Radlin i koty Pani I. bez zmian ... WATEK DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 18, 2010 12:11 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Kociska w stajni się poznały i teraz są szczęśliwe i razem:)
Gosiara

Post » Pt cze 18, 2010 12:43 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Gosiara pisze:Kociska w stajni się poznały i teraz są szczęśliwe i razem:)

Cieszymy się bardzo ;)

Został jeszcze jeden kot - eksmitek!

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Pt cze 18, 2010 13:47 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Za domek :ok: zerduszko napisałam Ci pw :mrgreen:
Gosiara

Post » Pt cze 18, 2010 16:58 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pt cze 18, 2010 18:29 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

maluchy z szopy już u mnie - dziękuje zerduszko za przywiezienie gromadki :1luvu: dzieci pojadły, oczka zakropiłam, a teraz zwiedzają pokój i rozrabiają - skubańce w ogóle się nie boją obcego miejsca :) dam znać jak zaczną szczekać :ryk:

malawaszka

Od: Pon maja 24, 2004 23:58

Post » Pt cze 18, 2010 20:12 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

:ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt cze 18, 2010 20:49 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

śledzicie wątek DT?:
Yokogaja pisze:Witam ciepło wszystkich. Czytam Was od zawsze. Mam w domu dwie kocice, jedna wysterylizowana, druga na tabletkach. Chetnie zaoferowałabym DT dla kociaków za jedzonko i żwirek dla nowego/nowych, oczywiście potrzebna byłaby tez pomoc podczas ewentualnych wizyt u weta. Moje kocice są niewychodzące więc i ewentualne tymczaski również byłyby domowe. Mimo nędznych środków finansowych jakimi obecnie dysponuje kociambry mogą liczyć na wielką miłość. Jednak dwa kociaki to minimum do szczęścia:) Z powodu mojej sytuacji kociczki musialyby byc wysterylizowane/wykastrowane, zaszczepione. No i powinny lubić towarzystwo innych kotów. Moje są przyzwyczajone, gdyz często bywaja w domu bidy ratowane z podwórek, śmietników, którym do tej pory udawało mi sie znaleźć nowych ludzi.
Mam nadzieję, że moja oferta nie jest obwarowana zbyt wieloma zastrzezeniami.
Czekam na propozycje :1luvu:
Jestem z Katowic.
Moje gg 13128935
tel. ewentualnie podam na priv

Pozdrawiam, Yokogaja
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Pt cze 18, 2010 21:18 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Dzięki Panu T. kolejny kot bezogonowy pojechał dziś do fundacji kotów kalekich.
Kot Anemik ma już nowy dom także.
Wobec powyższego wątek kotów ze stodoły/garażu przestał istnieć,możecie poświęcić uwagę na inne potrzebujące kociaki.
Podziękował za wymierną pomoc fizyczno-transportową Bluerat,Zerduszko i panu T.Bóg Wam w dzieciach(tudzież kotach)wynagrodzi :mrgreen:

bacca

Od: Pt cze 11, 2010 18:58

Post » Pt cze 18, 2010 21:22 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

to teraz zostały jeszcze te koty z szopy i te ciężarne kotki, które zaraz urodzą kolejne małe :(
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pt cze 18, 2010 22:15 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

wielkie dzięki bacca za pomoc! :kotek: :piwa:

U mnie nadal czekają : 1 eksmitka i 6 kociąt z szopy!
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Sob cze 19, 2010 9:20 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

bacca pisze:Dzięki Panu T. kolejny kot bezogonowy pojechał dziś do fundacji kotów kalekich.
Kot Anemik ma już nowy dom także.
Wobec powyższego wątek kotów ze stodoły/garażu przestał istnieć,możecie poświęcić uwagę na inne potrzebujące kociaki.
Podziękował za wymierną pomoc fizyczno-transportową Bluerat,Zerduszko i panu T.Bóg Wam w dzieciach(tudzież kotach)wynagrodzi :mrgreen:

Wspaniałe wieści :ok:

Ale jeszcze tyle kotów czeka :roll:

zerduszko

Post » Sob cze 19, 2010 10:45 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

moje radlinki wczoraj przeszly zabiegi
kase otrzymalam 160zl (60 kotka+30 kocur+30 kocur+40 dojazd) dziekuje!
Obrazek

missieek

Od: Czw cze 09, 2005 19:06

Post » Sob cze 19, 2010 15:07 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Są dwie opcje sterylizacji zaciążonych kotek. Albo u wetki w Rybniku, ale to koszt 100 zł. Albo w Sośnicy, ale tu potrzebny transport i raczej wożenie po jednej jest mało opłacalne. Ponieważ w ciąży (widocznej, bo co nie widać tego nikt nie wie) najprawdopodobniej są 2 lub 3 kotki, to przydałoby się kolejne miejsce do przechowania ich. Z tego co Betta pisze jest conajmneij 7 kotek, czyli jakbym miała je ja przechowywać, to jest 7 tygodni i 700 zł + antybiotyki, żwirek, jedzenie. U mnie kotki mogą być przez następne 3 max 4 tygodnie, potem dopiero w lipcu.

Betta - może zrób jakieś ogłoszenia tym małym od Eweliny, jak się nie sprężymy za chwilę będą kolejne kociaki.

Ja tego ogólnie nie widzę :roll: Potrzebne miejsce i fundusze :roll:

zerduszko

Post » Sob cze 19, 2010 17:14 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

w poniedziałek trzeba brac... ta druga bura z przezedzonym włosem tez ma brzuch dosc duzy jak na swoja wage ale jak ją dotykałam to nie czułam płodów.... wiec nie wiem, zazwyczaj wyczuwam... i jeszcze jest jakas jedna zaciazona ale to niekojarze która

w poniedziałek mogłabym zwieźć kocie do sośnicy.... i nawet je odebrac...tylko tak jak zerduszko p[isze miejsce u niej jest na 1.... a byłoby dobrze i kolejna wziac b oz tymi transportami jest różnie...
ps ta druga bura jest bardzo miziutenka, ale nie wiem co z tym futerkiem..... przed cieciem musiałaby by byc zdiagnozownaa tak mysle bo strasznie chuda jest nie wiem czy sie kwalifikuje do operacji....
pogdam z Formicą jak ona to widzi i ewent. w poenidziełek przywioze tylko te bura z duzym brzuchem i obadam która to ta trzecia , a bura chudzinka oby sie nie rozsypała..

tak zrobie maluchom ogłoszenia... okazało sie ze maluszki eweliny to wszystkie dziewczynki... 1 jest juz w domku który załatwiła pani irena (nie miałam mozliwosci ingerencji) , druga 2 dni temu pojechała do znajomej siostry eweliny i dzis ledwo ją odratowaliśmy od śmierci głodowej.... mała jechałą w ten dzien kiedy ja odrobaczałysmy .. wymiotowała, miałą luxny stolec i na siłe ja karmiły.... dzis jak ja zobaczyłam a wł dotknełam to myslałam ze to koniec...niemozna było wbic wenflonu...dostała podskórnie meta...witaminy (niepamietam, a rachunku nie dostałam jeszcze), coś na uwolnienie toksyn i cos z antybiotykiem.... do domu dostałysmy glukoze i kolejna dawke tego meta... / jestem za na siebie ze nie dopilnowaąlm tej sprawy.... dziewczyna która przygarneła maleńką okazała sie zupełnie nieodpowiedzilna to ewelina i jej siostra w ostatnim momencie sie ocknęły i same pojechały z radlina do wodzia zeby z mała przyjechac do weta do rybnika... mamy nauczke na przyszłość.... nie wiedziałam ze po odrobaczeniu takie komplikacje moga byc :( oby za nasza głupote nie zapłacio maleństwo....

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Sob cze 19, 2010 18:32 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Byłam tam i proszę udało mi się zrobić zdjęcie jednego imienia nie pamiętam... :oops: wołam kici kici i przychodzi ten i jeszcze jeden kocur z ostatniego zrzutu :wink: Resztę widuję miauczą do mnie ale nie podejdą,ale to kwestia czasu,miski muszę wymienić na większe maja apetyty :lol: Jutro jadę wgramolić się na wielkie bale i siedzieć tam z nimi :D
Obrazek
W miarę możliwości będę im robiła fotki,z dołu bo nie chcę ich straszyć fleszem na samym strychu,jestem szczęśliwa bo kiciuś ze zdjęcia dał mi się pogłaskać,jedna kotka zadomowiła się przy restauracji 100m od stajni chodzi między stolikami i zebra ale to inna nie z Radlina :wink:
Gosiara

[poprzednia][następna]