Basica pisze:dalia pisze:weź nie kuś persemja kcem tymczasa rudego, a plaskatym trzeba nosy podcierać
ale ile kochanego futra w zamian
a ile czesania...

A ile murrrrruczenia i przytulania..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Basica pisze:dalia pisze:weź nie kuś persemja kcem tymczasa rudego, a plaskatym trzeba nosy podcierać
ale ile kochanego futra w zamian
MalgorzataJ pisze:Basica - jak bardzo będziesz płakać i ładnie poprosisz to może Ci przywiozę dwa w jednym ; persa rudego , ok![]()
A co z kicia po sterylce?
MalgorzataJ pisze:Luspa kochanie działaj , bo kicia jest bardzo biedna i z pewnością sika z powodu stresu, ale paskudny babsztyl... brak słów. jednak lepiej tak daleko nie oddawać. a taka była zakochana
Basica pisze::placz: nie mam rudzielcasympatyczny Pan zabrał Go dziś z samego rana
rude jest piękne....ja kcem RUDZIELCAAAAAAA
Luspa pisze:MalgorzataJ pisze:Luspa kochanie działaj , bo kicia jest bardzo biedna i z pewnością sika z powodu stresu, ale paskudny babsztyl... brak słów. jednak lepiej tak daleko nie oddawać. a taka była zakochana
No właśnie to mnie dziwi. Bo babka naprawdę się starała z transportem i w ogóle. Bardzo ją chciała mieć. A teraz.. ehh.. szkoda słów. Monia jak kicia przyjedzie to będzie wolna, także wiesz... Proszę bardzo
bozennak pisze:Basica pisze::placz: nie mam rudzielcasympatyczny Pan zabrał Go dziś z samego rana
rude jest piękne....ja kcem RUDZIELCAAAAAAA
Basica, JAKIEGO rudzielca pan zabrał?
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 150 gości