Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała Dzikuska pisze:Jaką Ty OKI wielka lodówkę musisz mieć, skoro cały wół Ci się do niej zmieścił!![]()
![]()
A koteczki dobrze mają u Ciebie... Tylko pozazdrościć.
Kociara82 pisze:mi sie tez marzy dom z ogrodem ale psy... no nie wiem... nie mam nic do psow, ale zdecydowanie koty wole
OKI pisze:Nie wiem, ale się zastanawiam, czy nie zamówić na próbę puszeczki![]()
![]()
![]()
Może to niemiecki sposób walki z prostytucją?![]()
![]()
kalair pisze:
tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:Jaką Ty OKI wielka lodówkę musisz mieć, skoro cały wół Ci się do niej zmieścił!![]()
![]()
A koteczki dobrze mają u Ciebie... Tylko pozazdrościć.
OKI, ja Ciebie podziwiam, bo masz zloty srodek na wszystko i zawsze wiesz co robic![]()
milego poniedzialeczku dla Ciebie i kotkow![]()
tillibulek pisze:Kociara82 pisze:mi sie tez marzy dom z ogrodem ale psy... no nie wiem... nie mam nic do psow, ale zdecydowanie koty wole
ja tez!!
psy mialam od dziecka - sa klopotliwe - wole koty - są takie piekne, mieciutkie i kochane - ich mruczenia nie da sie niczym zastapic![]()
![]()
tillibulek pisze:OKI pisze:Nie wiem, ale się zastanawiam, czy nie zamówić na próbę puszeczki![]()
![]()
![]()
Może to niemiecki sposób walki z prostytucją?![]()
![]()
OKI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale jaja![]()
tillibulek pisze:chodzilo mi o to, ze sprawiasz wrazenie jakbys mogla wygrac z kazda przeciwnoscia losu, lubie to w Tobie(zaluje, ze ze mnie taka sierota
)
Rakea pisze:tillibulek pisze:chodzilo mi o to, ze sprawiasz wrazenie jakbys mogla wygrac z kazda przeciwnoscia losu, lubie to w Tobie(zaluje, ze ze mnie taka sierota
)
opposites attract![]()
to moje 3 grosze na dzisiajbry!
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 102 gości