kupy
to podstawa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
julk@j pisze:
edit: aż muszę jeszcze raz zaśmiecić - mam możliwość zakupu pasty M&C Defurr Um Plus w Niemczech po 20zł. za opakowanie. Jakby kto chciał to zamówię.
katarzyna1207 pisze:Zapomniałam napisać, że kroplówki dzisiaj nie było...pękła żyła przy przepłukiwaniu wenflonu ...... Prosimy o kciuki, bo spróbujemy powalczyć już bez kroplówek ...
Broszka pisze:katarzyna1207 pisze:Zapomniałam napisać, że kroplówki dzisiaj nie było...pękła żyła przy przepłukiwaniu wenflonu ...... Prosimy o kciuki, bo spróbujemy powalczyć już bez kroplówek ...
Czy kroplówki miały kota nawodnić czy odżywić?
Bo może warto podawać mu w domu podskórne?
Gibutkowa pisze:julk@j pisze:
edit: aż muszę jeszcze raz zaśmiecić - mam możliwość zakupu pasty M&C Defurr Um Plus w Niemczech po 20zł. za opakowanie. Jakby kto chciał to zamówię.
A orientujesz się czy to wycofują też tam? Bo ja mam 2 opakowania i mi starczą teraz ale jak mają wycofywać to bym zakupiła w zależności od daty ważności.
julk@j pisze:Gibutkowa pisze:julk@j pisze:
A orientujesz się czy to wycofują też tam? Bo ja mam 2 opakowania i mi starczą teraz ale jak mają wycofywać to bym zakupiła w zależności od daty ważności.
Tego nie wiem, wpisałam w okienko 50szt. i tyle zanlazło się w koszyku i nadal pasta była na stanie. Nie wygląda na to ,żeby były to ostatnie sztuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, Szymkowa i 200 gości