KS-Kasa Stopniała- pomóż pilnie!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 21:57 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

krynia08 pisze:
halinka1403 pisze:Od razu widać , że szefa nie ma. :mrgreen: Tyle stron wykulanych :mrgreen: I to beze mnie :( :( :(

Halinka ale My chcieliśmy żebyś odpoczeła :ryk: :arrow: Obrazek

Dzięki :1luvu: A kawały super :ryk: Obśmiałam się jak norka :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto mar 15, 2011 22:06 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

No to proszę następny:

Do mózgu dochodziły wieści z różnych organów, że coś jest nie tak, więc zwołał walne zgromadzenie, aby omówić ten problem.
- Witam wszystkich! Czas na prośby, skargi, zażalenia. Mówcie!
Pierwsze odezwały się nerki:
- Szanowny mózgu, prosimy o tydzień urlopu. Nasz pan ciągle coś pije, a my już nie możemy wytrzymać, padamy z wycieńczenia!
- Macie moją zgodę - odparł mózg. - Tydzień urlopu. Kto następny?
Odezwała się wątroba:
- Ja też już nie mogę, facet ciągle chla gorzałę i ja wysiadam. Proszę o 10 dni urlopu.
- Proszę bardzo - zadecydował mózg. - Kto następny?
Odzywają się płuca:
- My prosimy o 2 tygodnie wolnego, bo nasz pan ciągle pali i pali. Ledwo dychamy od tego dymu, ledwo ciągniemy.
- Wyrażam zgodę - odparł mózg. - Czy ktoś jeszcze?
W tym momencie rozległ się ledwo słyszalny głosik:
- Ja też! Ja też poproszę o 2 tygodnie urlopu!
- Może byś chociaż wstał i się przedstawił! - krzyknął mózg.
- Gdybym mógł stać, to nie prosiłbym o urlop
!
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Wto mar 15, 2011 22:09 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

mamut pisze:No to proszę następny:

Do mózgu dochodziły wieści z różnych organów, że coś jest nie tak, więc zwołał walne zgromadzenie, aby omówić ten problem.
- Witam wszystkich! Czas na prośby, skargi, zażalenia. Mówcie!
Pierwsze odezwały się nerki:
- Szanowny mózgu, prosimy o tydzień urlopu. Nasz pan ciągle coś pije, a my już nie możemy wytrzymać, padamy z wycieńczenia!
- Macie moją zgodę - odparł mózg. - Tydzień urlopu. Kto następny?
Odezwała się wątroba:
- Ja też już nie mogę, facet ciągle chla gorzałę i ja wysiadam. Proszę o 10 dni urlopu.
- Proszę bardzo - zadecydował mózg. - Kto następny?
Odzywają się płuca:
- My prosimy o 2 tygodnie wolnego, bo nasz pan ciągle pali i pali. Ledwo dychamy od tego dymu, ledwo ciągniemy.
- Wyrażam zgodę - odparł mózg. - Czy ktoś jeszcze?
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
W tym momencie rozległ się ledwo słyszalny głosik:
- Ja też! Ja też poproszę o 2 tygodnie urlopu!
- Może byś chociaż wstał i się przedstawił! - krzyknął mózg.
- Gdybym mógł stać, to nie prosiłbym o urlop
!
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Wto mar 15, 2011 22:10 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Aż mi sie ze śmiechu kulki przestawiły :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Wto mar 15, 2011 22:10 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zboczuchy :mrgreen: :mrgreen: 8) :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto mar 15, 2011 22:11 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

halinka1403 pisze:Aż mi sie ze śmiechu kulki przestawiły :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

jakie kulki 8O
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto mar 15, 2011 22:15 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

kotx2 pisze::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zboczuchy :mrgreen: :mrgreen: 8) :wink: :mrgreen: :mrgreen:

E tam, przecież to jest samo życie :lol: :ryk: :ryk:

Project Manager usiadł w samolocie obok małej dziewczynki. Manager zagadał do dziewczynki czy ma ochotę trochę z nim porozmawiać. Dziewczynka zamknęła spokojnie książkę którą czytała i powiedziała:
- Ok. Bardzo chętnie. Więc o czym będziemy rozmawiać?
Manager na to :
- Może o logistyce?
- OK - odpowiedziała - to bardzo interesujący temat. Mam jednak pytanie:
Jak to się dzieje że koń, krowa i jeleń jedzą to samo, czyli trawę. Jeleń wydala małe suche kuleczki, krowa duże, płaskie, rzadkie placki, a koń wysuszone klumpy. Może potrafi mi Pan wytłumaczyć co jest tego przyczyną?
- Nie mam pojęcia - odpowiedział manager po chwili zastanowienia.
Na to dziewczynka:
- Czy czuje się Pan zatem naprawdę wystarczająco kompetentny by rozmawiać o logistyce skoro temat zwykłego gówna przekracza pańskie możliwości?

- Władysław Bartoszewski
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Post » Wto mar 15, 2011 22:15 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

kotx2 pisze:
halinka1403 pisze:Aż mi sie ze śmiechu kulki przestawiły :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

jakie kulki 8O

A o czym myślisz :?: Ty zboczuchu :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Wto mar 15, 2011 22:18 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Project Manager usiadł w samolocie obok małej dziewczynki. Manager zagadał do dziewczynki czy ma ochotę trochę z nim porozmawiać. Dziewczynka zamknęła spokojnie książkę którą czytała i powiedziała:
- Ok. Bardzo chętnie. Więc o czym będziemy rozmawiać?
Manager na to :
- Może o logistyce?
- OK - odpowiedziała - to bardzo interesujący temat. Mam jednak pytanie:
Jak to się dzieje że koń, krowa i jeleń jedzą to samo, czyli trawę. Jeleń wydala małe suche kuleczki, krowa duże, płaskie, rzadkie placki, a koń wysuszone klumpy. Może potrafi mi Pan wytłumaczyć co jest tego przyczyną?
- Nie mam pojęcia - odpowiedział manager po chwili zastanowienia.
Na to dziewczynka:
- Czy czuje się Pan zatem naprawdę wystarczająco kompetentny by rozmawiać o logistyce skoro temat zwykłego gówna przekracza pańskie możliwości?
[/quote]
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Wto mar 15, 2011 22:31 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Przychodnia po reformie. Pacjenci wchodzą do lekarza.
Pierwszy:
- Panie doktorze, jak nagniatam klatkę piersiowa to mnie wszystko boli.
- Nie nagniatać, nie będzie bolało. Następny!
Wchodzi matka z córką.
- Panie doktorze, czy to możliwe aby po pięciu miesiącach urodziło się dziecko?
- Możliwe, następne przyjdą w terminie. Następny!
- Panie doktorze, wracałem z wczasów i na koniec coś złapałem, czy to przejdzie?
- Przejdzie, przejdzie. Na żonę i dzieci. Następny!
- Panie doktorze, jestem panienką i zaszłam w ciążę, co robić?
- Nie siusiać trzy tygodnie, może się utopi. Następny!
Wchodzi panienka.
- Panie doktorze, mam chłopca w sile wieku, karmie go kluskami, zacierkami, bułeczkami, a on dalej nie może.
- Od krochmalu to tylko kołnierzyk stoi. Następny!
- Panie doktorze, mój interes tak mi zmalał. Co robić?
- Owinąć w gazetę wyborczą, ona wszystko wyolbrzymia. Następny!
- Panie doktorze, mam 40 lat. Kolega w moim wieku mówi, że jeszcze może, a ja nie.
- Mów pan, że i pan może. Następny!
- Panie doktorze, od dwóch dni nie mogę siusiać.
- Ile ma pan lat?
- 80.
- To już pan swoje wysiusiał. Następny!
- Panie doktorze, mnie od pewnego czasu tak w brzuchu jeździ tam i z powrotem. Co to jest?
- Ma pan dwie dupy i gówno nie wie którędy wyjść. Następny!
- Panie doktorze, mój synek połknął stalówkę. Co robić?
- Niech wypije litr atramentu, będzie miał swoje własne wieczne pióro. Następny!
- Panie doktorze, moja żona połknęła igłę. Co robić?
- Zakładać naparstek. Następny!
- Panie doktorze, wszyscy mnie ignorują.
- Następny proszę!
Co, to już wszyscy? Chwała Bogu, tak się zmęczyłem. Siostro, proszę o szklankę dobrej mocnej kawy.

- Władysław Bartoszewski

mamut

Post » Wto mar 15, 2011 22:38 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Spotykaja się 3 rozwódki,amerykanka ,rosjanka i polka.Zwierzają się, jak doszło do rozwodu.
amerykanka- zdradził mnie,zażyczyłam sobie nowy samochód,zdradził znowu kupil dom,zdradził 3 raz kupił diamenty.Kasa sie skończyła, wzięłam rozwód.
rosjanka-zdradził mnie,zagroziłam że doniosę do partji, zdradził znowu,doniosłam,dostał upomnienie,zdradził 3 raz,doniosłam, wyrzucili z partji,więc wzięłam rozwód,bo z bezpartyjnym przecież żyć nie będę.
polka-zdradził mnie,więc ja go 2 razy, zdradził drugi raz,to ja go 4 razy,zdradził trzeci raz, to ja go sześć razy.Ale jak zdradził mnie czwarty raz,to wzięłam rozwód, bo kur...y ze mnie robił nie będzie.
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Wto mar 15, 2011 22:42 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Następny proszę :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Wto mar 15, 2011 22:58 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Wraca dresiarz z Paryża i opowiada swojej żonie, co tam widział:
- Wiesz, Zocha, idę, patrzę, a tu wielki plac! Patrzę na lewo... och...ć można! Patrzę przed siebie... O rzesz kurde mać! Patrzę na prawo... O ja cię pie...lę...
Zocha zaczyna płakać... Dres pyta:
- Zocha, co Ci sie stało?
Ta odpowiada:
- O Boże, jak tam musi być pięknie.
krynia08

Post » Wto mar 15, 2011 22:59 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Facet pisze z blondynką na czacie.
- Piszemy do siebie już od 2 tygodni, moglibyśmy spotkać się w realu? - pyta mężczyzna
- Ale u mnie nie ma Reala, moglibyśmy się spotkać w Biedronce?
krynia08

Post » Wto mar 15, 2011 23:03 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Leje pijany facet w parku.przechodzi obok niego kobieta i mówi:
-Jakie bydlę.
A on na to:
-Spokojnie, trzymam go. :ryk: :ryk: :ryk: Turysta w Zakopanym wchodzi do knajpy, siada przy barze i pyta:
- Barman, co polecisz dziś do picia w ten deszczowy dzień?
- Ano, panocku, drink "Góracy"! Odpowiada barman.
- Jak to "Góracy", co to jest?!
Barman na to:
- Widzicie, biezemy sklanecke wina...no moze być dwie...góra cy i wlewamy do garnka. Potem biezemy sklanecke piwa...no może być dwie...góra cy i wlewamy do tego samego garnka.
Następnie sklanecke wódecki...moze dwie...góra cy i wlewamy do tego samego garnecka.
Na koniec biezemy sklanecke koniacku...no moze dwie...góra cy i wlewamy do garnecka.
Garnek stawiamy na ogniu i miesając, gzejemy cas jakiś. Później nalewamy i pijemy sklanecke... moze dwie...no góra cy. Po wypiciu wstajemy...robimy krocek...moze dwa...no, góra cy!
krynia08

[poprzednia][następna]