_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
przepraszam cie, skarbie, ze ostatnio tak rzadko tu wpadam... Wracam z pracy tak zmeczona, ze nie wiem, jak sie nazywam nieraz! A nie jest to ciezka praca! Myslami i sercem jestem jednak z Toba, moj miziaku najslodszy, najcudowniejszy, najpiekniejszy, naukochanszy, najwspanialszy
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
siedze jak na szpilkach, czekam na wiesci, ma m nadzieje ze same pozytywne beda Kocham Cie, Psotenko, bardzo! :*:*:*:*:*:*:* I baaaaaardzo mi zalezy na tym, zebys byla szczesliwa i miala wspanialy, troskliwy, kochajacy domek Zaslugujesz na to, co najlepsze, pyszczku slodki