KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 19, 2010 23:42 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Rozbiłam obóz we Władysławowie.
Ja i 5 kotów... plus 3 tubylcze...
Dobrze , że tu 70m2...

Podróż samochodem z Gdańska do domu trwała godzinkę niecałą.
Kociarnia młoda spała...Tina przez pół drogi nie chciała siedzieć w transporterze...dopiero jak jej Gagę i Hogę wsadziłam to się uspokoiła...i jeszcze wyła...
Gdzieś mi Suzi się zaszyła w zestawie z Gagą i nie mogę ich znaleźć...cóż 30m2 a 70m2 i mam problem...bo tu więcej mebli i zakamarków...

Pozostałe zamknęłam z kuwetą w swoim pokoju i zaraz się tam udam celem spania...bo targanie mebli...pół tony książek...w sumie tylko 3 razy do pełna zapakowaliśmy samochód więc... nawet nawet,ale coś czuję , że plecy wystawią mi za to rachunek.

Suzik pchyka z wzajemnością na bandę... Jumi też, razem drą się na się , że HEJ!!
Hogi i Gagi śpią i mają towarzystwo w głębokim poważaniu...
Cóż mykam spać!
Dobranoc!

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Nie cze 20, 2010 5:55 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

:) Dawaj znać jak tam Suzik się czuje :roll: ona jest taka nieśmiała no i zmiana miejsca, musi nawyknąc do nowego :kotek:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie cze 20, 2010 10:40 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Suzik się schował w naszym pokoju i rano się zmaterializowała :)

Ona i Jumi to takie podwórkowe mają korzenie i takie podwórkowe maniery widać...zwłaszcza w formie wypowiedzi... same kolokwializmy i buraczane zachowania...jeżą się , fukają, pacają łapkami, plują...

:twisted: :twisted: :twisted:

seja

Post » Nie cze 20, 2010 10:49 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

seja pisze:Suzik się schował w naszym pokoju i rano się zmaterializowała :)

Ona i Jumi to takie podwórkowe mają korzenie i takie podwórkowe maniery widać...zwłaszcza w formie wypowiedzi... same kolokwializmy i buraczane zachowania...jeżą się , fukają, pacają łapkami, plują...

:) U mnie w domq było bez syków, pewnie kwestia okoliczności i innych kotów :)
Obrazek

Marea

Post » Nie cze 20, 2010 11:41 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Marea pisze:
seja pisze:Suzik się schował w naszym pokoju i rano się zmaterializowała :)

:) U mnie w domq było bez syków, pewnie kwestia okoliczności i innych kotów :)

no wiesz, na takich salonach to się starały :mrgreen:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Nie cze 20, 2010 12:08 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Poker71 pisze:
no wiesz, na takich salonach to się starały :mrgreen:

Haha :ryk: Tz wyprowadził się w Pt do mamusi po tym jak przyniosłam Suzi ehh "albo on albo kot" no to wybrałam :ryk: przecież nie będę na rozkaz Jaśnie Pana na już na teraz kota wyrzucać :mrgreen:
Wrócił wczoraj, rozglądając się po kątach czy kot jeszcze jest..u mamusi kiepsko mu się spało :ryk:

Suzulek ==> Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Marea

Post » Nie cze 20, 2010 18:35 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Jumi już mniej warkoli, Suzi bez zmian...
Hogiś i Gagiś śpią, jedzą, śpią...opalają się :) bo w moim pokoju teraz jest słońce :)

seja

Post » Nie cze 20, 2010 18:40 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Asia, piszę, dzwonię, telefon Ci wsiakł? są chętni na Suzika :) i chcieliby ją obglądnąć, daj znać kiedy wracasz...
Obrazek

Marea

Post » Nie cze 20, 2010 18:44 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

seja pisze:Nikt do nas nie zagląda :(

Zaglądamy codziennie i z prawdziwą rozkoszą :D tylko co tu się wcinać z własnym tekstem?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie cze 20, 2010 18:55 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
O mateńko-istne cudo!!!
A w diabły z takim TŻ-em! :twisted: -pewnie w poprzednim wcieleniu był myszą,albo szczurem!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie cze 20, 2010 18:59 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

:ryk:
Obrazek

Marea

Post » Nie cze 20, 2010 19:01 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Marzenka-Ty sie nie śmiej-w tym cos musi być!-niektórzy w to wierzą!(ja czasem też :oops: )
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie cze 20, 2010 19:03 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Śmiejem siem bo co mi pozostało :roll: wg. chińskiego horoskopu TZ jest kozą :mrgreen:
Ostatnio edytowano Nie cze 20, 2010 19:05 przez Marea, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Marea

Post » Nie cze 20, 2010 19:05 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Tys prowda!-lepiej sie śmiać ,niż płakac! :lol: -a zresztą co tam TŻ-zawsze można zmienić :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie cze 20, 2010 19:15 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Mojego TŻ to już by chyba mamusia nie przyjęła spowrotem na stałe :lol: , tak, że nie ma mi czym grozić :lol:
Suzi jest cudna :1luvu: z rudymi wstawkami jak mój Ciunuś. Szylkretka.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

[poprzednia][następna]