Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 28, 2011 15:56 Re: Mojewolnożyj..Kubuś szuka ds!!! 1200zł długu..

Kolejne info o wolnozyjących jest takie że Ruda Łapa znów urodziła małe... dzisiaj spotkalam panią przy bloku ktora widząc, ze penetruję wzrokiem krzaki zapytała mnie czy ciągle szukam tego kota i poinformowała, ze ktoś widział, że się okociła.. najgorsze że nie wiadomo gdzie..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto cze 28, 2011 15:57 Re: Mojewolnożyj..Kubuś szuka ds!!! 1200zł długu..

Kolejny nius jest taki, ze dzięki Waszej i pozaforumowej pomocy dzisiaj zapłaciłam w lecznicy kolejną ratę za ratowanie i leczenie Kubusia - 600zł :!: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Dziękuję!!!!
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro cze 29, 2011 21:38 Re: Mojewolnożyj..Kubuś szuka ds!!! 600zł długu..

Adam, jesteś wielki :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro cze 29, 2011 21:40 Re: Mojewolnożyj..Kubuś szuka ds!!! 600zł długu..

Adam 8O jesteś super po prostu 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro cze 29, 2011 21:43 Re: Mojewolnożyj..Kubuś szuka ds!!! 600zł długu..

Bianka 4 pisze:Adam, jesteś wielki :ok:

No właśnie nie bardzo (jakieś 170 cm z hakiem) :? Zobaczcie czy to się nadaje i czy czegoś nie pokręciłem. Mam ostatnio słabą wydajność jeżeli chodzi o produkcję ogłoszeń, niestety, więc chciałem Kubusia ogłosić w niedzielę a miałem poślizg 72h.

Pozdrawiam serdecznie i oczywiście kciuki za dom dla Kubusia :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Śro cze 29, 2011 21:47 Re: Mojewolnożyj..Kubuś szuka ds!!! 600zł długu..

no przepraszam-mój Tata miał "1.70 kilka" i miał "wzrost wysoki" w dowodzie..
poza tym wielkości nie mierzy się w centymetrach-najczęściej życie pokazuje że przeciwnie...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro cze 29, 2011 21:53 Re: Mojewolnożyj..Kubuś szuka ds!!! 600zł długu..

Adam - dziękuję!!
A Kubuś Łotr dzisiaj się ulokował w budce na drapaku i chyba się chłopak w końcu wyluzował bo mu łapy zwisały na zewnątrz. Teraz, wieczorkiem, pieknie wyglądał na maleńkiej półeczce na drapaku, ale niestety, gdy zapaliłam światło do fotki to zwiał..

Marzenia11

Post » Śro cze 29, 2011 21:55 Re: Mojewolnożyj..Kubuś szuka ds!!! 600zł długu..

Ogłoszenie mi się baaaardzo podoba! :D :D :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro cze 29, 2011 22:06 Re: Mojewolnożyj..Kubuś szuka ds!!! 600zł długu..

Cieszę się że ogłoszenia się spodobały :mrgreen:

BTW, ja w dowodzie też miałem że "wysoki" :ryk: (to zdaje się taka norma była jeszcze w tych książeczkowych).

Adam
aburacze

Post » Czw cze 30, 2011 10:32 Re: Mojewolnożyj..Kubuś szuka ds!!! 600zł długu..

Luzak :mrgreen:

Obrazek

Marzenia11

Post » Czw cze 30, 2011 12:58 Re: Mojewolnożyj..Kubuś szuka ds!!! 600zł długu..

A te podusie do zacałowania :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob lip 02, 2011 1:13 Re: Mojewolnożyj..Kubuś szuka ds!!! 600zł długu..

Juz miałam się zmartwić - do tej pory jak przychodziły na jedzenie tylko 2 z 7 blokowych myslałam sobie, ze jest ciepło i sobie łażą.. ale gdy dzisiaj, mimo deszczu i chłodu, był tylko Jotka to już się zatroskałam... poszłam do Diabełków i w powrotnej drodze zaszłam raz jeszcze pod okienko a tam był jeszcze Strachulec i... po ponad tygodniu nie widzenia Ruda Łapa :D Smukła, chuda, ale dobrze wyglądała, czyli na pewno jest już po porodzie. Nie wiem tylko gdzie urodziła małe. Weszła do piwnicy więc jutro w dzień sprawdzę, być może w tym samym miejscu co w marcu.
Najwazniejsze, ze wróciła na swoje miejsce - w zeszłe lato, gdy nie było jej przy bloku ponad dwa miesiące to gdy ją zobaczyłam była okazem nędzy i rozpaczy, chuda, z kośćmi na wierzchu, ranami na ogonie.. ech.

Marzenia11

Post » Sob lip 02, 2011 1:15 Re: Mojewolnożyj..Ruda Łapa jest! ufff..!!!600zł długu Kubusia..

Szafirki nie widziałam już 4 dni - o nią się martwię, bo to koteńka która ciągle siedziała lub kręciła się przy bloku.. :roll:

Marzenia11

Post » Sob lip 02, 2011 15:09 Re: Mojewolnożyj..Ruda Łapa jest! ufff..!!!600zł długu Kubusia..

Szafirka jest! :D :D :D :D :D :D :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

[poprzednia][następna]