eve69 pisze:wiedzialam, tak wiem , sama chcialam
napisze
jak skoncze to goowno
[/quote]
No to pospiesz się

Albo zrób sobie przerwę

Moderator: Estraven
eve69 pisze:wiedzialam, tak wiem , sama chcialam
napisze
jak skoncze to goowno
ryśka pisze:Anusiu!!! Dzięki!!! To właśnie ta paczka!!!![]()
![]()
Kasko, Anko - chwilowo niezagospodarowanych kotów brakZaczekacie?
Anko - oczywiście postaram się przekazać portret!!
Anusia pisze:To sie ciesze ze doszla... Mam nadzieje ze sie moim Kitulkom przyda i koniecznie niech witaminkami sie podziela z kolezankami i kolegami!!!
Anka pisze:Rysiu, jak tylko będziesz miała informacje, jak kochanie moje Malwinka czuje się w nowym domku, zaraz KONIECZNIE napisz.
ryśka pisze:Co te koty dziś robiły z zabawkami!To był Dzień Kota.
Magdalena pisze:ryśka pisze:Co te koty dziś robiły z zabawkami!To był Dzień Kota.
A czy Kucharek brał udział w świętowaniu Dnia Kota?
Tak mi smutno, że jego nikt nie weźmie![]()
A jak jest w Cichym Kącie- czy koty mają w ciepłych miesiącach jakiś wybieg , wolierę, czy wychodzą na zewnątrz?
ryśka pisze:Mała Rysia
Została do oddana do schroniska rok temu - była prawdopodobnie niechcianym prezentem.. Miała ok. 5 miesięcy, była jeszcze malutka. Przyszła w tym samym czasie co Marmurek - młody kocurek w jej wieku. Marmurkowi się poszczęściło - znalazł dom. Mała Rysia zostala sama. Na początku chyba nie za bardzo zdawała sobie sprawę z tego gdzie się znalazła - brykała jak gdyby nigdy nic. Bardzo łagodna, bureńka kotka.
To jednak się zmieniło - Mała Rysia z wesołego, pogodnego kociaka stała się nieco smutną kotką. Trzyma się ze schroniskowymi dzikuskami - jakby zapomniała, że kiedyś miała dom. Potrafi przemykać pod ścianą - niezauważona. Większą część swojego życia spędziła w schronisku. Jest silna - zwykle tak młode koty nie potrafią odnaleźć się w kociarni. Myślę, że Mala Rysia powinna mieć dom, wyrozumiałego opiekuna, który pozwoli jej na powrót poczuć się kochanym kotem.
Mała Rysia została adoptowana przez AŚ 04.01.2004 r.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 338 gości