Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 09, 2010 8:13 Re: Przerasta mnie to - trzymajcie kciuki za minusy

Trzymam kciuki za testy!

I brawo dla schroniska za decyzję!!!

M_o

Od: Pon lut 25, 2008 20:43

Post » Wto mar 09, 2010 8:46 Re: Przerasta mnie to - trzymajcie kciuki za minusy

Jestem pod wrażeniem decyzji schroniska. Kolejny raz widać, że katowickie schronisko nie jest przechowalnią, tylko instytucją pro-zwierzęcą. Tak czy inaczej, ze świadomością dobrej inwestycji :D wrzucę zaraz coś do skarbonki dla tej gromady kolorowej :) No i oczywiście :ok: :ok: :ok:

Nov@

Od: Pon maja 11, 2009 8:13

Post » Wto mar 09, 2010 9:04 Re: Przerasta mnie to - trzymajcie kciuki za minusy

Kciuki trzymam też ja z moimi futrami :) :ok:
Gosiara

Post » Wto mar 09, 2010 11:50 Re: Przerasta mnie to - trzymajcie kciuki za minusy

Co słychać u sierotek?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto mar 09, 2010 12:01 Re: Przerasta mnie to - trzymajcie kciuki za minusy

czekamy na wieści - czy wiadomo już może, kiedy będą robione testy? jak tam nastroje i zdrowie całego stadka?

pomiziajcie proszę Krusię za uszkiem ode mnie.... :1luvu: - my już na nią czekamy!

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto mar 09, 2010 12:36 Re: Przerasta mnie to - trzymajcie kciuki za minusy

ogromne :ok: :ok: :ok:
[*] Alpinka zasnęła po ciężkiej bitwie z chorobą 15.06.2017
[*] Myszka prawdziwa Przyjaciółka zasnęła 6.10.2016
[*] Wiesławku, serce nigdy nie przestanie boleć! Zaginął 23.10.2015
[*] Czarny kot - byłeś naszym Czarodziejem. Przegrał z chorobą 14.11.2014

Sulfuria

Od: Nie sty 10, 2010 16:56

Post » Wto mar 09, 2010 13:46 Re: Przerasta mnie to - trzymajcie kciuki za minusy

juz pisze

pierwsze piec testów bedzie robione w czwartek-tak mysle, jutro maja przyjsc do lecznicy.
Nastepne przyjada do lecznicy dopiero we wtorek
u kociastych ogolnie oki-nie wiedza jak wazne badanie jest przed nimi, ze wynik moze zadecydowac o ich przyszłosci...o ich zyciu :(

Rozmawiałam dzis z pania ich ,lezaca w szpitalu i z córka jej.
bede miec poprawione wszaystkie info o imionach itd
od razu tu wkleje.
w sprawie transportu bede dzis wydzwaniac, ale po południu
nie wiem czy Agn ma mozliwosc odbioru z dworca, ona ma pełne rece roboty, zobaczymy

krusie miziam, miziam-kazdego miziam...i martwe sie co to bedzie

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto mar 09, 2010 13:50 Re: Przerasta mnie to - trzymajcie kciuki za minusy

Mała1, wszystkie zaciskamy kciuki najmocniej jak to tylko możliwe :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Wierzę, że wyniki testów jednak będą dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 09, 2010 13:57 Re: Przerasta mnie to - trzymajcie kciuki za minusy

ja też trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: (i już się denerwuję strasznie... :( )

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto mar 09, 2010 14:46 Re: Przerasta mnie to - trzymajcie kciuki za minusy

Agn sobie już z dworca odbierze. 8)
Ustalcie jeszcze jak z transporterem rozegrać, czy ta sama osoba może go zabrać z powrotem, czy mam go odesłać jakoś.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto mar 09, 2010 14:53 Re: Przerasta mnie to - trzymajcie kciuki za minusy

Agn-to super :1luvu:
wymienie Was telefonami-oki?
jak tylko z ta osoba sie juz zdzwonie (teraz chwilowo nie bardzo moge rozmawiac tel)
O transporterze tez pomyslę

Z kicia beda jej wyniki krwi też.
Od trzech dni ma do uszek dawany orydermil
powiedz, czego jeszcze potrzebujesz?
problemem jest to,ze ona jeszcze nie ciachnieta, ale wydaje mi sie,ze trzeba z ciachaniem poczekac.
Nie wiem jak fiv sie ma do osłabienia przez narkoze..

Mała1

Post » Wto mar 09, 2010 15:10 Re: Przerasta mnie to - trzymajcie kciuki za minusy

Mój nr telefonu masz - możesz podać.

Ze sterylką odczekamy chwile, zobaczymy jak się mała będzie czuła.
Potrzebuję tylko jak najwięcej informacji - w jakim jest wieku, czy chorowała na coś, czy czegoś nie lubi [jeść, być dotykaną itpd.]
No i wszelkie papiery - wyniki badań krwi, daty szczepień, odrobaczeń.

Oridermyl mam, więc zostawcie sobie dla innych kotów.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto mar 09, 2010 15:21 Re: Przerasta mnie to - trzymajcie kciuki za minusy

Za "-" testy :ok:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto mar 09, 2010 16:13 Re: Przerasta mnie to - trzymajcie kciuki za minusy

Moje FIV-ki przeszły narkozę koncertowo (oczywiście po badaniach krwi). Jeśli nie ma objawów FAIDS, a wyniki ogólne są dobre, to to są praktycznie koty jak zdrowe. Tak w każdym razie twierdzą moi weci.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto mar 09, 2010 18:06 Re: Przerasta mnie to - trzymajcie kciuki za minusy

:|
rozmawiałam z rodzina Pani
Kreseczka ma 6 lat i jest od małego kociaka u pani w domu.
jest raczej niesmiała,płochliwa
co zgadzało by sie z tym co zaobserwowałam w schronisku, siedzi ciagle w budce
ale do jedzenia normalnie przychodzi.
Pani powiedziała,ze na nic nie chorowała,ze nie miała z nia zadnych problemów zdrowotnych.
W/g mnie kici ciut ropieja oczka, to moze byc wynik tego ,ze były w schronisku szczepione i cos sie rozwineło.
Kreska ma ksiazeczke tylko ze schronu, tzn karte szczepien.No i te badanie krwi, morfologie i biochemie.
Nie była jeszcze odrobaczona, odrobaczyc?
Pani, ktora ją być moze będzie wiozła nie zna jeszcze dokładnie dnia, ale bedzie to najprawdopodobniej piatek rano

:( zła wiesc :(
Kreska rodziła, cztery koty to jej dzieci, jeszcze dokładnie nie wiem ktore, ale chyba min Krusia
:(
Nie wiem czy dobrze mysle, ale wydaje mi sie ,ze to ze matka ma plus nie oznacza od razu ,ze dzieci tez maja?
ze w czasie ciazy sie nie zaraza, tylko poród jest zagrozeniem?
a karmienie?
kto wie ile tych kotów jest z sobą spokrewnionych :(

Mała1

[poprzednia][następna]