Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 18, 2011 0:05 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Chatte pisze:Tia, żeby wrócic do domu zamiast po dwóch to po osmiu godzinach? I to nad ranem? :ryk:

A co w tym złego? :D

Bianka4, Chatte - dajcie mi też znać, wybiorę się.... trzeba leczyć doła.. c'nie? :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt mar 18, 2011 0:06 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

alareipan pisze: Wszystko gra, dzieciaki się zaprzyjaźniły, tylko Żabik z tego wszystkiego grubo się rozchorował :ok: :ok:

a na co się rozchorował? :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt mar 18, 2011 7:42 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

smarti pisze:jak ona tak gania to może od tego ma zadyszkę :roll:

a dół nie przechodzi i wcale nie wiem czy to pocieszające że jest nas z tym dołem tak dużo :roll:
normalnie zwlec się nawet do weta nie mogę,najchętniej bym się zagrzebała gdzieś pod podłogę..
a na deprim już za póżno bo zadziała za 2 tyg :oops:

Ja nie mam ani depraesji, doła, chęci na spanie
wkurza mnie ta pogoda bo ręce świerzbią, sekator gorowy....a tu taka zimnica i ten cholerny wiatr 9nienawidze wiatru)
Nawet koty to czują chyba z tego powodu Lalunia urządziła wczoraj istne miziańsko.

Smarti wiesz jak ja sobie pomagam w złych momentach - zakupami ogrodniczymi .... Obrazek
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt mar 18, 2011 9:05 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

EdytaB_a pisze:Smarti wiesz jak ja sobie pomagam w złych momentach - zakupami ogrodniczymi .... Obrazek

To jest to :ok: Właśnie sama tak zrobiłam w ramach odstresowywania - kupiłam sobie w markecie dwie białe porzeczki w kapersie i zastanawiam się co dalej bo zaczynają puszczać pączki a na wkopanie do ziemi trochę wcześnie bo mi zmarzną :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt mar 18, 2011 10:19 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Próbuję się zebrać i dbać o te, które są... :roll:

Wysłałam zdjęcia Belli panu zainteresowanemu adopcją dwóch kotów, czyli tez Karmelka. :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt mar 18, 2011 10:58 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Marzenia11 pisze:Próbuję się zebrać i dbać o te, które są... :roll:

Wysłałam zdjęcia Belli panu zainteresowanemu adopcją dwóch kotów, czyli tez Karmelka. :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Belli znaczy tej Paluszkowo-Smartkowej białej z rudym? A Karmelek to...? :oops:
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Pt mar 18, 2011 11:14 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Bella to smartkowa biało-ruda (chyba nie pokręciłam imion, co?), a Karmelek to mój wolnozyjący, biało-rudy, wyrzucony z domu na osiedle po śmierci swojej pani w tamte wakacje... jest teraz dręczony przez inne koty..

Marzenia11

Post » Pt mar 18, 2011 11:20 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Edytko, Karmelek to ten piękny rudzioszek wyrzucony po zmarłej pani :cry: . Marzenia go dokarmia w piwnicy.

Smarti wiesz jak ja sobie pomagam w złych momentach - zakupami ogrodniczymi .... Obrazek[/quote]

ja robię tak samo, uwielbiam to, a porzeczkę też kupiłam i we wtorek wysadziłam do ziemi, trzeba tylko dużo podlać i powinna przeżyć nawet gdyby był przymrozek
(a tak przy okazji :oops: zna ktoś producenta płotów lamelowych w okolicy Janki/Nadarzyn?, albo gdzie można kupić w dobrej cenie?)
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt mar 18, 2011 11:22 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

O już padła odpowiedź :oops:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt mar 18, 2011 14:06 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

Sz Kocie co Ty tam pisałaś o pp? nie strasz! skąd te podejrzenia?
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt mar 18, 2011 14:08 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

a co to jest płot lamelowy 8O 8O

ja też sobie zawsze tak pomagałam ale w tym roku koty mnie tak wyssały że o zakupach mogę tylko pomarzyć..pożarły wszelkie nadwyżki oraz wszelkie żelazne rezerwy :mrgreen:
z wartościowych zapasów zostało mi jeszcze tylko wino którego koty szczęśliwie nie piją :piwa: chociaż takie pocieszenie ale potem jest jeszcze gorzej wiec nawet tego pocieszenia uzywać już nie lubię..

ale dziś jakoś szczęśliwie lepiej-zupełnie nie wiem czemu- i humor i chęć do życia wróciły-a przeciez powodu nie ma w sumie żadnego :ryk:

no nie strasz Kocie,bo znam nawet dorosłego kota (agi-zgagi) który zszedł na pp i to zupełnie nie wiadomo skąd wzięte..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt mar 18, 2011 14:09 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

smarti pisze:a co to jest płot lamelowy 8O 8O

.

http://www.google.pl/images?hl=pl&q=P%C ... 31&bih=692

EdytaB_a

Post » Pt mar 18, 2011 14:14 Re: Kicie u Smarti3-..no i gdzie ta wiosna?????

aaaaa..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]