Szuka wąta pt. "Helpunku! Jak namówić Dużą na lepsze żarcie?"

Może one mają dostęp do jakiegoś zamkniętego podforum?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartynaP pisze:a co u was tak jakoś cichawo![]()
MartynaP pisze:miejmy nadzieje ze zima juz odpusci-choc słyszałam ze jednak jeszcze nie
grzyba ? ale to jak? leki nie działaja ?
MartynaP pisze:a jakieś badania zeby stwierdził co to dokładnie za świństwo ?
kurde długo coswspółczuje ci i kotkowi bo napewno macie juz dosc
CatAngel pisze:MartynaP pisze:miejmy nadzieje ze zima juz odpusci-choc słyszałam ze jednak jeszcze nie
grzyba ? ale to jak? leki nie działaja ?
Ja jej podaję leki które wet zalecił:
-tabletki doustne Vitaminum pp gsk
-Clotrimazolum
Trzy dni spokój nie drapie się, a w czwartm się zaczynamimo, że dzień w dzień dostaję jedną tabletkę. Ranki ma tylko (jedną na główce) a resztę(5-6) na karku i szyji.
Na inne moje koty nie przeszło.
CatAngel pisze:MartynaP pisze:a jakieś badania zeby stwierdził co to dokładnie za świństwo ?
kurde długo coswspółczuje ci i kotkowi bo napewno macie juz dosc
Patrzał pod mikroskopem i powiedział, że grzyb, że widział bakterieto jej się nagle wzieło
Dlatego zamówiłam szczepionkę na poniedziałek, ehh żeby zadziałało w końcu coś(dobrze że na inne nie przeszło)
CatAngel pisze:Ide nakarmić koty, a tam mały kot(nie znam) wyglada mi na 3miesiace, zasmarkany, śmierdzi ropą mu z pyska
nie wiem skąd się wzioł. Zaniosłam go do piwnicy, oby nie płakał bo będzie jadka
![]()
Czekam na TŻ-a i jade z nim do weterynarza.
Jak go pierwszy raz zobaczyłam oko zamknięte ropa wisiała z pyskateraz chyba mu odpadła (siedzi w transporterku)
Ale nie mam co z nim dalej zrobić
MartynaP pisze:CatAngel pisze:Ide nakarmić koty, a tam mały kot(nie znam) wyglada mi na 3miesiace, zasmarkany, śmierdzi ropą mu z pyska
nie wiem skąd się wzioł. Zaniosłam go do piwnicy, oby nie płakał bo będzie jadka
![]()
Czekam na TŻ-a i jade z nim do weterynarza.
Jak go pierwszy raz zobaczyłam oko zamknięte ropa wisiała z pyskateraz chyba mu odpadła (siedzi w transporterku)
Ale nie mam co z nim dalej zrobić
pewnie kk ...ale skad taki maluch
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], isiaja, Patrykpoz i 79 gości