Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgosiaD pisze:A mój Gustav od wczoraj wymiotuje ...Śliną wyraźnie podbarwioną krwią. Zapakowałam kawalera i z rana do weta. Prawdopodobnie czymś się podtruł
Jest w miarę w dobrym stanie, trzeba obserwować. Nie chce jeść, mało pije
A pół godziny temu porzygał się Mieczysław
Jak to mówią chińscy górale - na pochyłe drzewo wszystkie koty skaczą. Ech... Dobrej niedzieli kochani.
MaybeXX pisze:MalgosiaD pisze:A mój Gustav od wczoraj wymiotuje ...Śliną wyraźnie podbarwioną krwią. Zapakowałam kawalera i z rana do weta. Prawdopodobnie czymś się podtruł
Jest w miarę w dobrym stanie, trzeba obserwować. Nie chce jeść, mało pije
A pół godziny temu porzygał się Mieczysław
Jak to mówią chińscy górale - na pochyłe drzewo wszystkie koty skaczą. Ech... Dobrej niedzieli kochani.
Oby to nie było nic poważnego
dorcia44 pisze:dzien dobry kochani ,dziś od rana u nas Oliwka ,wiec czasu nie miałam .
Teraz Gadzina zabrał córcie do swojego chrześniak ,prawie w jednym wieku są to pobawią się troszkę .
Jakie to dziwne wszystko ,jak tak to dorosły ,na wszystko mu pozwól ,a jak słyszy 1 czerwca to o prezent pyta![]()
Małgosiu i jak kotulce![]()
co zeżarli? a może kłaki?....
mój mały cycus czuje sie dobrze ale mało je ,złości mnie to okropnie ,bo taki maluch powinien wsuwać aż by uszy podskakiwały ,a on nie chce![]()
![]()
marmurkowe dziewczynki sobie nie żałują , a ten jest jak gęś siłą karmiony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1849 gości