jesli chodzi o kwestę za tydzień to ja mogę być, ale niestety tylko w sobotę do godziny 14.30, później niestety nie mogę, w niedzielę mam urodziny chrześniaka, tak więc wpiszcie mnie na przyszły tydzień

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:Kinga, czy po pierwszej zmianie Niunia poczeka godzinkę na Ciebie?
Popołudniową zmianę zacynsz przed Kokosemon będzie czekał transporterku pół godzinki aż Mrunia skończy
ok?
potrzebujesz transportu?
Jescze pytanie, czy prócz klatki będzie jakiś transporterek? Czy każdy ma kota w swoim przynosić?
Żeby nie było jak kiedyś, ze kot przyszedł bez i nie miał nawet gdzie się schować...
Katgral już Cie mam w kajeciku
PS. Kiedy będziecie jakieś mokre zamawiać??
kosma_shiva pisze:no właśnie!
ale kurde wstydwiecie co... bo ja chyba ten durny identyfikator zgubiłam..
koty zabrali albo co... moze jest w pracy
kosma_shiva pisze:Kinga, czy po pierwszej zmianie Niunia poczeka godzinkę na Ciebie?
Popołudniową zmianę zacynsz przed Kokosemon będzie czekał transporterku pół godzinki aż Mrunia skończy
ok?
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:no właśnie!
zaczyna się
milu pisze:Tweety pisze:kosma_shiva pisze:no właśnie!
zaczyna się
Acha... Bo ja na pewno swojego nie mam u siebie, z tym, ze po ostatniej wystawie zostawiałam go w pudełku ze wszystkimiTweety, kojarzysz to pudełko, prawda?..
Tweety pisze:
mówiłam, że się zaczyna
w pudełku mam identyfikatory (bez zdjęć!):
milu
noemik
lutry
kosmy
miszeliny
ok?
potrzebujesz transportu?
Jescze pytanie, czy prócz klatki będzie jakiś transporterek? Czy każdy ma kota w swoim przynosić?
Żeby nie było jak kiedyś, ze kot przyszedł bez i nie miał nawet gdzie się schować...
kasumi pisze:Kilka pytań: Czy mam na jutro przynieść zdjęcie do identyfikatora?
Miszelino, wspominałaś coś o dorabianiu kluczy do Kocimskiej i dla mnie - mogłabyś mi jutro je przekazać (przez kogoś czy jak tam pasuje, ja będę ok. 16 w GK dopiero)?
I gdzie dokładnie będzie to stoisko?
lutra pisze:Mam info, że osoby, które miały oglądać Mrunię wczoraj nie mogą skontaktować się z Miuti... Powiedziałam, że panna będzie na chocimskiej i jutro w galerii...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05 i 70 gości