[/quote]
Pusia pojechała dzisiaj do nowego domu, trzymajcie kciuki.
Kotek jest bardzo miły i do przytulania, zamieszka sama, mam nadzieję, że będzie dobrze, Państwo już mieli wcześniej perską kotkę, na pewno bardzo zainteresowani.
Nowi właściciele uprzedzeni o możliwości problemów z sercem, zdecydowałyśmy się oddać kotkę bez jeszcze jednego badania, poinformowałam o sprawie, mi się wydaje (zgodnie z zaleceniem wetki), że to może zaczekać, bo nic się z kotem nie dzieje, a operację mamy za sobą.
Pani mówiła, że kupiła karmę dla persów, różne saszetki itd.
No, tym razem nie zrobiłam takiego błędu jak przy Arielce, kiedy oddałam kota nie bezpośrednio do osoby, z którą miała mieszkać, boję się, że jakiś inny błąd zrobiłam tym razem
Kiedy Pani była u mnie Arielka pokazowo zaprezentowała swoje możliwości wywalając suszarkę obwieszoną praniem

Jak przyszło do pożegnania to Pusia się rzuciała w moją stronę, pazurkami złapała za bluzkę
Dzięki dziewczyny (i nasze rodzynki chłopaki

) za pomoc przy tymczasowaniu, ogłoszenia i wszystko.
Jeśli chodzi o ogłoszenia, to GumTree i Allegro zdjęte, będę Was prosiła (Lola, Sirivan, Korciaczki) o zdjęcie tych zamieszczonych przez was na stronkach, ale proponuję jeszcze zaczekać do końca tygodnia, na wszelki wypadek.