Moderator: Estraven
J.D. pisze:Potrzebuję koniecznie,na wczoraj, miejsce dla koteczki,która straciła swoje miejsce ledwie je dostała.Jest mała,drobna a teraz ze stresu nic nie je,potrzebny DT może być płatny,jakieś miejsce w hoteliku[?],bardzo proszę,zapewniam pokrycie wszystkich kosztów.Teraz siedzi w klatce i po prostu ZNIKA!!!nie mam miejsca,nawet najmniejszego, w którym mogę ją wypuścić.Błagam o pomoC bo KITA ZNIKNIE!!!!
Domek podesłała mi znajoma z Krakowa z forum 
Domek jednorodzinny,niewychodzący.W domu jest 8 letnia dziewczynka zaznajomiona z obyciem z kociakami (krótko mówiąc nie maltretuje kota),a pozostałe dzieci są już dorosłe. Pani Marta adoptowała niedawno kociaka ze schronu,ale maluch miał panleukopenie i niestety odszedł za TM. W związku z tym Pani Marta szuka kociaka już zaszczepionego.Mój TŻ rozmawiał z Asią o tym domku i podał namiary Pani Marcie na J.D.,aby się skontaktowały.

Korciaczki pisze:Agnes128 i JD cieszymy się, że kociaki są już bezpieczne. I kciuki trzymamy za domki ogrooomne![]()
![]()
Potrzebna sa J.D. pisze:Potrzebuję koniecznie,na wczoraj, miejsce dla koteczki,która straciła swoje miejsce ledwie je dostała.Jest mała,drobna a teraz ze stresu nic nie je,potrzebny DT może być płatny,jakieś miejsce w hoteliku[?],bardzo proszę,zapewniam pokrycie wszystkich kosztów.Teraz siedzi w klatce i po prostu ZNIKA!!!nie mam miejsca,nawet najmniejszego, w którym mogę ją wypuścić.Błagam o pomoC bo KITA ZNIKNIE!!!!
Amelki już nie ma...Miuti pisze:J.D. pisze:Potrzebuję koniecznie,na wczoraj, miejsce dla koteczki,która straciła swoje miejsce ledwie je dostała.Jest mała,drobna a teraz ze stresu nic nie je,potrzebny DT może być płatny,jakieś miejsce w hoteliku[?],bardzo proszę,zapewniam pokrycie wszystkich kosztów.Teraz siedzi w klatce i po prostu ZNIKA!!!nie mam miejsca,nawet najmniejszego, w którym mogę ją wypuścić.Błagam o pomoC bo KITA ZNIKNIE!!!!
Co z nią?
Użytkownicy przeglądający ten dział: sebans i 111 gości