Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 29, 2010 15:44 Re: Koty z Kielc. Futer przybywa potrzebne DS i wsparcie fin. !

Niteczko gumtree da się tylko na jedno miasto, bo jak już jest kot np na Kraków to na warszawę już się nie da. Robię kotom zamiennie co 2 tyg na rożne miasta ;)

Na petword tez ogłaszałam ale wezmę sobie jakąś inną stronkę w zamian, żeby nie dublować 8)

Niteczko dopiszę twoje portale a reszta do wzięcia 8)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Sob maja 29, 2010 15:46 Re: Koty z Kielc. Futer przybywa potrzebne DS i wsparcie fin. !

Ok :lol:
Zwracam uwagę na to: viewtopic.php?f=1&t=111865 . Poszłabym ale sama się boję :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Sob maja 29, 2010 15:59 Re: Koty z Kielc. Futer przybywa potrzebne DS i wsparcie fin. !

Byliśmy z Gemem dzisiaj na tej właśnie wizycie 8)

Wymieniłam sobie część portali bo nam się dublowały 8)
Niteczko czy dasz rade odświeżać ogłoszenia co ok 2- 3 tyg ?
Zazwyczaj szybko spadają nisko i mało kto dostrzega :(
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Sob maja 29, 2010 16:01 Re: Koty z Kielc. Futer przybywa potrzebne DS i wsparcie fin. !

I jeszcze zapraszam do Apiska 8)
viewtopic.php?f=13&t=111966
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Sob maja 29, 2010 16:16 Re: Koty z Kielc. Futer przybywa potrzebne DS i wsparcie fin. !

Postaram się odświeżać :lol:

Niteczka 1

Post » Sob maja 29, 2010 22:37 Re: Koty z Kielc. Futer przybywa potrzebne DS i wsparcie fin. !

To ja spróbuję na allegro (świętokrzyskie) i http://www.mojpupil.pl/oddam_kota, bo tam mam konta. No i poza tym na początek pierwsze lepsze z brzegu, tylko muszę tam konta pozakładać, czyli http://www.karusek.com.pl, http://www.wegetarianie.pl, http://vegie.pl
http://www.pajeczyna.pl/
Na początek tyle, bo muszę się rozkręcić :)
Obrazek

joanna521

Od: Wto wrz 22, 2009 11:00

Post » Nie maja 30, 2010 10:12 Re: Koty z Kielc. Futer przybywa potrzebne DS i wsparcie fin. !

Allegro świętokrzyskie można przeplatać z innym województwem, bo z samego świętokrzyskiego nie było dużego odzewu. Jeśli chcesz prześlę Ci mailem kody do zdjęć w Aukcjonerze - będziesz mogła wstawić dużo zdjęć do treści bez dodatkowego płacenia. Albo załóż w Aukcjonerze swoje konto :lol:

Niteczka 1

Post » Nie maja 30, 2010 10:26 Re: Koty z Kielc. Futer przybywa potrzebne DS i wsparcie fin. !

Na świętokrzyskie przydałaby się aukcja zbiorcza kieleckich kotów.
Zdjęcia można kopiować z wątku bezpośrednio i wklejać w tekst. I wtedy nic się za to nie płaci 8)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon maja 31, 2010 5:54 Re: Koty z Kielc. Futer przybywa potrzebne DS i wsparcie fin. !

Droga Joanno, tak sobie pomyslalam ze jesli masz czas to może pomożesz przy Antonio i Anhelito
Niteczka je ogłasza na najważniejszych portalach, ale tych wymienionych jest tak dużo, że myśle że robota się znajdzie.
Pomyslalam ze Cie poprosze bo widze że masz "mojego" kocuro w baennerku, a po 2gie to dorosłe kocury i jak napisała Ilona- zaczął się sezon na maluchy
.

ania1985

Od: Śro wrz 12, 2007 9:06

Post » Pon maja 31, 2010 8:20 Re: Koty z Kielc. Futer przybywa potrzebne DS i wsparcie fin. !

Aniu, portale z ogłoszeniami są rozdzielone. Część jeszcze "do wzięcia" ale duża większość zaklepana i wszystkie koty będą miały ogłoszenia.
Tak jak już pisałam niestety teraz adopcje przystopują bo kocięta, bo wakacje itp
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon maja 31, 2010 8:29 Re: Koty z Kielc. Futer przybywa potrzebne DS i wsparcie fin. !

Prosimy też o kciuki bo dzisiaj będzie próba wyciągnięcia ze schronu dwóch maluszków.
W sobotę zabraliśmy jednego a zostały jeszcze dwa. O ile się uda maluchy dziś dołącza do Dinusia i rozpoczną kwarantannę.
Mam nadzieję, że nic im nie jest i że jeszcze w ogóle są.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon maja 31, 2010 21:07 Re: Koty z Kielc. Futer przybywa potrzebne DS i wsparcie fin. !

Pomocy! Nie bardzo wiem, o co chodzi z tym Aukcjonerem i gdzie się mam logować. Niteczko, wytłumacz! Chce pomóc, tylko się trochę pogubiłam :oops:
Dziewczyny, pomóżcie!
Na razie skopiowałam jedno ogłoszenie Fiony z Miau.pl (o Meli) i wrzuciłam je na Mojego pupila, nawet 2 razy, bo za pierwszym razem, nie zauważyłam, że już ogłoszenie poszło :oops:
Ale co dalej?! Skąd brać info do ogłoszeń? JUtro, bo już dziś nie dam rady, skopiuję inne ogłoszenia fiony i "puszczę je w świat".
Aniu, o Twoich kocurach też będę pamiętać :) Muszę chyba skopiować zdjęcia z wątku i parę słow skrobnę, chyba że macie jakieś "gotowce"
Obrazek

joanna521

Od: Wto wrz 22, 2009 11:00

Post » Wto cze 01, 2010 8:45 Re: Koty z Kielc. Futer przybywa potrzebne DS i wsparcie fin. !

Wczoraj akcja schron powiodła się. Zabraliśmy jeszcze dwa gnojki ok 7 tyg. Tym razem dwie dziewczynki. Cała trójka obecnie jest na kwarantannie. Mamy więc trójkę maluchów białego kocurka z czarnym ogonem i czapeczką, burą dziewczynę z białymi wstawkami i czarna dziewczynkę.
Dinuś czyli biały kocurek od soboty już fajnie się rozbrykał. Załapał co to miska i zaciekawiony podchodzi do człowieka. Wczoraj zaczepiał łapką swoje koleżanki ;)
Myślę, że dziewczyny też się szybko rozkręca.

Joasiu info do ogłoszeń można brać z pierwszej strony albo z ogłoszeń, które już są na innych portalach.

Jeśli chodzi o allegro to najprościej na zasadzie kopiuj wklej przekleić do aukcji informacje i zdjęcia z pierwszej strony wątku.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto cze 01, 2010 9:24 Re: Koty z Kielc. Futer przybywa potrzebne DS i wsparcie fin. !

Jest taka fajna strona http://siepomaga.pl/
Kto chętny do zaopiekowania się stronka :?:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto cze 01, 2010 22:23 Re: Koty z Kielc. Futer przybywa potrzebne DS i wsparcie fin. !

Prosimy o kciuki. Wizyty w domkach u Nemo i Romeo jutro i pojutrze. Domki odwiedzi aassiiaa.
Mam nadzieje, że wynik wizyt będzie pozytywny i kocurki znajda fajne domki 8)
Niebawem tez wstawie zdjęcia kociątek i mam nadzieje, że domki będą waliły drzwiami i oknami 8)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

[poprzednia][następna]