Ale nawet w nowym tv nie wszystkie koty coś widzą, jednak Lisek jest wyjątkowy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Monika ale Lisek zrobił się pięknym kocuremjestem pod wrażeniem
seja pisze:Mnie po feliwayu głowa bolała
mpacz78 pisze:Doszedł dziś zamówiony Feliway - dyfuzor do kontaktu. Właśnie włączyłam. Zobaczymy jakie będą efekty. W końcu u mnie przekocenie: na jakichś 70m2 jest 13 kotów + 2 w osobnym pokoju... może Micuś i Ciunek przestaną lać po kątach a wycofane: Bianca, Misiek vel Japoński, Arda się otworzą na kontakty z ludźmi...
Póki co Garfield się kula brzuszkiem do góry - ale on zawsze jest rozkoszny z Feliwayem czy bez.
maria_kania pisze:u mnie dyfuzor wlaczony od okolo tygodnia (kupilam u Badury z wtyczką za 106zł ile Monika dałas za swojego? pytanko z ciekawości)
mpacz78 pisze:maria_kania pisze:u mnie dyfuzor wlaczony od okolo tygodnia (kupilam u Badury z wtyczką za 106zł ile Monika dałas za swojego? pytanko z ciekawości)
Dałam 108,85zł (łącznie z przesyłką) na Animalia.pl, czyli dużo nie przepłaciłam.
Agn pisze:Gdy się obudziłam rano i zobaczyłam szczątkowy śnieżek na sosnach, pomyślałam, że Kikuju się chyba przeprowadzi.![]()
Mam nadzieję, że odnajdzie się w nowym miejscu.![]()
Moniko, po raz kolejny - bardzo Ci dziękuję za wszystko, co dla niej zrobiłaś. Kikuju nie była łatwym tymczasem - jej zdrowotne perypetie... Dzięki temu, ze ją zabrałaś udało się ustalić wiele spraw. Jestem Ci bardzo, bardzo wdzięczna - dziękuję.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 85 gości