KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 23:55 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Agor-ia moim zdaniem tekst jest bardzo ok! Dodałabym tylko prośbę (błaganie) o nagłośnienie sprawy w zagranicznych mediach! Niech zobaczą co się w Polsce wyprawia i za co nie ma kary! Może świat zobaczy jaka kara (?) jest w Polsce za takie bestialstwo! Nie zostawimy tego tak! Nie tym razem!
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto gru 28, 2010 23:56 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Może jeszcze dodać SPCA International do listy:

http://www.spcai.org/contact-us.html

Oni się fajnie zajęli ostatnio sprawą psiaków w Iraku, może i tutaj pomogą nagłośnić.

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Wto gru 28, 2010 23:56 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Bryska4 pisze:
Viveron pisze:
CatAngel pisze:meliska1979 zapewne masz to zdjęcie gdzie on jest z tym małym blondaskiem :| :?:

ja mam to zdjęcie, jak chcesz mogę przesłać

Ps. Dziewczyny czy to nie jest ten sam dzieciak i kot ? :evil:
http://www.sadistic.pl/sebus-sadysta-vt56961.htm

Ten zwyrodnialec na Youtube podpisał film "to mój drugi filmik" więc bardzo możliwe.
Tylko kot za duży, albo dzieciak za mały.
Aż się boję oglądać.

PS: czy sceny są takie jak w tamtym filmie bo jak tak nie oglądam :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto gru 28, 2010 23:58 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Oj, widzisz, juz mi to umknelo, zeby prosic o naglosnienie w mediach :oops:
Ostatnio edytowano Wto gru 28, 2010 23:58 przez Agor-ia, łącznie edytowano 1 raz

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto gru 28, 2010 23:58 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Na Nk oglądałam profil Pa... St... i jego znajomych.Znalazłam tam profil pewnej dziewczyny,której jedno z dzieciaków jest bardzo podobne do gówniarza z tego filmiku.
przecież to nie musi być syn tego s......syna,żeby nagrać coś takiego :evil:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Wto gru 28, 2010 23:59 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Obejrzałam ten filmik (z zamkniętymi oczami, przewijając). Nie wiem czy to on czy nie... Film zdecydowanie mniej drastyczny (dziecko chodzi za kotem i ciągnie za ogon) a w tle kobieta na końcu mówi, żeby zostawił kota. Kot wydaje się zadbany... Nie wiem ;/
To "ciekawe" gdzie jest ten pierwszy film
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro gru 29, 2010 0:02 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Ja mam dwa profile P.S na nk
Jeden mieszka ""elegancko"" drugi ""patoligicznie"" znaczy chodzi mi o to, że jedne zdjecia na jednym profilu przedstawiają zamożnego człowieka, a na drugim mniej.

Dziewczyny trzeba szukać najmniejszych szczegółów(może gdzieś tam na zdjęciach są)

CatAngel

Post » Śro gru 29, 2010 0:06 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Zdjęcie z tapetą mogło być robione w zupełnie innym pomieszczeniu niż film. Szukam...
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro gru 29, 2010 0:08 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Dziewoje, moje wypociny zostana przetlumaczone, ale pomozcie, do kogo w tym Youtubie prokuratura sie zwraca ? Nie wiem jak nazwac osobe/y, ktore sa upowaznione wlasnie do ujawnienia np. IP w takiej witrynie, czy tam jest jakis zarzad, czy jakies lepsze okreslenie moze ? Nie mam pomyslu teraz.

Agor-ia

Post » Śro gru 29, 2010 0:09 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Elżbieta pisze:W telewizji pokazali jak zaznaczyli tylko łagodniejsze fragmenty fimu.
Zmartwiła mnie wypowiedż rzeczniczki-jakoś tak bez przekonania mówiła.
To jest miejscowość Lubań Sląski.Waldek

To czemu zajmuje się tym policja z Gdyni?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro gru 29, 2010 0:10 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Catnaperka pisze:To "ciekawe" gdzie jest ten pierwszy film

Zniknął zapewne tak samo jak drugi :(

CatAngel

Post » Śro gru 29, 2010 0:11 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Catnaperka pisze:Obejrzałam ten filmik (z zamkniętymi oczami, przewijając). Nie wiem czy to on czy nie... Film zdecydowanie mniej drastyczny (dziecko chodzi za kotem i ciągnie za ogon) a w tle kobieta na końcu mówi, żeby zostawił kota. Kot wydaje się zadbany... Nie wiem ;/
To "ciekawe" gdzie jest ten pierwszy film

To raczej nie ten dzieciak, jest zdecydowanie mniej sadystyczny, a kot nawet się do niego garnie (o dziwo!). Poza tym kot spory, a ten z wiadomego filmu wyglada na młodego, drobnego...
Obrazek KAJTUŚ <3 05.02.2003 - 21.07.2023 [*] Jeszcze się kiedyś spotkamy! Obrazek FRODO <3 25.02.2003-18.08.2013 ['] Na zawsze pozostaniesz w naszych sercach!

alahari

Od: Czw kwi 03, 2003 19:25

Post » Śro gru 29, 2010 0:11 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Pierwsze zgloszenie poszlo do TOZu w Gdansku i chyba dlatego wszczeto postepowanie tez tutaj, w Trojmiescie.
Niewazne gdzie, wazne by skutecznie.

Agor-ia

Post » Śro gru 29, 2010 0:12 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

CatAngel pisze:
Catnaperka pisze:To "ciekawe" gdzie jest ten pierwszy film

Zniknął zapewne tak samo jak drugi :(

Dziś jak pierwszy raz weszłam na Youtube to go nie było. Był tylko ten film z dzieciorem. Nic więcej nie było napisane.

EDIT:
z artykułu z wątku na pierwszej stronie:
W ogóle bardzo się stara. Film ma napisy, podłożoną muzykę, a sam internauta zastrzegając, że to jego drugi film prosi o opinie.
Ostatnio edytowano Śro gru 29, 2010 0:15 przez Bryska4, łącznie edytowano 1 raz

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Śro gru 29, 2010 0:14 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Słuchajcie to może jest jakaś myśl... Może to nie kot tego zwyrodnialca (kimkolwiek jest) a jakiś "znajomy". Wtedy jest szansa, że żyje... (łapię się jak tonący brzytwy, wiem). Nie wiem, poszli w odwiedziny np. Przejrzę znajomych... ktoś już pisał, że jest jakieś podobne dziecko, może na którymś ze zdjęć jest kot? Mogę prosić na pw ten profil i zdjęcie tego dziecka?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

[poprzednia][następna]