Bylismy z Gracja na kontroli i co? jest znaczna poprawa, duzo, duzo lepiej jak bylo tydzien temu.
Nie dostala dzis steryda nie bylo takiej potrzeby.
Uzgodnilam co do jedzenia wiec tak ma dalej jesc suche hypoalegig /ale go juz nie ma na KCh albo ja nie znalazlam ale chyba niema/ ale za to jest duza torba z Hilsa z/d i to jak najbardziej moze byc w zamian tego pytalam sie dr. jest to to samo tyle ze inna firma.
Co do mokrego wiec jak tak bardzo sie domaga to albo to co pisala Dorotka /bardzo Cie przepraszam/ ale lepiej z Hilsa z/d puszeczki /zakupilam dzisiaj 2/ bo nie wiem czy to jej zasmakuje., po 1/2 puszeczki dziennie nie za duzo a reszte niech dopcha suchym, ale tez nie wiadomo czy to z Hilsa bedzie jadla tamto bylo z Royala pewnie jest jakas roznica smakowa a koty to wybredniaki jak nie wiem co, to samo mam u siebie.
Jak przywiezlismy ja to dalam jej reszte Eukanuby z puszki co byla w szafce napoczeta, polizala ale zeby sie rzucila od razu to nie powiem.
Prosze zauwazcie czy to je jedno i drugie i za 2 tyg.do kontroli wiec musialabym wiedziec jak tam z jedzeniem.
Jedzenie dla niej jest w szafce i suche i mokre podpisane.
Absolutnie nie dawac innego typu kitkat czy whiskas, bo zapsujemy to co osiagnelismy u niej.
Prosze zwroccie uwage czy ubywa suchego z miseczki bo jak nie to trzeba bedzie przejsc na Royala bo chyba jadla skoro juz nie ma a inne koty tego nie dostawaly.
Rozmawialam dzisiaj z p.od krat ma zrobic do tyg.czasu koszt do obydwu okien to 450 zl z montazem, chcial 500 ale opuscil.
Nie wiem czy to duzo czy nie duzo nie mam skali porownawczaj.
Zglosilam to naszem Wolontariuszowi i klepnal kazal dzialac.
Ktos sugerowal zeby tylko bylo na czesc otwieralna ale tak sie nie da bo obramowanie musi byc zamocowane do muru we wnece okiennej i jakby tylko na polowke to bedzie duza szpara i koty nam pouciekaja.
Lepiej juz na calosc bezpieczniej.
Ta siatka ktora on ma to oczko 10x6 cm mysle ze dorosly kot sie nie przecisnie, a maluchow narazie niema a gdyby byly to i tak nie luzem.
Zadzwonilam jeszcze raz i kazalam mu robic czym predzej.
Ale i tak pewnie musze jeszce z kilka razy do niego zadzwonic i pogonic go cos ten chlop taki jakis, a mlody chlopak i calkiem przystojny

ale tylko mowi ze to koniecznie bo kotkom duszno.
Aha nie wiem jak to bedzie wygladalo ze strony administratora czyli Szklobudowy czy to oni musza wyrazic zgode czy trzeba jakies pismo wystosowac, jakby ktos sie mogl to dowiedziec.
Zawsze mozna powiedziec ze to bedzie tak zrobione zeby bylo latwe do demontazu.
O koszulkach narazie nic niem ale jak sie dowiem to napisze co i jak.