Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 01, 2010 22:00 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Kotulce dostały dzis od Willow_ wielka pakę karmy Taste of dhe Wild,zmieszałam im z porcją poprzedniej,z poczatku zainteresowania nie było,teraz czekaja w kolejce do miski.
Dziękujemy za sucha i mokrą karme,a gryzonie dołączają podziekowania za pyszne kolby i witaminki .
Serdeczne dzieki.

U nas bez zmian,nikt nie doszedł nikt nie odszedł,stan zdrowia i apetytów również bez zmian.
Legnica

Post » Czw wrz 02, 2010 7:36 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Cieszę się, że paczka dotarła ... i co ważniejsze futrzaste zasmakowały :)

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw wrz 02, 2010 20:07 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Cud.Stał sie cud.
Maja upomniała sie o jedzenie.
Wczoraj na nową karmę spojrzeć nie chciała,a dzisiaj nawrzeszczała na mnie bo micha była pusta.
Pod koniec tygodnia muszę ją koniecznie zważyć.Moze bedzie sie z czego cieszyc?
Legnica

Post » Czw wrz 02, 2010 20:22 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Legnica pisze:Cud.Stał sie cud.
Maja upomniała sie o jedzenie.
Wczoraj na nową karmę spojrzeć nie chciała,a dzisiaj nawrzeszczała na mnie bo micha była pusta.
Pod koniec tygodnia muszę ją koniecznie zważyć.Moze bedzie sie z czego cieszyc?

Brawo Maja Obrazek ... może te chrupki jej zasmakują na dłużej

Willow_

Post » Pt wrz 03, 2010 8:44 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

:ryk: nareszcie! brawo Majunia
dziekujemy za fotki, wszystkie futerka piekne a Wandzia jest przeurocza :1luvu:

mam prosbe...czy moglby mi ktos w skrocie objasnic dzialanie bazarku...podeslac linke, odeslac do odpowiedniego miejsca?>
domyslam sie ze powinnam zalozyc nowy temat w odpowiednim watku ? bardzo przepraszam ze tak "na latwizne" ale nie chce tracic czasu... dziekuje z gory

ragdollicja

Od: Czw lip 02, 2009 10:09

Post » Pt wrz 03, 2010 9:22 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

ragdollicja pisze:mam prosbe...czy moglby mi ktos w skrocie objasnic dzialanie bazarku...podeslac linke, odeslac do odpowiedniego miejsca?>
domyslam sie ze powinnam zalozyc nowy temat w odpowiednim watku ? bardzo przepraszam ze tak "na latwizne" ale nie chce tracic czasu... dziekuje z gory

Lepiej pytać niż błądzić :ryk:
Zasady bazarków znajdziesz tutaj viewtopic.php?f=20&t=43119
Podforum Koci Bazarek jest tutaj viewforum.php?f=20
Na szybko - jeśli chcesz wspomóc kogoś w opiece nad kotami, zakładasz wątek na tamtym forum.
Piszesz dla kogo (najlepiej podać również link do wątku na forum), co sprzedajesz (opis, zdjęcia), do kiedy, opcje licytacja czy kup teraz, kto pokrywa koszta wysyłki i jakie one są, rozliczenie bazarku.
Sposób płatności do uzgodnienia - czy na Twoje konto, czy bezpośrednio na konto osoby, której pommagasz.
Przy kilku rzeczach na bazarku chyba lepiej kiedy pieniądze spływają do osoby, która wystawiła bazarek, bo łatwiej kontrolowac wpłaty i szybko wysyłać przedane fanty.
Zerknij na Koci bazarek, obejrzyj kilka i sama się szybko zorientujesz co i jak :)

Willow_

Post » Pt wrz 03, 2010 9:27 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Cud nadal trwa czy już się pannie odwidziało? Obrazek

Willow_

Post » Pt wrz 03, 2010 11:55 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Dziekuje Willow :*

ragdollicja

Post » Pt wrz 03, 2010 13:39 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Wystawilam bazarek :lol: ale sie nameczylam
zapraszam serdecznie
viewtopic.php?f=20&t=116703&p=6374692#p6374692

strasznie wielkei foty ! przepraszam :oops:

ragdollicja

Post » Pt wrz 03, 2010 14:08 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Willow_ pisze:

Cud nadal trwa czy już się pannie odwidziało? Obrazek

Mamy cudu ciag dalszy.Dla odmiany Maja nie chce mokrej,ale chociaż suchą troche podjada.Tak "na oko" jeszcze nie widzę aby tyła :wink: ale najpóźniej w sobotę ja zwazę.
Legnica

Post » Pt wrz 03, 2010 14:10 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

ragdollicja bardzo dziekuję za bazarek.

Dziekuję też Fundacji Viva za zwrot kosztów leczenia i utrzymania Nomisia.
Poza tym dostałam bardzo smutną wiadomość,ze zdrowiem Nomiśka jest nie najlepiej...
Legnica

Post » Pt wrz 03, 2010 18:44 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Legnica pisze: Poza tym dostałam bardzo smutną wiadomość,ze zdrowiem Nomiśka jest nie najlepiej...
A co mu jest :( , bo nie mogę znaleźć nic oprócz info o wynikach, braku apetytu i KK
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt wrz 03, 2010 19:08 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

:cry: [']
przepraszam Nomiś że nie mogłam dać Ci więcej :cry:
Legnica

Post » Pt wrz 03, 2010 19:26 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Nomiś puchatku Obrazek ... co się stało Obrazek

Obrazek

Willow_

Post » Pt wrz 03, 2010 19:40 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Nie wiem co napisać :( :( Nomiś, dlaczego?

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

[poprzednia][następna]