jessi74 pisze:Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:zanim ja je sprowadzę

może dzisiaj włączę faliwaya
Ja mam ale nadal używam (w sumie dopiero od 2 dni) a ich chyba nie można przelewac

A ja dostałam kropelki od forumowej Ryśki w ciągu 2 dni. Zamówiłam, przelałam kaskę i w tym samym dniu była wysyłka. A na drugi dzień już miałam u siebie. Tylko teraz weekend to może trochę iść. Ale faliway to też dobry pomysł

zamów mi proszę, przyda się innym kotkom

podaj mi na Pw ile to wyślę ci kaskę
Tutaj jest formularz kontaktowy:
http://www.czarny-kot.pl/Tam w formularzu musisz opisać zachowanie kota (bo to się dobiera pod konkretne zachowanie) i sytuację w jakiej się znalazł (można tez opisać ogólne zachowanie i czego oczekujesz po kropelkach - że np. kropelki dla kota który się boi, nie chce jeść, ale syczy i atakuje i chcesz żeby np. jadł, nie był strachliwy ale też nie był agresywny za bardzo itp.). I na tej podstawie Magda (ryśka) dobierze Ci kropelki (można dobrać samemu ale ja się na tym kompletnie nie znam - trzeba mieć w tym doświadczenie żeby pomóc a nie zaszkodzić). Napisz do niej też PW (nick ryśka jest tylko jeden

a ona zwykle jest w późnych godzinach wieczornych na miau), że wysłałaś w formularzu kontaktowym z takimi i takimi danymi zamówienie na kropelki, bo
dla forumowiczów nie dolicza opłaty za dobranie kropli, tylko za same kropelki. Możesz się powołać na mnie

Razem z wysyłką to ok 36 zł. Słyszałam i czytałam, że to działa po ok 4 dniach ale u mnie już na drugi dzień zaczęło się poprawiać i to widocznie. Magda mi odpisała że to zależy od tego czy regularnie podaje się krople (minimum 4 razy dziennie, nie są wymagane stałe odstępy czasowe - u mnie najgorzej było wieczorami więc wieczorem dostawała częściej). I też od tego czy sytuacja jest świeża czy zadawniona - im wcześniej tym lepiej.