Misiu FIP ['] Krawatek FIP ['] Snickers FIP ['] ;(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 26, 2010 21:35 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek szuka DS

To jest jak z Bubusiem. On wiecznie okupuje Kasie i oddziela ja z tym zachowaniem od jej innych futer. Tez nie dobrze, chociaz slodko i fajnie.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt sie 27, 2010 9:57 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek szuka DS

Ja nie wiem, czy Krawatek ma szanse na taki dom... :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt sie 27, 2010 10:37 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek szuka DS

Ale przeciesz duzo ludzi szuka kotka, ktory zostanie jedynakiem i kocha swojego ludzia. Ja wtedy bynajmniej takiego chcialam a dostalam takiego gryzonia.

SecretFire

Post » Pt sie 27, 2010 14:01 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek szuka DS

Czasami Cuda sie zdarzaja... trzeba mocno trzymac kciuki!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Pt sie 27, 2010 15:16 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek szuka DS

Krawatek wystraszył mnie nie na zarty, gdy mu oglądałam oczka i gdy te wydało mi się, są takie w brązowe plamki.
Kota na ręce i na poprzyki do wetki.
Ciocia Agatka dokładnie obejrzała koteczka i Jej te oczka wydały się normalne, może są trochę w brązowe plamki, ale to nie o takie plamki chodzi :ok: tylko o takie jakie miała Myszka ['] :cry:
Ciocia zauważyła tez jego lśniące futerko :1luvu:

Jak nic, wykończę się przez te koty... :oops:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt sie 27, 2010 18:41 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek szuka DS

Tylko moge od siebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I dla Misia [*][*][*]
Aniu tulam mocno..............
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt sie 27, 2010 18:53 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek szuka DS

Brak mi ich wszystkich. Tak fajnie sie pisalo i zdjecia ogladalo a teraz tylko wspomienia...

Na Krawatka jestes przeczulony, bo to normalne po ostatnich przejsciach. Staraj sie nie glupiec, bo i koty i my Cie potrzebujemy Aniu.

SecretFire

Post » Pt sie 27, 2010 22:34 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek szuka DS

kociczka39 pisze:Tylko moge od siebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I dla Misia [*][*][*]
Aniu tulam mocno..............

Dzięki Sylwik :1luvu:

SecretFire pisze:Brak mi ich wszystkich. Tak fajnie sie pisalo i zdjecia ogladalo a teraz tylko wspomienia...

Na Krawatka jestes przeczulony, bo to normalne po ostatnich przejsciach. Staraj sie nie glupiec, bo i koty i my Cie potrzebujemy Aniu.

Tylko, że te wspomnienia tak bolą... :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob sie 28, 2010 15:12 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek szuka DS

Byliśmy dzisiaj na kontroli z Krawatkiem w Łodzi u dr.Pacałowskiej. Wetka nie ma do niego żadnych zastrzeżeń.
Przyjechaliśmy do domu i po pewnym czasie, tak z godzinę, Krawatkowi znowu zaczęła łapka się prężyć. Kazałam córce szybko mu ją rozmasować i jedna puściła to zaczęła druga a następnie tylna nóżka. Nie wiem co się dzieje, czy to brak wapnia, czy jakieś zmiany neurologiczne... nie wiem. :( Następnie się uśpił na rękach. Jak się przespał, wstał i już było wszystko w porządku.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob sie 28, 2010 15:17 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek szuka DS

A czy poprzednio to też nie było niedługo po wizycie u weta?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob sie 28, 2010 15:27 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek szuka DS

taizu pisze:A czy poprzednio to też nie było niedługo po wizycie u weta?

Niestety nie.
Ostatnio było po spaniu.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob sie 28, 2010 19:33 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Te paralize moze sa jakies padaczkowe. Niestety sie nie znam, ale cos podejrzane.

SecretFire

Post » Sob sie 28, 2010 20:57 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

SecretFire pisze:Te paralize moze sa jakies padaczkowe. Niestety sie nie znam, ale cos podejrzane.

Mi też one są podejrzane... :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob sie 28, 2010 22:58 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

O kurcze faktycznie też zaczynam się martwić,jak czytam.COs podobnego było u Mrubisia [*] Maciejowej.Mam nadzieję,że to nie to samo

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Aniu co Ty kobieto nasza o złotym serduszku musisz przechodzić
Cały czas tulam i trzymam kciuki
Nieraz jak mam chwilę to Was podczytuję "rodzinkę " najczęściej,ale czasem to ciężko mi się było odezwać jak czytałam,zwłaszcza ostatnio o Misiu :(
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sie 29, 2010 8:20 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Dzisiaj przed godziną 9, się powtórzyło z Krawatkiem. Nie był zestresowany bo przyszedł i chciał na kolanka.
Była najpierw prawa łapeczka...itd.Później jak szedł to tył mu zarzucał. :(
Trzeba go dokładnie zdiagnozować.

Sylwuś, nie tylko miałam przeboje z Misiem ['] :cry: ale z maluszkami urodzonymi na węglu. :cry: :cry: :cry: viewtopic.php?f=1&t=110264&start=915
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]