzał w dziesiątke ,miłośc od pierwszego wejrzenia![]()
spojrzał na mnie (dobrze że one wieku nie rozróżniaj)kita w górę i szybko na ręce i mryyyyyyyy ,potem reszta powtórzyła manewr.
Cuda i tyle.
Za to z mateńką coś nie tak ,nie chciała ich karmić,warczała,a cycusie obrzmiałe ,twarde,gorące,dziś Ewa jedzie z nią na Białobrzeską ,umówiona jest na 11 godzinę.
Strasznie się martwi i zaraziła mnie że może ona zostawiła kocie oseski :cry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954, Google [Bot] i 119 gości