Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:8OJaką pościel
![]()
![]()
MaryLux pisze:kotka doroty pisze:8OJaką pościel
![]()
![]()
No, to coś w kwiatki, na czym leży kot
kotka doroty pisze:MaryLux pisze:kotka doroty pisze:8OJaką pościel
![]()
![]()
No, to coś w kwiatki, na czym leży kot
Tam nie ma kwiatków,ona siedzi w tunelu RC,a tunel jest w paski
Prakseda pisze:A propos fochów. W zasadzie nie obrażają się. Nieraz opierniczam, wymyślam, ścierą wymachuję, a te i tak idą mi buzi dawać.
Natomiast miłość mojego życia- Kicia (za TM), potrafiła się obrazić. Wówczas siadała tyłem do mnie i przytykała nos do ściany. Bokami tylko łypała, czy na nią patrzę. Trwała w tej pozycji nieruchomo dopóki nie chwyciłam jej na ręce, wyściskałam i zapewniłam o dozgonnej miłości do niej. Wówczas wszystko wracało do normy.
kotka doroty pisze::ryk:![]()
![]()
A ja będę dzisiaj we Wrocławiui w poniedziałek też będę
muza_51 pisze:Nauczył kocura Róża przychodzić na zawołanie do łóżka z tekstem - Różu chodż do łóżka Panko pogigla.
MaryLux pisze:Moje koty są głupie!
Mary_Poole pisze:Chcialam skorzystac z okazji, ze od niedawna posiadam ogrodek a pogoda dzisiaj sliczna. Wzielam Hogatke na szelki i poszlysmy do ogrodku. Dlugo sie nie nasiedzialysmy bo od razu Komandos zaczal drzec ryja. No i drze tego ryja i drze i drze. Mysle sobie, ze zaraz przestanie, siedzimy i patrzymy sie na rybki a ten dalej tego pyska zdziera. No to odnioslam mu Hogate i wzielam sobie ksiazke coby relaksu na lonie przyrody zazyc. gdzie tam, jeszcze gorzej pilowal.
No to dupa. Trzeba sie kisic w chacie z panem kotem bo on akurat nie ma ochoty grzecznie posiedziec w szelkach tylko musi biegac po tym ogrodzie jak glupi.
vip0 pisze:Jeszcze i darciu ryja...
Wiktor jak zobaczy rano, że mi powieki drgają, zaczyna serenadę przy drzwiach, żeby go wypuścić, bo on koniecznie musi do kuchni, natychmiast, juuuuż!!!
No i drze tą mordę, ile wlezie, i żeby to jeszcze normalnie miauczał, ale nie, on tak dziamgoli, " glamm ", " łooo ", " brdaaam " i tym podobne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], puszatek i 80 gości