KOTY PANA STANISŁAWA-POMOCY W OGŁOSZENIACH!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 14:51 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Szalony Kot pisze:Księżniczka poszła tak szybko, że nawet zdjęć nie ma żadnych :/

ma zdjęcia :) Krufka mówi, że ją ogłosi dzisiaj

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Śro kwi 27, 2011 14:54 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Magis pisze:
Szalony Kot pisze:Księżniczka poszła tak szybko, że nawet zdjęć nie ma żadnych :/

ma zdjęcia :) Krufka mówi, że ją ogłosi dzisiaj

Ciekawe. Na poprzednim wątku nie ma, u mnie na kompie nie ma... Ale może ja ślepa jestem ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro kwi 27, 2011 18:28 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Myślałam że zdjęcia które były podpisane jako Kizia to właśnie Księżniczka bo wtedy przy adopcji wyszła taka pomyłka ale teraz jak jeszcze raz je obejrzałam to chyba wszystko mój Futrzak :/ więc może się jednak wstrzymamy... żeby znów nie było rozczarowań. Chyba będzie można ogłaszać po tym jak Carmen wróci z weekendu. Pozostaje tylko zorganizować Księżniczce pakiet szczepień, odrobaczeń i sterylizacji... co nie będzie łatwe organizacyjnie.
Obrazek [b] Futrzak i Miszczu

KrufkaMała

Od: Pon lis 16, 2009 21:07

Post » Śro kwi 27, 2011 19:30 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Magis, ta sprawa z Księżniczką wyszła jak widzisz dziś.
Też wygląda mi to do niekorzystnie tak prosić weta o usługi transportowe ale jest jeszcze Pani Basia, która chyba mogłaby pojechać odebrać Księżniczkę po sterylce, będzie razem z transporterem.
Jak możesz to poproś weta o jej przyjęcie na sterylkę w środę, z przetrzymaniem.

Dzwoniła Sabinka, organizuje Kici bezpieczne przetrzymanie do środy. Bo ma wątpliwości, czy w dotychczasowym domu będzie bezpieczna :evil:

Już żadnych adopcji po znajomości i bez procedur, W ŻYCIU!!!

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro kwi 27, 2011 19:32 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

I jeszcze: póki co ten Kolega od transportu nie odpowiedział mi na maila.
Jak nie uda się zorganizować transportu do środy, to aż się boję myśleć co z Księżniczką..

Carmen201

Post » Śro kwi 27, 2011 20:09 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Byłam na wizycie.
Państwo super, Rudy jest CUDOWNY i OBŁĘDNY i ja też chcę takiego kota :twisted:
Mało wiele, a bym go im ukradła.
Wszystkie koty kocha, tam w ogóle mnóstwo kociarzy mieszka.

Wszystko jasne i fajne, państwo wiedzą, że świerzb może być i akceptują.
Wszystko jest super :1luvu:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro kwi 27, 2011 20:18 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

To super że super, a dla kogo Ci fajni Państwo?

KrufkaMała

Post » Śro kwi 27, 2011 20:41 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Dla Mizi :mrgreen:

Martyna, daj mi znać na pw jakieś szczegóły tego SUPER bo zadzwonić do Ciebie to można wiesz, 2 razy w rynnę.. :)

Carmen201

Post » Śro kwi 27, 2011 20:55 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Carmen201 pisze:Magis, ta sprawa z Księżniczką wyszła jak widzisz dziś.
Też wygląda mi to do niekorzystnie tak prosić weta o usługi transportowe ale jest jeszcze Pani Basia, która chyba mogłaby pojechać odebrać Księżniczkę po sterylce, będzie razem z transporterem. Jak możesz to poproś weta o jej przyjęcie na sterylkę w środę, z przetrzymaniem.

Dzwoniła Sabinka, organizuje Kici bezpieczne przetrzymanie do środy. Bo ma wątpliwości, czy w dotychczasowym domu będzie bezpieczna :evil:

No widzę, widzę, kurna szkoda, że nie wcześniej ale nic to. W transport wetowy jakoś no nie wierzę, bo wet marudził do słuchawki, że dużo to na nas nie zarobi bo mamy wszystko swoje ;) Ale zapytam, co mi szkodzi. Może by ją od razu zachipować można by przy tej sterylce? Tylko czy fundacja przyśle kolejny zestaw chip+test? Zostanie nam wtedy tylko szczepienie dla niej.
A może można by było tak zrobić, że sterylka by była w środę (jutro zadzwonię i zapytam czy jest szansa na środę, kto ja do lecznicy zawiezie?) a Wy byście z transportem podjechali w czwartek i przy okazji ją z Kutna do Pani Basi zawieźli?

Magis

Post » Śro kwi 27, 2011 21:02 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

No właśnie plan jest taki, że JEŚLI SIĘ ODEZWIE TEN KOLEGA OD TRANSPORTU, to my ją zawieziemy w środę na sterylkę.
Ale może jeszcze pomyślę...... Sabinka kombinuje koleżankę do przetrzymania Księżniczki do naszego przyjazdu, może ona by ją zaprowadziła na sterylkę (jutro/w piątek?) a my byśmy ją odebrali w środę? Co do chipów i testów - mogę poprosić Natalię o przysłanie fundacyjnych ale jak szybko dojdą?I na jaki adres, do weta? Chyba tak. Zaraz zadzwonię. Zapytam też czy zapłacą za sterylkę. Zostałyby tylko szczepienia i odrobaczanie ale to można zrobić przy adopcji.

Carmen201

Post » Czw kwi 28, 2011 7:10 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Skoro mamy takie dobre wiadomości to ja zdejmuję ogłoszenia tej szczęśliwej trójki i mocno trzymam kciuki za pozostałe. Ja niestety z transportem się już nie zadeklaruję bo samochód smok chwilowo padł i to nawet nie w naszym miejscu zamieszkania żeby było śmieszniej :) Także trzymam kciuki za Księżniczkę bo inaczej nie pomogę, a może tą koleżankę by uprosić żeby ją zawiozła i przywiozła... :roll: ale w sumie w tej sytuacji to dobra będzie każda pomoc nawet jak zaoferuje kąt u siebie ...

KrufkaMała

Post » Czw kwi 28, 2011 12:00 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

dobre wieści: sterylka Księżniczki jest umówiona jutro na 10 rano. Sabinka ma się zająć dostarczeniem koty do weta jutro. Wet odwiezie ją wieczorem po pracy do Pani Basi :)

Magis

Post » Czw kwi 28, 2011 13:52 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

No to łał, fajnie :)
A może by ją odrobaczył przy okazji, jeśli to można?

Carmen201

Post » Czw kwi 28, 2011 14:24 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Carmen201 pisze:No to łał, fajnie :)
A może by ją odrobaczył przy okazji, jeśli to można?

Chyba raczej nie bardzo ale można dać P. Basi Profender do zakropienia tydzień po sterylce albo przy zdjęciu szwów.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]